Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa sasiadka sprawiala dobre i mile wrazenie a co sie okazalo

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie jem sniadanie w kuchni i widze sasiadke jak wyszla na taras w gaciach i o matko jedyna , cale nogi ma wydziarane , od kostek az po doope , no tylko jej browra w lapie brakuje i peta w zebach

Gość gość
Nie oceniaj po okładce

Gość gość
Zdajesz sobie sprawe z tego, zo ona ma twoje zdanie w d***e zasciankowy prymitywie?

Gość gość
Ludzi pojepało z tymi tatuażami i nie pojmuje mody na nie... Gdzie nie spojrzysz to co druga osoba ma tatuaz.

Gość gość
Ona pewnie nie wie o w twoim istnieniu a jak nawet Cię widziała to twoja gęba nie zapadła jej w twarz. A Ty o nie na kafe piszesz ....? Ona ma swoje życie i osobowość A Ty żyjesz życiem innych.

Gość gość
Haha, aleś glupia autorko!

Gość gość
Wiesz co to znaczy zyc zyciem innych? Hehe chyba nie . Ja nie zyje idiotko jej zyciem, tylko pisze co mi sie w oczy rzucilo. Jej tez z pewnoscia cos sie zobaczy jak siedzi w kuchni ( taki uklad domow na przeciw) co nie znaczy ze zyje moim zyciem Radze nie uzywac zwrotow, ktorych nie do konca rozumiesz

Gość gość
Gapisz się ludziom w okna, ale nie żyjesz ich życiem? :D Może ty moją sąsiadką jesteś?

Gość gość
gość dziś przeczytaj uwaznie, nie gapie sie kretynko w okna , MOJE okno kuchenne wychodzi na JEJ taras , a ona wyszla NA TARAS w majtach juz zaskoczylas czy jeszcze wiekszymi literami napisac ??

Gość gość
I siedziałaś wlepiając gały w jej taras (i tyłek), a potem przyleciałaś na forum opisywać jak wygląda sąsiadka? Nieee...w ogóle nie żyjesz cudzym życiem. Jesteś tak zwanym "monitoringiem osiedlowym"?

Gość gość
a gdzie mam debilu wgapiac galy , w sufit ?? czy w podloge sie patrzec , bo w okno nie mozna przeciez , bo moze sasiad wyjdzie i go przypadkiem zobacze haha ales ty glupia :)

Gość gość
I co? Nagle przestała być miła bo ma tatuaże?

Gość gość
Moje okno jest dosłownie na przeciwko okno sąsiadki - ledwo jej twazr rozpoznaje, bo nie przyglądam się temu jak wygląda i nie interesuje mnie to aż tak zeby o tym pisać. Na tym polega życie życiem innych ludzi - ciebie to tak zafascynowało i zbulwersowało, że aż musiałaś się tym podzielić z internetem.

Gość gość
takie durne ze to musi byc prowo:) ale fakt ze teraz to orginalne nie miec tatuazu:D

Gość gość
ja tez nie widze sasiadki jak jest w domu , chociaz moje okna od sypialni wychodza na jej okna , ale jak biega po tarasie to juz widze , dzieli nas alejka a nie kilometr. przestan sie juz z tym zyciem innych osmieszac , juz c***isalam nie znasz znaczenia tego powiedzenia , zobaczenie przypadkiem sasiada na podworku , to nie jest zycie , zyciem sasiada jo , napisalam o tym na internecie bo mialam taki kaprys , zdziwilam sie widokiem jej nog i taki mialam humor napisac o tym "na internetach"

Gość gość
To by sugerowało, że większość osób ma tatuaż, a tak nie jest

Gość gość
Kobiety pobazgrane tatuażami po ciele wyglądają tragicznie. Właśnie wróciłem znad morza.Gdy widzę ujawniające rozbudowane do absurdu malunki na ich ciałach, stracę ochotę na te znajomości. Unikam towarzystwa takich "dzieł sztuki", zbyt dołujący to widok - niczym podkreślane flamastrami kolumny greckie!

Gość gość
i to ma być argument żeby nie robić sobie tatuaży? To, że ty tracisz ochotę na zaczepianie obcych kobiet?

Gość gość
Ja mam tatuazna lopatce, zrobionyy 17 lat temu, wowczas to byl sposob na wyrazenie siebie, teraz jest moda i byle idiota ma, moj tatuaz byl wyrazem buntu, niezaleznosci. Mialam 14 at jak go zrobilam, na szczescie tylko 14, bo wiecej nie mialam mozliwisci, bo tez wydziaralabym sie cala. Na szczescie te kilka lat potem poznalam obecnego meza i on z roku na rok odwodzil mnie od pomyslu z nastepnym, az teraz jest taki bum na to. Stracilo to swoj wydzwiek i moc. Szkoda, podonaja mi sie niesamowicie, no ale nie bede powielac .

Gość gość
Ty chyba dalej nie wyrosłaś z mentalności nastolatki, to co mają inni i jak cię widzą dalej jest ważniejsze niż to co się tobie podoba

Gość gość
A wiecie co ja zauwazylam, mieszkam w duzym miescie i rano oraz w porze obiadowej widze kobiety w kostiumach w szpilkach, typowy dresscode i nigdy nie widzialam kobiety z wydziaranymi nogami czy rekoma/ dlonmi To chyba swiadczy o tym jaki typ ludzi sie dziara

Gość gość
Myślę, że zasłaniają tatuaże do pracy, tak jak ja i wiele moich znajomych.

Gość gość
No ale spodnicy juz nie ubierzesz jak masz np wytatulowane cale lydki

Gość gość
Spódnicy nie ubiorę, ale W spódnicę ubiorę siebie ;) Rajstopy 60-80tki i nic nie widać chyba, że sie będziesz bardzo przyglądać

Gość gość
Do tego nie wszystkie dobre zawody są w korpo z dress-codem

Gość gość
Ubrac spodnice, majtki, spodnie to powszechnie uzywana mowa, nie jest niepoprawna, jezyk to 'zywy organizm ' i zmienia sie, przyjmujac nowe formy

Gość gość
No cóż, ty oceniasz ludzi po ubraniu, ja po języku.

Gość gość
Można pracować jako informatyk w międzynarodowej firmie i do pracy chodzić jeansach. a można być sekretarką za najniższą krajową w garsonce.

Gość gość
dobra bo juz mi sie znudzil ten temat , podpuscilam was :) no faktycznie wyszla sasiadka z wydziaranymi nogami i tak mi strzelilo do glowy ze was poddenerwuje takim tematem znam ludzi z tatuazami i bez , wisi mi to szczerze mowiac :) mam bliska znajoma , ma cale rece wydziarane , ani cm skory bez dziary nie ma , pracuje z trudna mlodzieza , taka konkretna z niej babka , lubie jak do mnie na kawe wpada ze swoimi wielkimi psiakami