Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sztrum

Nie wiem co robić

Polecane posty

Mam 19 lat spotykałem sie przez rok z kolezanka. Bylo naprawde cudownie rozmowy w nocy przez telefon itd. naprawde cos poczulem mozna powiedziec ze ja kochalem i nadal kocham. Ona rowniez chyba czula to samo ale gdzies w lutym poznala chlopaka Pewnego siebie przystojniejszego no poprostu byl lepszy we wszystkim ode mnie. Razem smialismy sie z niego i nie zawracalem sobie tym glowy. Planowalem zrobic pierwszy krok w naszej znajomosci a ze jestem niesmialy dlugo z tym czekalem ale gdy juz bylem Pewny ze zrobie to na nastepnym spotkaniu dostalem zdjecie jak caluje sie z tamtym chlopakiem. Pęklo mi serce nasz kontakt zaczyna sie zmniejszac ledwo rozmawiamy spotykamy sie bardzo rzadko.Ona planuje poleciec do niego do Londynu a ja tylko licze ze to chwilowe zauroczenie.Ostatnio sie z nią spotkalem i nawet nie chciala sie do mnie przytulic to tez mnie bardzo zabolało.Mysle nad tym czy przeczekac to czy moze wyznac jej wszystko , ze mi jej brak i boli mnie to ze ignoruje mnie przez 3 miesiace. Nie wiem co robic caly czas o niej mysle , za bardzo sie przywiązalem do niej i nie wyobrazam sobie zerwania znajomosci a wszystko do tego zmierza . Smutno mi prosze o rade

Gość gość
Zagraj w otwarte karty póki wyjdzie... niestety może to nic nie dać ale niech wie co czujesz. Spróbuj a może jednak wybierze Ciebie? Powodzenia!

Gość gość
Autorze, to niesamowite!!!!Jakbym czytał o sobie. Przeżyłem to samo. Pisałem tu o tym w tym roku Moje serce też wtedy mi pękło.

Gość gość
Autorze, wystukaj w google hasło o treści "kafeteria bardzo nieśmiały chłopak". Znajdziesz tam moją historię.

Gość gość
Uzupełniam. Temat jest z dnia 08.05.2014. Mój wpis jest z dnia 08.05.2018 9.54.