Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że mozna miec TAKIE ciało po 50tce, faceci na to lecą?

Polecane posty

Gość gość
Normalnie ... ćwiczenia plus dieta. Większość nie ćwiczylo więc nie ma takiego ciała. Trzeba ćwiczyć regularnie lata.

Gość gość
Oczywiście nie "polska dieta" bo po takiej efektów nie ma. Dużo warzyw owoców, koktaile z zielonych warzyw, chude mięso nie smażone bez ziemniaków z np, brokułami. Jajka, zero białego chleba, chuda ryba na parze itd. Brak ziemniaków nabiału białego pieczywa , nic przetworzonego

Gość gość
Nie chce mi się w to totalnie wierzyć,że ona ma 53lata. Oczywiście szczupłą figurę można w tym wieku mieć i z tym się zgodzę w 100%,ale nikt mi nie wmówi,że młodzieńcze kolana, skórę na szyi, dłoniach itd ma się jak dwudziestolatka! Nawet nasza plastikowa Rozenkowa niby dyche młodsza od tej kobiety,a już widać mimo wielu operacji i zabiegów medycyny estetycznej,że skóra w wielu miejscach już taka młoda nie jest...w szczególności na zdjęciach robionych jej z zaskoczenia bez filtrów i przeróbek...nie mówię,że od razu w tym wieku trzeba być pomarszczonym jak buldog bo przy takiej kasie na koncie to wszelkie masaże,botoksy i ine pierdoły pozwalają długo zachować ładny wygląd skóry na ciele i twarzy,ale nie przesadzajmy,że w tym wieku ona ma lepszą skórę niż nie jedna dwudziesto czy trzydziestokilkulatka

Gość gość
Dokładnie jak wyżej dziś ja kiedy miałam 19-20 lat wyglądałam dużo gorzej jak teraz kiedy mam 30, regularnie ćwiczę na siłowni i bardzo dużo biegam no i nie wpieprzam syfu :)

Gość gość
Dieta i ćwiczenia wygładzają skórę. Ona ćwiczy od kilkunastu lat. Nigdy się nie zapuściła więc skóra jest jaka jest.

Gość gość
Kobiety co Wy opowiadacie...zgodzę się,że zdrowe odżywianie i aktywność fizyczna pomaga w lepszym wyglądzie,ale ćwiczenia w tym wieku nie sprawiają,że się nie ma żadnej zmarchy na twarzy,szyi itd! W wieku 30-40lat jeszcze bym była w stanie uwierzyć w takie bajki,ale nie kobieta mająca 53 lata - popatrzcie na naszą znaną trenerkę fitness, która większość życia ćwiczy jak wygląda w podobnym wieku - chodzi mi o "drugą" matke Lewandowskiej i wroga Chodakowskiej...mimo zdrowego stylu życia pomarszczona już mocno! https://tv.pudelek.pl/video/Nieumalowana-Bojarska-Ferenc-przemierza-kilometry-20892/

Gość gość
a celuit?

Gość gość
Ale Wy wierzycie w takie ściemy,że aż głowa mała i dorabiacie ideologie o zdrowym stylu życia i takim wyglądzie

Gość gość
Najwazniejsze sa dobre geny i utrzymywanie wagi przez cale zycie, wtedy skora sie nie naciaga. W mojej rodzinie kobiety tak wygladaja do 60-tki, pozniej lekko tyja. Bez cwiczen, dobrych kosmetykow i z marnym jedzeniem.

Gość gość
Oczywiście że można nie mieć zmarszczek w tym wieku. Moja mama ma 52 lata i wygląda na 29 i przysięgam że to prawda. Ma tylko lekkie zmarszczki koło oczu ale takie jakie mają 30tki. Jak miałam 20 lat i mama otwierała drzwi w jakieś sprawie to się jej pytali czy jest ktoś starszy a domu. Więc nie gadajcie głupot że nie można tak wyglądać. Moja babcia też wygląda młodo, ta od strony mamy

Gość gość
Kobietom łatwiej dobrze wyglądać bo mają większą regeneracje. Naturalnie kobiety stworzone są by wyglądać lepiej niż mężczyźni. Mężczyźni znacznie szybciej się męczą.

Gość gość
Sratatata mało obiektywne jesteście i nie widzicie jak wyglądacie i dodajecie sobie tutaj,że takie świetne geny

Gość gość
Weźcie pierwsza lepszą rodzinę z Azji, nie wiadomo która to matka która córka a czasem i babkę ciężko odróżnić od wnuczki. Takie geny.

Gość gość
sorki,ale nie widziałam jeszcze kobiety w tym wieku żeby nie miała zmarch albo miała delikatne mimiczne jak u 30latki,więc nie pierdacz takich durnot bo to tak jakby powiedzieć,że chleb po 5 dniach leżenia w chlebaku jest tak samo świeży i ciepły jak kupiony w piekarni prosto z pieca...bujdy takie,że szok

Gość gość
to moze poznacie ze cos nie tak TYLKO po ci..ce..

Gość gość
Też nie wierzę tym co piszą,że w tym wieku można aż tak wyglądać jak dwudziestolatka:/ pomijam fakt celebrytek i bogatych,które i tak ciągle się botoksują,ale jak ktoś wcześniej wspomniał po kolanach, łokciach, skórze na dłoniach i szyi widać biegnący czas - można wyglądać na dyche mniej,ale nie na 30 lat mniej...nie przesadzajcie

Gość gość
Oczywiście że można. Sama trenuje 5 lat i zdrowo się odżywiam Mam 30 lat i zero zmarszczek, koleżanki mówią że czas się dla mnie zatrzymał, a ja wiem że to zasługa ciężkiej pracy na treningach To udowodnione naukowo ( można poczytać) że im dłużej utrzymujemy gęstość mięśni tym dłużej żyjemy, starzenie się jest spowolnione :)

Gość gość
Żadna dieta nie da tego, co dobre geny i... umiar

Gość gość
Po 40 czy to kobieta czy mężczyzna wyglądają tak, jak sobie na to zapracowali. Geny też trochę mają znaczenie, ale przede wszystkim zdrowy tryb życia i aktywność fizyczna.