Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytania na temat seksu

Polecane posty

Gość gość

1. jak mozna stwierdzic, czy jest sie osoba aseksualna czy nie?czy mozna cale zycie zyc bez seksu i nagle zakochac sie tak ze sie nie wychodzi z lozka? czy raczej jak ktos w mlodosci nie zaczal, to juz do konca zycia nic? 2. skoro seks jest taki fajny to czemu na tym forum jest tyle tematow o tym, jak to kobiety niby nie lubia seksu? mnie sie wydaje, ze lubia, zwlaszcza z pokolenia millennialsow

Gość gość
Z jakiego?

Gość gość
Aseksualizm to brak pociągu seksualnego. Ja wiem, że jestem aseksualna, bo nigdy nie miałam ochoty na seks, nigdy o tym nie fantazjowalam, nie dotykam się w tamtym miejscu, bo mi to nic nie daje. Wizja braku współżycia do śmierci wcale mnie nie przeraża. Chciałabym kiedyś być w związku ale bez seksu, w tzw. białym związku.

Gość gość
Te co lubią sex właśnie się szukają, a te co nie lubią piszą o tym na forum.

Gość gość
21:59 spoko, wiec partnera okolo 60 letniego sobie poszukaj. nie musisz teraz, mozesz byc "silna" i "niezalezna" do +50 i dopiero wtedy szukac.

Gość gość
1. Jestem zainteresowana kobietami. 2. Są inni ludzie aseksualni, nie chciałabym być z kimś allo.

Gość gość
Jeśli jest to odpowiednia osoba i czuje się pociąg seksualny, to osoba aseksualna może się stać bardzo pożądająca