Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po kilku latach małżeństwa mąż nadal jest czuły i mówi wam komplementy

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem 13 lar dwójka dzieci, niestety u nas jest tzw proza życia. Maż rzadko przytuli rzadko powie mi komplement . Mam 36 lat wiec az tak stara nie jestem:) dbam o siebie ale dla niego jestem przezroczysta .Nie oczekuje żeby było jak na początku związku ale chciałabym żeby maż widział tez kobietę a nie tylko matkę swoich dzieci jak to jest u was?

Gość gość
10 lat razem. Jak chce wiesz czego to pięknie mówi A poza tym proza życia choć czasami powie coś w stylu niezła suka z Ciebie w seksualnym znaczeniu ale mnie to wkurza

Gość gość
Mój mąż -tak, jest czuły, komplementy codziennie, z pracy mi pisze, że kocha, buziaki przed wyjściem z domu, po powrocie.On po prostu taki jest.

Gość gość
Tez to zauważyłam ze jak chce to wtedy potrafi tak na codzien to ma w d***e

Gość gość
ja z moim 15lat :x i czasem z nienacka w kolejce w sklepie pocaluje mnie w szyje, albo klepnie w tylek:x Obciach, juz chyba za starzy jestesmy. Mamy niespełnarocznego syna, gdy jeszcze nie było wózka, to bywało ze łapał mnie za kreke na spacerze. Dzis gdy rano wstawal do pracy to w pol snie "wiesz ze cie kocham"

Gość gość
no pewnie, jesteśmy 15 lat po ślubie, a jesteśmy ze sobą 22 lata, zawsze mówi, że jestem piękna, dzieciom mówi, ze mamy śliczną mamusie, że mamusia ma z******tą dupkę i takie tam fakt faktem, ze się wcale nie myli

Gość gość
Tak , po 16 latach nadal slysze od meza komplementy i dostaje duzo czulosci , wsparcia zrozumienia, milych slow. Ale to dziala w dwie strony u nas

Gość gość
na necie to wszystkie takie z******te jestescie

Gość gość
no ja jestem

Gość gość
13 lat razem, 8 po ślubie. Ja 32 mąż 33. Są komplementy czułości. Na pewno nie tak intensywnie jak na początku związku ale to naturalne. Tyle że to działa w obydwie strony. Też pierwsza całuję męża na przywitanie. Daje buziaka przed snem. Przytulam się w ciągu dnia itd :)

Gość gość
Synek prawie 5 lat. Chodzimy za rękę :)

Gość gość
No ja za*** sta nie jestem ale za to mój mąż jest zaje***e dobrze wychowany z szacunkiem do swojej rodziny i do innych.

Gość gość
Mój po 2 latach już nic nie mówi. A przed ślubem romantyk nie z tej ziemi. Udawał. potrafi mi dosrac że bluzka mi nie pasuje do włosów, albo że brzydkie buty zakładam(bo trampki, a nie szpilki). Ze mam włosy brzydko uolozne, że mógłbym wyprostować lepiej (mam długie kręcone 3b)Generalnie zawsze oceniająco się parzy i jak jest coś źle to wytknie. Jak nic nie ma, to milczy. Komplementów 0. Nie tak sobie wyobrazalam małżeństwo. Nie rozmawia ze mną, nie dotyka mnie w ciągu dnia. Jego ojciec jesr taki sam, patrzy tylko byle skrytykowac, byle wytkac coś negatywnego. Jak jest ok to morda zamknięta i nic nie powie. Nienawidze ich obu za bycie burakami i bucami największymi jakich znam. Żałuję slubu

Gość gość
To się rozwiedź. Macie dzieci? Szkoda życia.

Gość gość
gosc .11.57 często facet zachowuje się jak ojciec , mój krytykę odziedziczył po matce jak tak dalej pójdzie to z nim nie wytrzymam

Gość gość
Nie mamy dzieci. I nawet nie wiem jakbyśmy mieli je zrobić bo seksu też nie ma prawie wcale. Myślę o rozwodzie, próbowałam rozmawiać na ten temat to tylko słyszę wrzaski że mam przyjść z papierami a nie mu d**e zawracać i ciągle gadać o rozwódzie. On nie umie nawet rozmawiać poważnie, tylko o bzdetach. Rozwód to porazka, jest mi cholernie ciężko z tym że tak się pomyliłam co do niego. Zmarnowane lata.

