Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowe lody

co myslicie o pierścieniu Atlantydów?

Polecane posty

Gość jagodowe lody

podobno przynosi szczescie, ale słyszałam o ludziach, którzy boja się go jak ognia. Dostałam ten pierścień chyba z 10 lat temu, przestałam go nosić rok-dwa temu i dzisiaj jest mi naprawdę źle... wątpię, że to przez pierścionek, ale gdybym mogła wrócić do czasów kiedy go nosiłam zrobiłabym to bez wahania

Gość gość
Ksiądz na religii mówił że to zuo.

Gość gość
serio tak powiedział ksiądz w szkole? co za pacan :D

Gość gość
Zwykły pierścionek co za ciemnogród

Gość gość
Chyba Atlantów masz na myśli. Mam taki i serio to samo zdjelam bo przerzucilam po latach ze złota na srebro ( pierścień mam zloty 585 ) 3 lata koszmarne wiec znów go noszę (ok. 10 miesięcy) nie jest idealnie ale coraz lepiej. Dziwna sprawa ale nie ryzykuje zdjęcia go.

Gość gość
znajoma ze studiów mowi ze ten pierscien zniewala energie i ja psuje kiedy sie go zdejmie, nie wiem ile w tym prawdy, ja mam go i jest dobrze

Gość gość
Ciekawi mnie kto rozpropagowal taka p*****le i zaczal na tym niezle zarabiac. Jakies pierscienie, rzezbione plytki z motywem Atlantow. Nosic to jako bizuterie to jeszcze, ale jakies czary mary o niby magicznych wlasciwosciach.... litosci :-/

Gość gość
To chodzi raczej o geometrie tego pierścienia i to nie jest żaden biznes pierwotnie na to patrząc ale teraz już tak. Kumasz? Poczytaj o tym.

Gość gość
nie rozumiem, jaką budowę? Że ma te wzorki z kreskami? To daje temu te moc i przynosi zło???

Gość gość
O złu mi nic nie wiadomo.

Gość gość
Ktoś kiedyś znalazł taki pierścionek i dorobił teorie ze te wzorki chronią przed czymś tam żeby zbić hajs a ciemnogród wierzy

Po pierwsze nie Atlantydów tylko Atlantów. Po drugie ja nic nie sądzę, pic na wodę fotomontaż.

Gość gość
A jak wyjaśnisz, że jak nosiłam ten pierścionek przez lata to było ok, a teraz jak go nie nosze to jest źle? Nie zauwazyłam tego najpierw, ale jak przeczytałam o tym pierścieniu to teraz sie wszystko zgadza. Wyczyściłam go i znowu noszę, nawet w domu, liczę na jakąś poprawę

Gość gość
coś sobie wkreciłaś