Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziął się mit ze ukrainki i rosjanki są piękne ?

Polecane posty

Gość Paweł Pazik
13:59 Dobra dzieci bo mama(tata) pewnie już obiad ugotowali.Gasić tablety i laptopy.Nara.

Gość gość
Kiedyś rozmawiałem z Rosjaninem który się spotykał z Polkami i powiedział że to najgorsze kobiety w Europie, bo są roszczeniowe, brzydkie, tępe i próżne.

Gość gość
To nie jest mit - Rosjanki i Ukrainki są o wiele bardziej kobiece od Polek .Przeważnie mają piękne długie włosy , duże oczy , zgrabną figure.Już pomijam czy ktoś lubi słowiańską urodę.Nie ma tam takich pyskatych feministek jak w Polsce

Gość gość
14:39 lzesz jak pies właśnie Rosjanie zachwalaja Polki i Czeszki że nie są tak chciwe jak rosjanki i ukrainki

Gość gość
Rosjanki i długie piękne włosy hahahaha xD one najczęściej mają jeden wielki puch na głowie , te włosy wyglądają jak zelektryzowane , polki mają więcej kasy na pielęgnację i laminowanie włosów żeby nie odstawaly jak anteny więc to polki mają długie piękne włosy

Gość gość
15:24 czemu powtarzasz głupoty przeczytane na wschodnich portalach randkowych które muszą kłamać żeby wepchnąć " towar" kolega Ukrainiec mówił że miał dziewczynę ukrainke to ciągle się na niego wsciekala jak nie robił tego co sobie życzyła , 4 lata szukał nowej i jedyna jaka go zechciala to 100 kilowa swietlana z lekkim zezem, jak jakaś ukrainka jest ładniejsza to z byle kim nie idzie , liczy na cudowne życie u boku biznesmena z Niemiec

Gość gość
Właśnie badania pokazują że wraz z bogaceniem się państwa kobiety sa coraz mniej roszczeniowe , to właśnie kobiety z biednych państw są roszczeniowe idioci, jeszcze 15 lat temu u polek poszukujących męża najważniejsza cecha mężczyzny był zasobny portfel i dobrą sytuacja materialna dziś tak cechą znajduje się już dużo dużo niżej , najbardziej roszczeniowe kobiety są z ubogich państw

Gość gość
Wiele rosjanek czy ukrainek weźmie nawet starego dziadka bez zebow po wylewie jeśli ma piękny dom i dobry samochód

Gość gość
A stać cię na nianię dla dziecka dla wybranki ze wschodu ? Bo mój sąsiad ma zone ukrainke i ona zazyczyla sobie niani do dziecka

Gość gość
Wiekszosc Polakow widzi tylko polki z z nimi Ukrainki sa piekne.

Gość gość
Tak samo jak w Niemczech jest stereotyp ze polki są najpiękniejsze na świecie , zawsze banda nieudaczników których nikt nie chce będzie bezsensu klepać żałosne haselka że gdzieś kobiety sa na pewno lepsze , zaskoczę cię durniu z wąskimi horyzontami, ludzie są wszędzie tacy sami i brzydkie ukrainki też istnieja tak samo jak w każdym narodzie , ty je wychwalasz bo jesteś nieudacznikiem którego nikt nie chce dlatego liczysz że tam zamoczysz

Gość gość
ale polskie zmije pozielenialy z zazdrosci:D dotarla smutna prawda ze nie tylko latwo was zastapic, ale wrecz nieatrakcyjne z taka mierna mentalnoscia i byle jakim, przasnym wygladem jestescie? histeria i wyzywanie tego nie zmieni, tylko bardziej zacheci do zadawania sie z innymi:D zacznijcie sie przywyczajac do psow i kotow, skoro postepowanie potraficie zmieniac tylko na coraz gorsze.

Gość gość
16:36 chciałbyś przegrywie ja mam chłopaka z Rosji i niedługo się widzimy więc sobie rób co chcesz guzik mnie twoje życie obchodzi , widać po tobie zakompleksiony smieciuchu że usilnie chciałbyś żeby kobiety były o ciebie zazdrosne to takie żałosne

Gość gość
Ukrom i ruskim facet jest potrzebny do utrzymywania ich albo chociaż jako zabezpieczenie finansowe w razie czego , polki są samodzielne zarabiają , mają pasje więc wibrator czy czarny kochanek to ciekawsza opcja

Gość gość
Prawda jest brutalna faceci lecą tylko na seks a kobiety są z facetami dla pieniędzy , z Polaka skapego dziada i tak się nic nie wyciągnie więc po co taki facet ? Żeby więcej roboty w domu mieć ? Ukry poluja na męża bo tak nadal facet często jest " zywicielem" ale jak ich faceci za jakiś czas przestaną je finansować to też zaczną się feminizowac i nie potrzebować faceta

Gość gość
Dlaczego polki zaczęły się feminizowac i pomiatac facetami ? Bo poszły do pracy i faceci przestali je finansować , taki facet stał się po prostu nie potrzebny , ukrainka nawet za pensję lekarza się sama nie utrzyma więc nauczone się trzymać portek

