Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 37Irka37

Usunięcie cellulitu w Warszawie lub jakiś sposób

Polecane posty

Gość 37Irka37

Słuchajcie niedawno zauważyłam na swoim ciele coś obleśnego, okazało się że jest to cellulit zepsuł moją najlepszą część ciała czyli pupę :( Próbowałam kilku naturalnych sposobów ale nic to nie dało i tutaj nasuwa się moje pytanie znacie może jakiś specjalistów w Warszawie którzy mogli by się podjąć i wspólnymi siłami byśmy to usunęli.

Gość gość
Rusz tyłek i zacznij ćwiczyć, a specjalisty szukaj na głowę

Gość gość
Polecam saunę. Jest bardzo dobra dla skóry, poprawia jej jędrność i gładkość.Najlepiej korzystać z niej nago bo wtedy skóra usuwa toksyny z organizmu całą swoją powierzchnią. Dodatkowo jeśli korzystamy po wyjściu z sauny z zimnego basenu to piersi stają się bardziej jędrne i kształtne.

Gość Jola2913
Jak najbardziej zgodzę się z przedmówcami że sauna dużo daje, oraz odpowiednie odżywianie ale czasami nie da się wszystkiego zrobić dobra dieta i ruch to nie wszystko czasami nie obejdzie się bez operacji która zlikwiduje problem, ale jeżeli chcesz sprawdzić co sądzą na ten temat eksperci to polecam tobie tę klinikę http://www.scbeautyclinic.pl/

Gość Ż1neta
Tak jak ktoś tutaj wcześniej wspomniał musisz wziąć się za siebię ruszyć tyłek zbilansować dietę i cellulit powinien zniknąć a jeżeli naprawdę sobie nie radzisz lub cellulit mimo odpowiedniej diety i ruchu nie chce zniknąć to pozostaje skorzystanie z kliniki którą podała Jola2913 ale nie załamuj się to nie jest nic złego. Sama czegoś takiego potrzebowałam i pozbyłam się cellulitu, w tej klinice stosują metodę falu akustycznej Celar AWT która działa bardzo szybko i efekty są powalające.

Gość 1zabella
Myślę że warto skorzystać ze specjalistów w tej klinice.

Gość gość
Obwin się folia tak jak ja. Mam nadzieję że obudzę się wyglądając młodziej na nogach.

Gość Hanonen
Nie wystarczy narzekać i tyle. Trzeba wziąć się w garść i działać. Cellulit to tylko kolejny szkopuł na ciele który jest efektem braku ruchu. Masz wybór albo ćwiczyć i pozbyć się cellulitu albo skorzystać z usuwaniu cellulitu.

Gość Kaśka14113
Moja znajoma ostatnio wspominała o tej stronie. Miała ona problem z nadwagą i udało się go wyeliminować.

Gość Urszula1414
Strona prezentuje się naprawdę solidnie miejmy nadzieje że tak samo jest z ich usługam w poniedziałek ruszam do nich :)

Gość gość
W Warszawie polecę klinikę dr Krajewskiego, jestem stałą klientką już od paru lat i się nigdy nie zawiodłam. Na cellulit najlepiej mi się sprawdza endermologia. Efekty są zauważalne i nawet mój mąż widzi, że skóra ładniejsza :)

Gość Kaik1995
Też proszę o poradę. Może dziwnie to brzmi, ale ostatnio widziałam reklamę kremu wyszczuplającego w telewizji https://www.tvokazje.pl/sport-i-zdrowie/2372-slen-30-zel-wyszczuplajacy.html i zastanawiam się, czy któraś próbowała? Brzmi nieprawdopodobnie, ale krioterapia jest chyba potwierdzoną metodą. Nie mam nadwagi, ale ciało też nie jest jakieś wyjątkowo jędrne mimo ćwiczeń. Szukam czegoś, co wspomoże moją walkę, więc jeśli ktoś, coś wie, to chętnie sprawdzę inne opcje ;)