Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleccie kobietki jakis super szampon bez chemii w skladzie?

Polecane posty

Gość gość

Taki naprawdę świetny...trafilyscie na takowy?

Gość gość
babuszka agafia polecam

Gość gość
moze nie świetny ,ale naprawdę niezły - Sylveco z betuliną (czy czymś takim) oraz bardzo lubie Himalaya volume and bounce

Gość gość
Szampon musi być dopasowany do włosów, a nie tylko mieć skład dobry. Co ci po składzie skoro szampon nie podejdzie. Polecam Ci bloga kokardka myśli, fajne info masz o włosach.

Gość gość
JĀSÖN - ale nie wiem czy sa w Polsce. kosztuja - na zlotowki - jakos 40-45 zlotych za politrowa buteke, czyli niedrogo, ale sa super. zwlaszcza lawendowy I jojoba

Gość gość
Jakie masz problemy z włosami? Ja teraz używam szamponu Herbal Care z czarnej rzepy z Farmony. Jest idealny dla włosów osłabionych, wypadających. Do kompletu mam odżywkę ekspresową i suchy szampon.

Gość gość
Mocz orangutana, drogi i niedostępny w Polsce.

Gość gość
Tu autorka Mam wlosy sianowate i cienkie oraz wypadajace

Gość Annkannaa
Ja moge polecić mój sprawdzony szampon z termissy do każdego rodzaju włosów, w tym słbych i łamliwych, 0%: parabenów, SLES, SLS, silikonów i pochodnych ropy naftowej jest w 100% bezpieczny

Gość gość
Annkannaa dziś spamerska reklama to nie jest żadne "polecenie"

Gość gość
ja mam ten szampon z termissy i potwierdzam, że ma bardzo dobry skład, jak coś jest dobre, to się poleca, nie koniecznie musi to być reklama, nie wszyscy w Internecie wchodzą na strony po to tylko by hejtować

Gość gość
Alterra z Rosmanna

Gość gość
Alterra z Rosmanna

Gość gość
termissa zdecydowanie, robi furorę teraz, bo moim zdaniem najlepszy skład, cenowo koło 30zł

Gość Kasiulinna_mm
Ten z termissy polecam, kupiony raz na próbę i zostaje ze mną na dłużej.

Gość gość
Z Rossmanna Alterra Sensitiv szampon i zel prysznic. 2 w 1. Jest bardzo bardzo dobry i niedrogi. Czesto dodatkowo na promo. Nawet jako plyn do chigieny intymn. jest super. Nic nie podraznia, ma neutralny ale przyjemny zapach. Rozpoznasz po bialej butelce z jasno niebieska nakretka.

Gość gość
Himalaya nie ma dobrych skladow. Jedyne dobre sklady tej marki jakie znalazlam to bylo mydlo w kostce i talk. Reszta ma pelno chemii dopisanej mikro drukiem, zeby klient nie zauwazyl, a naturalne wielkimi literami. Tak samo jak Organix sie styliziwal na naturalny, a tez ma pelno chemii. Ale zminil ostatnio nazwe na Ogx chyba zeby nie wprowadzac ludzi w blad.

Gość gość
O'Herbal z Rossmana. Bez silikonów, parabenów, silikonów itd. Tani, duża pojemność, wydajny i fajnie się pieni.

Gość gość
Dobre sa tez normalne szampony z Alterry, takie nie 2w1, bez zelu pryszn. Ale to juz musisz poprobowac na swoim typie wlosow. Mnie sie jeden nie sprawdzil (siano przy dlugich wlosach), a z innego bylam z kolei bardzo zadowolona, ale nie pamietam nazwy (chyba to byl ten z pomaranczowa nakretka). Jak masz krotkie wlosy to kazdy tej serii bedzie ok. Jak masz dlugie, to trzeba poprobowac.

Gość gość
mi tu polecili szampon z termissy, i powiem szczerze, że bałam się, że jak ma taki naturalny sklad to bedzie źle mył, ale na szczescie sie mylilam

Gość marawstala
Wszystkie szampony to chemia

Gość marawstala
Zaleta alterry jest tez to, ze dobrze zmywa oleje : )

Gość gość
Fajny jest balsam z Sylveco z betuliną, szampony i odżywki InSight oraz z Rossmanna z PetalFresh.

Gość gość
John masters organics, z tanszych equilibra

Gość gość
Super są szampony włoskiej marki Alkemilla. Mam te z serii K-hair i jestem mega zadowolona

Gość gość
Polecam szampon kwiat lipy i czarna rzepa z herbal care farmona. Włosy rosną po nim bardzo szybko, dobrze oczyszcza skórę głowy.

Gość KammaKamila
Mam ten z Termissy, kupiłam pierwszy raz na próbę, okazał się super wyborem. Włosy go polubiły, ja tym bardziej.

Gość gość
Yope- nie są bardzo drogie, wariantów za to mało, dość naturalne. Mi posłużył niebieski i odżywka z tej samej gamy (świeża trawa) a także żel lipa. No ale to zdecydowanie trzeba tolerować zapachy ziołowo-trawiaste. Choć np mydło jaśmin moim zdaniem pachnie ok.

Gość gość
Dnia 3.12.2018 o 18:19, Gość KammaKamila napisał:

Mam ten z Termissy, kupiłam pierwszy raz na próbę, okazał się super wyborem. Włosy go polubiły, ja tym bardziej.

gdzie kupujesz ten szampon termissy? podpowiesz?