Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na mężatce?

Polecane posty

Gość gość
Gorzej jeśli nie pierwszy raz zdradza męża a on to poprostu akceptuję i olewa. Mogą też być otwartym małżeństwem gdzie każdy bzyka co chcę. Wtedy się osmieszysz.

Gość gość
Rozumiem Twój ból i to, że cierpisz. Nie wiem. Ona zdradzała męża i okłamywała go. Może i ciebie okłamuje? Nie wiem... Mój romans z moją przyjaciółką opierał się zawsze na prawdzie. Tego od niej wymagałem i sam to dawałem. Jak jest u Was, tego nie wiem. Zrób jak uważasz. Ja ciebie nie odwiodę od tego bo jesteś obolały i urażony jej zachowaniem. Trzymaj się i uważaj na siebie... P.S Widzę że cierpisz więc ten romans i znajomość była dla Ciebie czymś więcej niż tylko bzykaniem. D.

Gość gość
Nie są otwartym małżeństwem.

Gość gość
"nie pozwole jej odejsc". Ona nie potrzebuje twojego pozwolenia.... Z reszta, nikogo sola nie zmusisz do kochania. Daj jej zyc.

Gość gość
Dziękuję D za te słowa. Postanowiłem, że jeśli przestanie się ze mną spotykać, pójdę do jej męża. Nie zmuszam jej do kochania. Zmuszam do wywiązania się z jej słów.

Gość gość
Sila.... Nie solo. Autocorrect

Gość gość
Wiec chcesz nie stracic kogos do seksu. Wow. Idz znajdz sobie nawa dziewczyne.

Gość gość
Jacy wy jesteście wszyscy słabi i nieuczciwi, a raczej to wynika z waszych własnych doświadczeń. Takie ytania aco jej da ? a co jemu to da ? i tede aż mi się przykro robi, bo to szatan za was mówi. Ciekawe czy wy jeszcze jesteście jakimiś katolikami i czy liczycie na pogrzeb katolicki... albo jeszcze na sakrament... wszystko to już was nie dotyczy, bo tacy jesteście zakłamani. Odpowiadanie na pytania szatana. Kiedy ostatnio słuchaliście mądrego chrześcijanina ? Bo teraz to jest więcej szmat, więc jeżeli nie przedstawiliście kiedy odbyliście mądrą dyskusję na tematy chrześcijańskiej wiary, to nie macie co mówić, że mówicie coś mądrego ! cała splamiona bluzga nowoczesnego stylu bycia, zdrady na prawo i lewo: a Nie cudzołóż w dopie macie !! niech mi ktoś podskoczy, że jest mądrzejszy... wy tylko do piekła zapielalacie.... żadnego mądrego słowa od was nie uświadczysz.

Gość gość
Im bardziej bedziesz cudowac I zmuszac, tym mniej checi z jej strony bedzie. Facet, Romans zakonczony.

Gość gość
Jak sa otwartym malzenstwem to moze nikt nie wiedziec. Szkoda, ze sie zakochales. Cokolwiek zrobisz bedziesz tera cierpial.

Gość gość
trzeba wolnej szukać, a malo ich jest??

Gość gość
I tak się na niej zemszczę.

Gość gość
Szkoda slow na ciebie. Wiedziales o tym, ze mam meza, a Ty byles odskocznia. Zal.

Gość gość
Żal to Ciebie dopadnie, gdy mąż dostanie dowody Twojej zdrady!

Gość gość
13.40 koniecznie idź! On już na ciebie jeleniu czeka i wymierzy ci sprawiedliwość

Gość gość
Nie mam meza, nigdy nie mialam kochanka. Zal to ty

Gość gość
Jaką sprawiedliwość? Pukanie czyjejś żony to sprawa gacha czy tej szmaty która się puka? De bi le

Gość gość
Wydrukowałem już wspólne zdjęcia, rozmowy z czatu i jestem gotów to dostarczyć... Dzisiaj jej dam ostatnią szansę. Porozmawiam z nią i nie będę jej mówił o moim pomyśle.

Gość gość
Powodzenia! Trzymam kciuki!

Gość gość
Obyś miał z tego taką satysfakcję na jaką liczysz... D.

Gość gość
hm...nie za bardzo Ciebie rozumiem. Piszesz,że nie pozwolisz jej odejść, chcesz seksu, bliskości, rozmów a jednocześnie pragniesz zemsty? Myślisz,że jeśli zrobisz to co planujesz to będziesz ją miał? chwilowa satysfakcja z rozwalenia jej życia nie sprawi,że ona będzie Twoja, znienawidzi Cię i całkowicie stracisz z nią kontakt,.

Gość gość
dasz ostatnią szansę? na co? chcesz żeby się rozwiodła?

Gość gość
Po co mi z nią kontakt gdy już nie będzie romansu? D jak długo romansujesz ze swoją przyjaciółką?

Gość gość
pisałeś że nie dasz jej odejść to chyba jednak chciałbyś tego kontaktu?

Gość gość
słaby jesteś facet,nie umiesz przegrywać,brzydzę się takimi

Gość gość
Co mi po kontakcie wirtualnym? Co? Nie chodzi mi o przegraną, tylko o wykorzystanie. Ona mnie źle potraktowała a więc i ja ją zniszczę. Ona zniszczyła mnie... Ma szanse to odbudować.

Gość gość
Autorze Mam nadzieje ze jej mąż obje ci mordę porządnie a kochanka powinna oskarżyć cię o gwałt głupi hooyu. Ok?

Gość gość
Gwałt? Zdjęcia i film z seksu?

Gość gość
. Odbudować? czyli nie przerywać romansu? czego od niej tak naprawdę chcesz? gdyby nie zaczęła się wycofywać to na co liczyłeś zaczynając romans z mężatką? Że będzie szczera? Kobieta, która okłamuje męża miała być szczera wobec Ciebie?

Gość gość
dobry adwokat i film z seksu nazwie gwałtem i przekona innych że to tak się nazywa