Gość gość
W każdym kraju gdzie kobieta ma swoje pieniądze i jest w stanie się utrzymać następuje feminizacja , najmniej feministek jest w krajach gdzie facet żywi kobietę

Gość gość
Ból d**y Polek ,przepiekne haha

Gość gość
Gdzie tu widzisz jakiś ból ? Ja tłumacze zjawisko społeczne , skoro wszędzie widzisz kobiety zazdrosne o ciebie znaczy że cierpisz na erotomanie , jest to schorzenie polegające że facet z niskich warstw społecznych uważa że jest porzadany przez kobiety z wyższych warstw , także jesi chodzi o te piękne , musisz iść na leczenie bo naprawdę nikt nie jest o ciebie zazdrosny , to tylko twoja choroba

Gość gość
Dla mnie Ukrainki są przeciętne. Np. Nikita mówi (Ukrainiec), ze on najbardziej u kobiet lubi egzotyczna urodę Kiedyś poznałam tez takiego Olga to go kręciła najbardziej Skośnookie

Gość gość
Oczywiście erotomanie należy leczyć bo jest to choroba dość osmieszajaca chorujacego

Gość gość
Panie ze wschodu nie są dobrym materiałem na żonę. Nie chodzi tu o ich atrakcyjność, tylko różnice w mentalności. Niby jesteśmy z wyglądu podobni, dużej bariery językowej też nie ma, ale Rosja i jej państwa satelickie to jednak bardzo odmienna strefa kulturowa, z innymi obyczajami i wychowaniem. Znam kilka przypadków polsko-rosyjskich i polsko-ukraińskich małżeństw, żadne nie przetrwało więcej niż kilka lat.

Gość gość
16:36 chciałbyś przegrywie ja mam chłopaka z Rosji i niedługo się widzimy więc sobie rób co chcesz guzik mnie twoje życie obchodzi , widać po tobie zakompleksiony smieciuchu że usilnie chciałbyś żeby kobiety były o ciebie zazdrosne to takie żałosne X Nie widziałaś go nawet a już uważasz, ze to jest wielka miłości? Kobieto, on na głowie Tobie wejdzie jak wyczuje twoja naiwność. Chłopa to trzeba sobie ustawić, wiec się ogarnij. I nie dawaj mu od razu dOpy

Gość gość
Erotomania, czyli urojenia zakochania, jeszcze inaczej zespół Clerambaulta (pochodzi od nazwiska badacza), w zdecydowanej przewadze występuje u kobiet. Polega na urojeniowym przekonaniu, że inna osoba jest zakochana w osobie chorej. Gdzie ty to widzisz w mojej wypowiedzi. Widze na codzien jak jesteście zazdrosne o Ukrainki(nawet polacy nigdy nie byli o was tak zazdrosni)

Gość gość
Dla mnie Ukrainki są przeciętne. Np. Nikita mówi (Ukrainiec), ze on najbardziej u kobiet lubi egzotyczna urodę Kiedyś poznałam tez takiego Olga to go kręciła najbardziej Skośnookie X A co ma tobie ten Nikita napisać, skoro ty jesteś Cyganka? Ze lubi blondynki? Buhahaha nie może, bo masz brudny typ urody a wyczuł, ze mu dasz dOpy to kłamie, ze lubi brudasowy typ urody.

Gość gość
A ja potwierdze słowa u góry , w przypadku małżeństw mieszanych prognozuje się że 60 % z nich się rozpadnie , dlatego że na początku przyciąga egzotyka a później kiedy ta " innosc " się nudzi zaczyna się zauważać wady tej drugiej narodowości , np tego że polka kupuję sobie sama ubrania a np we Włoszech jak para idzie na wesele do kogoś to mężczyzna ma obowiązek ubrać kobietę na daną imprezę , na która z kobietą idzie

Gość gość
Gdzie tu widzisz jakiś ból ? Ja tłumacze zjawisko społeczne , skoro wszędzie widzisz kobiety zazdrosne o ciebie znaczy że cierpisz na erotomanie , jest to schorzenie polegające że facet z niskich warstw społecznych uważa że jest porzadany przez kobiety z wyższych warstw , także jesi chodzi o te piękne , musisz iść na leczenie bo naprawdę nikt nie jest o ciebie zazdrosny , to tylko twoja choroba X Co ty taka dzisiaj wkurzona i czepialska? Kopnął Ukrainiec w grube polskie dOpsko po tym jak mu possalas?

Gość gość
Skończ już nudny erotomanie

Gość gość
Zazdrosne jestescie. Ja znam ruskich i ukraincow którzy otwarcie mowia, ze jesteście ohydne, wulgarne, wymagające i brzydkie od razu dajecie im Do polski przyjeżdzają na tanie p********ie z Polkami które żadnemu nigdy nie odmówią. Po czym wracają do swoich dziewczyn z Rosji czy tam Ukrainy a Polka zostaje nieraz sama z nieślubnym dzieckiem.

Gość gość
Dlaczego nie dmyslecie sie ze wasi ukochani faceci ie chcą was zabierać na Ukrainę?? Bo się was wstydzą, bo jesteście wulgarne, bo nie umiecie się zachować, bo maja żony////dziewczyny na Ukrainie.,