Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupujecie ubrania dla siebie?

Polecane posty

Gość gość

Niedługo wracam do pracy. Chciałam kupić sobie pare nowych ciuchów. Nie mogę znaleźć nic fajnego. A jak jest fajne to np bluzeczka 150-200 zł a to trochę za drogo dla mnie. Gdzie kupujecie ciuchy?

Gość gość
lidl, rynek 4 x taniej

Gość gość
Najczęściej w lumpku serio mam stamtąd masę płaszczy bluzek swetrów . Albo z sieciowek na promocji. Pieprze płacić 70zl za głupia bluzkę która za dwa trzy miesiące będzie w tym samym sklepie na promocji za 15 zł .

Gość gość
W szmateksie, najtańsze, najładniejsze, nietuzinkowe, niepodrobione.

Gość gość
Bluzki/koszule Mohito, internetowe butiki. Spodnie i swetry często w Reserved (teraz jest kolekcja spodni w różnych kolorach z takiego śliskiego materiału). Są fajne, aczkolwiek jakościowo aż takiego szału nie ma. Z wiosennej kolekcji miałam 3 kolory myślę,że w październiku z dwiema parami pożegnam się. Często kupuje w malutkich butikach w mieście, gdzie mają tylko jeden ciuch w jednym rozmiarze.

Gość gość
Orsay, top secret, hm, c and a, bonprix tylko trzeba uwazac bo z jakoscia roznie bywa.

Gość gość
Najczesciej na promocji nie w cenie regularnej. Sklepy orsey, mohito, bon prix, pretty girl, reserved. Ten ostatni naprawde poorawil ciuchy jesli chodzi i jakosc ale opyla sie jedynie jak jest przecena. Kiedys w reseved byly szmaty i nawet tam nie wchodzilam ale naprawde poprawilo sie na plus. Wiecie co mnie wkurza ze nie ma gdzie kupic fajnych cieplych lekkich pikowanych plaszczy na zime nie ma gdzie kupic. I zeby 700zl nie kosztowaly nawet 400 to przesada. Nie wiem dla kogo ini wiecznie robia te wielkie wory w ktorych wyglada sie o 2rozmiary grubiej niz w rzeczywistosci. Niestety w sieciowka tylko takie sa. Jesli chodzi o.kupowanie na rynkach to nie oplaca sie w promocjach kupi sie taniejniz na rynku.

Gość gość
Kiedys kupowalam.na allegro ale iles razy nacielam sie na jakosc i po prosty znudzilo.mi sie bo co caly ambaras z odsylaniem.

Gość gość
Ostatnio bardzo polubiłam Monnari. Ceny dość wysokie, ale super jakość, krótkie serie produktów, ciekawe wzory i fasony.

Gość gość
Camaieu oraz z strony next direct.

Gość gość
Ja kupuję w Mohito, Zara, Reserved, Big Star, np sklepy internetowe typu gomez, zalando jeśli chcę coś półkę wyżej typu Armani Exchange, Calvin Klein, Tomy Hilfiger, Liu Jo można trafić na fajne promocje, ale też uwaga na podróbki. Sportowe głównie w sklepach internetowych, które mają też sklepy stacjonarne np 50City, na Allegro mało kupuję, bo tam dużo podróbek.

Gość gość
Lidl, wcześniej linia odzieżowa z Tesco, ale zrobilo się tam strasznie drogo sporadycznie Auchan, jeśli jest coś w granicach do 7 zł to i pieniądze zostawię w lumpeksie :)

Gość gość
Lee, wrangler, Tommy hilfiger, Ralph lauren, Nike, h&m

Gość gość
Mam cztery super butiki na rynku tylko z ciuchami polskich producentów,duźo mam ciuchów taffi.

Gość gość
Modoo, diverse. Lubię styl sportowy.

Gość gość
Byl ktos kiedys w ptaku kolo lodzi?

Gość gość
Ja bardzo lubię kupować w housie ca bon brix i czasmi w sinsay ale rzadko.

Gość marinna123
Zobaczcie sobie tutaj https://octavilla.com/. Nowy butik ale ciuszki obłędne i prosto z Włoch. Boskie!!!! Ceny super każdy może sobie na nie pozwolić.

Gość irysekt
Jak mi się coś podoba to kupuję i marka ma tu drugoplanowe znaczenie. Najczęściej kupuję przez internet więc zabezpieczyłem się ubezpieczając zakupy online w bank Raiffeisen. Strzeżonego Pan Bóg strzeże.

Gość gość
Zara, Reserved, H&M, Orsay, Zalando

Najczęściej kupuje fajny materiał i sama szyję, w sklepie kupuje tylko wtedy, gdy brakuje mi czasu.

Gość gość
Sieciówki gdy cena nie powala, lumpeksy, w necie nie lubię kupować, bo muszę przymierzyć. Ile razy w sklepie widząc nawet rzecz na żywo podoba mi sie, a po założeniu coś jest nie tak, dla mnie bez sensu dlatego w necie, bo wciąż by mi coś nie pasowało i odsyłanie.

Gość gość
Często chodzę po sieciówkach, ale też ostatnimi czasy trafiłam na sklep Karibu i mają tam fajne rzeczy typu kurtki, płaszcze, czapki itd. Teraz na zimę kupiłam wełnianą czapkę i jestem mega zadowolona, cieplutka jest :)