Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to tylko wymowka czy np. paralizuje go stres?

Polecane posty

Gość gość

Chlopak nie zabiega o kontakt ,a jednoczesnie wiem z roznych zrodel ze nie szuka innych dziewczyn, wyglada na uczciwego Kiedy pytam dlaczego sie nie odzywal to mowi ; czekalem na Ciebie No i niby nic nie moge mu powiedziec na taka odpowiedz ale powiedzcie mi czy facet ktory jest pelny inicjatywy bajeruje tylko czy naprawde i dlaczego moglby sie tak zachowac?

Gość gość
Nie zależy mu już na tobie a jednocześnie obskakuje wszystkie swoje znajome. Po co miłaby ci o tym mówić?

Gość gość
To sa poczatki znajomosci i sam mowi,ze juz znalazł mnie i nie chce innej, wiem ze dlugo szukał..

Gość gość
To co mówi ma niewielkie znaczenie skoro to co robi pokazuje, że mu specjalnie na tobie nie zależy..

Gość gość
23.47 dokładnie. A to ze teraz żadna inna mu się nie podoba nie znaczy wcale ze Ty mu się podobasz, może na razie żadna nie jest specjalnie zainteresowany i nie szuka, skupia się na sobie, wychodząc z założenia ze sama się znajdzie prędzej czy pozniej. A jak juz się znajdzie i na prawdę mu się spodoba to będzie wykazywał inicjatywę i latał za nia, możesz być pewna. Tutaj szału nie ma...