Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na mężatce?

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego pomysłu na zemstę na mężatce... Jest lub była moją kochanką i chce się odciąć kłamiąc mnie i mamiąc. Zemsta będzie słodka. Pomysły?

Gość gość
najlepiej zajep jej kopa w łeb

Gość gość
Pokazać mężowi dowody na zdradę. Jakieś wspólne zdjęcie smsy itd.

Gość gość
To jest czy była?

Gość gość
ale o co Ci chodzi? Chce zerwać z Tobą? A co myślałeś, że się z mężem rozwiedzie? na tym polega romans,że trwa chwilę i jest tylko odskocznią. Zemsta? Dorośnij i bierz się za wolne a nie zawracasz doopę mężatce.

Gość gość
biedny misiu myslal, ze rozwiedzie sie dla niego, idiota :D

Gość gość
nie jest to najmocniejsza zemsta, ale jak pokażesz mężowi, że zdradziła to będzie adekwatna zemsta :P nie wiedziałeś, że musiałeś zapytać ? K

Gość gośćmen
Piep/rz9ył się z mężatką i się dziwi, że ta miesza. Człowieku, ona musi mieszać bo seksi się na boku, jak Ty to sobie wyobrażałeś? Kretyn! Odwal się od laski i znajdź następną. Chyba, że masz duże ego, małą kuśkę i ból dooopy, bo nie traktuje Cię jak księcia...

Gość gość
Po uj Ci ta zemsta? Co ona Tobie da? Zranisz dziewczyne i tyle...

Gość gość
Autorze, dorosnij

Gość gość
Jeśli ma dzieci to najlepiej uderzyć w nie. Wysłać foto jak się całujecie albo SMSy na fb dzieciaków. Najlepsza zemsta.

Gość gość
Patrzac z boku, oboje powinni dorosnac :D Ona i on... :D D

Gość gość
Jeśli ma dzieci to najlepiej uderzyć w nie. Wysłać foto jak się całujecie albo SMSy na fb dzieciaków. Najlepsza zemsta. x Żeby tak zrobić trzeba być totalną szmatą.

Gość gość
12.04 Matka odpowiada za dzieci i dzieci ponoszą konsekwencje jej wyborów. Matka to szmata :)

Gość gość
Wydawanie kochanki lub kochanka jest najwiekszym k*******m w romansie... Mowi to obecny przyjaciel jednej pani... D

Gość gość
Autor dostał po d***e i spierdzielił :D Nie takich odpowiedzi sie spodziewał :D D

Gość gość
K, podasz trzecią literę?

Gość gość
Jednakże, co następuje. Słabeusz kochanek nie odważy się na zdradzenie mężowi zdrady jego żony. Jednakże co nastąpić powinno: Powinno zostać pokazane wiarołomstwo kobiety. /K

Gość gość
produkując samemu otrzymujesz to samo w zwrocie i to powiększone. Zatem nie ukazując prawdy mężowi - nigdy nie dowiesz się ilu piepszyło twoją żonę - zemrzesz wcześniej, bo się zadręczysz - do końca swoich krótszych dni nie będziesz wiedział ilu ! K

Gość gość
dla mnie to nie jest zemsta, tylko prawdomówność. Cenię to sobie ku.wa K

Gość gość
Nie oceniajcie mnie. Chce się zemścić z powodów osobistych. Nie pozwolę jej odejść.

Gość gość
Powinieneś pokazać wszystko jej mężowi, jak pisała o nim że frajer i że dymać nie potrafi. Ja nienawidzę tych szmat mężatek które same pchają się na bolca. Udało mi się rozwalić 5 małżeństw by facet mógł ułożyć sobie życie z inną normalną kobietą a nie dzifką. Tylko ja zawsze doprowadzalem do tego by sama mu wygarnęła co oni myśli spakowała walizki i przeniosła się do mnie, często z dziećmi. Poczekałem jakiś czas gdzie jeszcze bardziej mieszała męża z błotem i jak byłem pewny że już nie wróci do niej - wykopywałem je za drzwi. Zaznaczam że nigdy nie bałamucilem żadnej mężatki, to one chciały, jak się dowiedziałem że ma męża mówiłem że ustępuje niech ratuje małżeństwo i wtedy się zaczynało jaki to mąż zły...

Gość gość
Łosiu, nie wiedziałeś, że ona ma męża? To teraz podciągnij pod siebie ogon i szukaj innej, a nie będziesz się mścił.

Gość gość
A niby co to są za osobiste powody? Urażona duma?

Gość gość
Te kuwy nie potrafią odejść jak im źle i być wporzadku. Zawsze szukają kogoś na zakładkę, następnego frajera który będzie ja utrzymywać.

Gość gość
Zesrit ale ona czeka na ciebie i już traci nadzieję, że kiedykolwiek jeszcze ciebie dotknie chociażby. ... Gdybyś tylko wiedział to byś nie chciał się mścić tylko całować i kochać

Gość gość00001
do gościa 12.43: Dlaczego nie chcesz jej pozwolić odejść? Co ona Tobie takiego złego zrobiła. Powiedz. Ja nie oceniam Cię.

Gość gość
Co to za powody autorze. Pisz... D.

Gość gość
Ale jesteś durny- to raz. Ona od początku miała męża a ty byłeś tego świadom. Dwa. Najgorsza ku##wa się msci. Brak Ci godności i honoru.