Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największym szczęściem jakie może spotkać to przyjąć do serca Najświętszą Marię

Polecane posty

Gość gość

Maryję , która wielokrotnie w objawieniach do tego namawia . Szczęście jakie temu towarzyszy i radość w sercu jest niepojęta , tryskam radością i znajduję co dzień sens życia , a wszystkie depresję zniknęły . Czuję , że co dzień bardziej ją kocham . [opisała to kiedyś bł. Elżbieta Szanty z Węgier ]

Gość gość
czytałam o Elżbiecie Szanty , jej koronka do Płomienia Miłości Niepokalanego Serca Maryi naprawdę działa .

Gość gość
Chyba zaczyna brakować owieczek i baranków do strzyżenia :D że już nawet na kafeterii radiomaryjcy naganiają

Gość gość
Najświętsza Niepokalana Maria przekazuje , że Jej miłość jest darem serca bezinteresownym a nie nagrodą za osiągnięcia , dlatego nie trzeba mieć zasług aby otrzymać jej pomoc albo odczuć jej miłosierną miłość . Wystarczy tylko wiara która jest konieczna . Źle czynią te matki które miłość swoim dzieciom wydzielają zależnie od osiągnięć i wysiłków czasami bardzo wygórowanych . Takie dzieci cierpią później niepotrzebnie wiele nerwic i depresji .

Gość zaginiony w życiu

MATKA BOŻA : Działanie łaski mojego Płomienia Miłości, rozszerzę na wszystkie ludy i narody. Nie tylko na te, które już należą do Kościoła Katolickiego, lecz na wszystkie, które naznaczone są znakiem Krzyża mojego Boskiego Syna. – Dlatego chcę, aby Płomień Miłości mojego Niepokalanego Serca znany był wszędzie, jak wszędzie na całym świecie znane jest moje Imię. Działanie Łaskie mojego Płomienia Miłości rozciąga się także na umierających i na biedne dusze w Czyśćcu cierpiące. One tak bardzo potrzebują i oczekują naszej ofiarnej modlitwy, postów i wyrzeczeń.

MATKA BOŻA : Widzisz moja córko, jeżeli Płomień Miłości mojego serca zapłonie na ziemi, wówczas popłynie działanie jego łaski także ku umierającym. Szatan zostanie oślepiony i przy pomocy waszej czujnej modlitwy ustanie walka umierających z szatanem, a duszom w Czyśćcu cierpiącym przyniesie ulgę lub wybawienie z strasznych mąk jakie tam ponoszą...