Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 34lata, a wyglądam jak 20latek

Polecane posty

Gość gość

Interesują się mną tylko małolaty :(

Gość gość
To zle? Wolisz starsze?

Gość gość
ładną masz buźkę

Gość gość
Ciesz się, ja mam podobnie, mam 28 lat, a ostatnio babka w sklepie nie chciała mi sprzedać wina, bo akurat nie miałam dowodu przy sobie :D Czasem zdadzą mi się takie sytuacje, ale ogólnie cieszę się, że wyglądam na mniej ;)

Gość gość
mam 43 lata, a kobiety spotykają sie ze mna sądząc ze mam max 32

Gość gość
Ja podobnie 10 mniej wyglad. Co z tego.

Gość gość
I zdaje mi sie, ze rowiesniczki maja mniegdzies bo z chlopcem nie beda gadac a mlodsze tez bo z dziadem nie beda

Gość gość
niby to powinien być plus, gdy facet wygląda na sporo młodszego. Niby, ale często nie jest. Niestety w polskich realiach w dorosłym życiu liczy się jedno:kasa, kasa, kasa. I tak 50letni buc wyglądający na 60 lat, ale z kasą i ciuchami może przebierać w 30latkach, a z ubogiego 30latka wyglądającego na 20 będą się śmiać. Bolesne ale prawdziwe.

Gość gość
To możesz ****** nastolatki, oszukiwać je, ale normalnego związku nie stworzysz.

Gość gość
Tak, oszukiwac, ja nie autor wpisu, ale nie to mi w glowie. Jak tak mozna. Moge co najwyzej popisac bez podania wieku albo mowic czesc kolezankom mlodszym. Mam 41 wygl na 32 wg kobiet. Ale ja i tak nie podrywam, jakos mi nie zalezy wyciagac informacje o kobietach, ktore nic niemowia same o sobie. Ciekawe co one mysla jak patrza na poetalu, o jaki star****** wyglag na 30 co on kombinuje, pewnie nawrzucal oszust starych zdjec. Sa takie co napisza. Ale juz sie nie bawie w odleglosci, zadne. Z bliska kamienne betonowe milczace.

Gość gość
Kobiety nigdy pierwsze nie zagadują. No i dobrze, bo nie każda jest w tym dzisiejszym sexi typie z wielkimi napompowanym ustami, małym noskiem i idealną sylwetką.