Gość gość
To nie marnuj dziewczyno kolejnych, wnoś o rozwód i tyle. Nie macie dzieci więc nie ma dla kogo walczyć. Ty staniesz na rzęsach a on ci powie, że są za krótkie ;-) olej buca jak najszybciej :-)

Gość gość
Córka 5lat my ze sobą 7 i nie ma nic. Cmok jak wychodzi ale żeby mnie przytulił czy coś miłego powiedział to nie. Jestem przezroczysta

Gość gość
Boże u mnie jest to samo zero jakiegoś szaleństwa zeby chociaz troche pokazał ze jestem ważna . Wiecie gdzieś mnie zaprosił , cos zaplanowal . Masakra

Gość gość
Nie byliśmy nigdzie na wakacjach. Jak juz to wychodzimy wszędzie z dziecmi i metr od siebie. Ale zeby gdzieś raz na jakis czas wyjsc sami ,mowy nie ma

Gość gość
A ja wam zazdroszcze .Moj to by chcial sie przytulac i glaskac caly czas.Mnie to w*****a bo ilez mozna

Gość gość
wniosek z tego taki ze starają się przed ślubem a jak już maja króliczka to po co się starać

Gość gość
A my jesteśmy ze sobą już 24 lata i nie mamy ślubu. Synek 5 lat. Bywało różnie, był czas, że myśleliśmy o rozstaniu, ale znowu jest dobrze. Pewnie, że to nie ten romantyzm z czasów młodości, ale dojrzałe, stabilne uczucie, poczucie bezpieczeństwa i spokój. Nie potrzebuję już motyli w brzuchu.

Gość gość
A ja wam zazdroszcze .Moj to by chcial sie przytulac i glaskac caly czas.Mnie to w*****a bo ilez mozna

Gość gość
gość dziś U nas było podobnie. Przed ślubem zdobywał, a jaki romantyczny był. A to wszystko była gra. Czy można zmienić charakter, raczej nie. Można tylko przestać udawać. W rodzinie męża był chłód, oziębłość i u nas jest to samo. Dla kobiety, to tragedia.

Gość gość
my razem od 10 lat, teraz mamy po 30, i małą córeczkę, mam wrażenie, że mąż kocha mnie bardziej niż kiedyś :P komplementy prawi nadal, ale czasem mi głupio bo ja mu żadnych...

Gość gość
13 lat razem 10 po ślubie <3. Pocałunki i czułości codziennie. Przytulnie i klepniecia w pupę też :-P. Chodzimy za rękę zawsze ( nie rozumiem dlaczego wy nie?). Najfajniejsze jest to że jak gdzieś jesteśmy to on całuję mnie w czoło uwielbiam to. Mówimy sobie ze się kochamy jakieś sms z pracy przez cały dzień. Dużo miłości sobie okazujemy i mówimy o niej. Nasi znajomi uważają nas za dziwnych że wciąż tak się kochamy.... Do niedawna razem pracowaliśmy więc spędzalismy razem 24 h na dobę :)

Gość gość
Z tą rodzina to prawda. U mojego matka taka sama, niby miła i spoko, ale jakaś taka oziebla. Pamiętam jak się zareczylismy, ja ślepa i szczęśliwa byłam u nich w domu i trzymalismy sie za ręce to ona niby dla żartu złapała mnie za drugą rękę z głupim umiechem. Wysmiala chciała nas że się trzymamy za ręce. Właśnie tacy oni są. Slazacy pelna gębą. Oziebli, praktyczni i materialistyczni do bólu, zero czułości względem siebie, zero głębszej, poważniejszej rozmowy. Kurwa, jak ja żałuję że taka ślepa byłam i tego nie wiedziałam.

Gość gość
Mój mąż tez z takiego domu i też mam masakra teraz. Kiedyś pękła mi torbiel, jak się później od gina dowiedziałam, malutka była ale i tak bolało strasznie. Prosiłam o podanie mi tabletek. Leżała na łóżku i nie mogłam się ruszyć no ból był jakby mi ktoś nożem cią macice od środka. To przynosil, położył na stoliku 2 metry od łóżka i poszedł. Nie wzięłam bo nie miałam jak sięgnąć. Przelezalam 2 h w bólu. Ani razu nie przyszedł w tym czasie, choćby sprawdzić czy żyje czy co. Zero zainteresowania

Gość gość
My razem 14 lat, po slubie 7, dziecko 10 lat. mamy 37 I 38 lat. maz tuli, caluje codziennie, mowi ze kocha kilka razy na tydzien, czasem doataje kwiaty bez okazji. staram ysie raz na 2-3 miesiace isc do kina lub na wino/ kolacje sami we dwoje. minimum raz w miesiacu spacer we dwoej smai, 1-2 godzinny. za reke. za rek tez jak idziemy gdzies z dzieckiem. kazdy wieczor piatkowy koniecnzie ogladamy cos razem + wino I paluszki. czasem odpoczywmay od sibei (polecam!) - np ja jade z kolezanak na weekend gdzies, albo on z kolega. tak raz na rok, ale zawsze. ale zdarza sie, ze sie klocimy lub wkurzamy na siebie, nie tweirdze, ze nie. Nie mieszkamy w Polsce, wyjechalismy w 2012.