Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sztrum

Co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość Sztrum

Mam 19 lat spotykałem sie przez rok z kolezanka. Bylo naprawde cudownie rozmowy w nocy przez telefon itd. naprawde cos poczulem mozna powiedziec ze ja kochalem i nadal kocham. Ona rowniez chyba czula to samo ale gdzies w lutym poznala chlopaka Pewnego siebie przystojniejszego no poprostu byl lepszy we wszystkim ode mnie. Razem smialismy sie z niego i nie zawracalem sobie tym glowy. Planowalem zrobic pierwszy krok w naszej znajomosci a ze jestem niesmialy dlugo z tym czekalem ale gdy juz bylem Pewny ze zrobie to na nastepnym spotkaniu dostalem zdjecie jak caluje sie z tamtym chlopakiem. Pęklo mi serce nasz kontakt zaczyna sie zmniejszac ledwo rozmawiamy spotykamy sie bardzo rzadko.Ona planuje poleciec do niego do Londynu a ja tylko licze ze to chwilowe zauroczenie.Ostatnio sie z nią spotkalem i nawet nie chciala sie do mnie przytulic to tez mnie bardzo zabolało.Mysle nad tym czy przeczekac to czy moze wyznac jej wszystko , ze mi jej brak i boli mnie to ze ignoruje mnie przez 3 miesiace. Nie wiem co robic caly czas o niej mysle , za bardzo sie przywiązalem do niej i nie wyobrazam sobie zerwania znajomosci a wszystko do tego zmierza . Smutno mi prosze o rade.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować