Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurs funta

Polecane posty

Gość gość

Mam odłożone kilka tysięcy funtów, jak myślicie po brexicie kurs funta wzrośnie? Czy może zmaleje

Gość gość
Durniu, po brexicie to spadnie do 3złotych bo firmy beda uciekac z uk do PL az sie bedzie kurzyło :D

Gość gość
dziś Durniu, po brexicie to spadnie do 3złotych bo firmy beda uciekac z uk do PL az sie bedzie kurzyło smiech.gif -------------- ty, kolego, to w 2017 pisałeś, że w 2018 funt będzie po 3 złote :P a jest po 4,80 :P taka wróżka z Ciebie. ja do Pl nie wrócę nawet jak GBP byłby p o2,50 zl - a do twego NIGDY NIE DOJDZIE. bo p o1, to GBP a nie PLN jest w "top world major currnecies" jesli nei wiesz, zawsze było i będzie - obok EUR, USD, CHF, JPY, AUD i innych. po drugie, złotówka jest walutą słabą. tyle. dla ciebei jest mocna, bo tak chcesz to widziec, ale popatrz na notowania giełdowe .... jak masz odwagę.

Gość gość
P miało być currencies

Gość gość
Odpisz tutaj, trollu, a nie cicho siedzisz a na innych watkach pier/dolisz od rzeczy :D czy może szukasz w google, co to jest AUD i JPY ?? bo nie wiesz tego.

Gość gość
... a tu nadal cisza, bingol wciąż nie wie, co to jest JPY ... poza złotówką, dolarem amerykańskim, euro i funtem nie słyszal o innych walutach.

Hmmm mieszkam w Uk i wydaje mi się ,że kurs funta bo brexit wzrośnie ;) Nie zapominajmy ,że świat się nie kończy na unii europejskiej. Wiele krajów nie jest w unii i wciąż radzą sobie miliard razy lepiej niż Polska. UK była wiele lat bez uni i jakoś sobie radziła a teraz od kilku lat UK musi wpłacać do unii więcej hajsu niż unia daje więc członkostwo w unii jest nie opłacalne i UK tylko trac****eniądze. Dodatkowo zostaną wyrzucone osoby które ani jednego dnia nie przepracowały, mają kryminalną przeszłość itp. więc zobacz ile już da się oszczędzić jeśli paręnastu tysięcy osób zostanie pozbawiona benefitów bo całkiem niezłą sumę pobiera ta patola no a do tego jeszcze dodać zabranie benefitów na dzieci które mieszkają w innym kraju niż UK a ich rodzice pracują w UK więc też całkiem duża sumka się nazbiera. Makrela nareszcie nie będzie rozkazywała przyjmowania ciapatych więc będzie porządek i z pieniędzmi i bezpieczeństwem. Czyli zobacz ile hajsu UK będzie miała z powrotem. No a teraz nie zapominaj ,że unia się sypie i obciąża gospodarkę krajów więc funt po Brexit zdecydowanie wzrośnie. Może nie będzie to od razu 30 marca ale po kilku miesiącach zobaczysz wzrost ;)

Gość gość
Posyłam wszystkie funty do PL. Islamstwo niech pokaże co potrafi. Lubię się im przyglądać jak za/pie/rda/lają za bezdurno! Taki wasz los wy angielskie białe muzułmany z dorzecza narzecza dumnie zwanego UK . A ja mam kasę której wy nigdy nie zobaczycie z bliska.

Gość gość
No i ku/tas znowu przepisał! Co za buc. Nie potrafi sam sklecić ani jednego zdania.

Gość gość
... bo on nie wie co to AUD czy JPY !!!!!!!!!