Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drzwi i okna do domu

Polecane posty

Gość gość

Cześć, szukam firmy z drzwiami i oknami na terenie Gliwic, Zabrza. Ktoś coś poleca???

Gość gość
czesc, na Częstochowskiej 2 w Gliwicach jest bardzo fajny punkt z oknami i drzwiami. Jest tam w czym wybierać a i obsługa bardzo fajna i kompetentna .

Gość gość
Ja mam u siebie okna z firmy Schuco a drzwi z DRE, jestem bardzo zadolowona. Zarówno drzwi jak i okna działają tak samo jak zaraz po montażu. JAk producenci to tylko z tych firm.

Gość gość
Jakie drzwi polecacie do mieszkania, nie wiem czy antywłamaniowe? Tyle tego, że nie wiadomo na co się zdecydować

Gość AmukE0a
Polecam okna z http://www.piotrowski-okna.pl/ bardzo dobra jakość za rozsądne pieniądze. Okna spełniają wszystkie normy, więc jak mamy dom energooszczędny to jak najbardziej właśnie polecam je zakupić. Tym bardziej, że też jest dobry montaż

Gość sylwestrowyowy

Jak stawialiśmy dom 4 lata temu to znajomy z branży polecił nam okna i drzwi od Drutexu . Kupiliśmy i bez zarzutów. Wykonanie dobre, materiały w porządku. Generalnie ciężko się do czegoś przyczepić.

Gość llll

https://www.youtube.

Gość tttt

https://www.youtube.com/watch?v=-1pMMIe4hb4https://www.youtube.com/watch?v=-1pMMIe4hb4

Gość cocojambo11

Okna dobrej jakości to jedno.

A drugie to okna dobrze zamontowane.

Dobry i ciepły montaż - mega ważna sprawa, jeśli ktoś autentycznie chce mieć dobrze izolowany termicznie dom.

Gość damoowo

No wybór na rynku mamy ogromny..tego nie da się ukryć. Niestety przez to ludzie mają problem z doborem tych odpowiednich. 3 lata temu się budowaliśmy, więc wiem coś o tym. Ja postawiłem na opinię wśród znajomych. 3/4 z nich miało okna Drutexu, więc pomyślałem że jakiś powód musi być. Zaryzykowałem i nie żałuję. Cena była konkurencyjna, a co do jakości wykonania nie moge się przyczepić. Oby tak dalej..

Gość baddd

Ja sobie chwalę markę Safedoor jeśli chodzi o Kraków. Kupowałem u nich okna, drzwi i ostatnio też bramę garażową Wiśniowski (z montażem). Montaż zrobiony bardzo fachowo, mają autoryzowanych instalatorów, czyli chodzi o to, że byli szkoleni przez samą markę co do montazu więc wiedzą jak to poprawnie i precyzyjnie zrobić żeby brama pracowała bez prowokowania jakiś usterek.

Gość dariusz
Dnia 27.02.2019 o 09:17, Gość baddd napisał:

Ja sobie chwalę markę Safedoor jeśli chodzi o Kraków. Kupowałem u nich okna, drzwi i ostatnio też bramę garażową Wiśniowski (z montażem). Montaż zrobiony bardzo fachowo, mają autoryzowanych instalatorów, czyli chodzi o to, że byli szkoleni przez samą markę co do montazu więc wiedzą jak to poprawnie i precyzyjnie zrobić żeby brama pracowała bez prowokowania jakiś usterek.

Również polecam Safedoor

Gość Klarawikoll

Wybierając okna też zwracajcie uwagę na to, jakim doświadczeniem dysponują fachowcy i czy jest zrobiony dobry montaż. Specyfikacja okien jest oczywiście bardzo ważna, ale to, kto je montuje ma też bardzo duże znaczenie

Gość ares

U nas są okna  6-komorowe Prestige od www.variant-okna.pl i jesteśmy z nich w 100% zadowoleni. Dobra estetyka, parametry termoizolacyjne a do tego  mają skuteczne okucia antywłamaniowe, więc czujemy się z nimi bezpiecznie. Cena też była całkiem przyzwoita jak za tak wysoką jakość.

Gość gosc98

trwałe i piękne okna i drzwi od www.inter-house.co.uk

Gość arekk

Też właśnie mam 6-komorową budowę profilu, okno mocne, dużo światła wchodzi, współczynnik przenikania ciepła bardzo dobry. Można nawet zainwestować u producenta OknoPlus w mocniejsze szkło na życzenie. Mają do wykończenia dość elastyczne podejście. Wpadłem na nich przy ul. Gospodarskiej 1, konsultant z tego salonu mnie naprowadził, polecił przejrzeć katalog, no i się sprawdziły rady. Dobra i przyjemna obsługa.

Gość Ważny ciepły montaż

Jak zakupimy okna i drzwi to warto jeszcze sprawdzić czy ekipa montująca na pewno zrobi ciepły montaż i z jakich materiałów. Fachowy, dobry montaż jest równie ważny, co zakupione okna i drzwi.

Zgadza się, jakby nie było to druga połowa sukcesu 😉 Osobom z lubelskiego mogę polecić Oknostyl, oprócz ciepłego montażu zapewniają też bezpłatny pomiar i wycenę 😉 Produkują bardzo ciepłe okna i drzwi z PCV na systemach Schuco, które są znane z solidnych rozwiązań konstrukcyjnych. 

Gość Dobra rada

Weź sobie zamów drzwi z Gerdy i będziesz miec swięty spokoj na kilka lat

Gość ikk

Bardzo dobrze ewentualne uszkodzenia przyjmują okna aluminiowe, więc jak szukasz czegoś do lokalu komercyjnego to polecam. Praktycznie każde okno aluminiowe od Pekana się sprawdzi. To jest salon ze stolarką w Myszkowie. Współpracują na bardzo rozsądnych warunkach z producentem OknoPlus, rozpoznawalna marka. Sam chodziłem do pana Piotra pogadać o różnych współczynnikach i spoko mi wyszło na portfelu.

Gość gość

Wydaje mi się, że z tych dobrych propozycji można zobaczyć co w ofercie mają vitopolska.com/ - to taka firma która od lat robi okna i jakościowo jest na wysokim poziomie, a jednocześnie cenowo wygląda to u nich bardzo dobrze.

Gość arekk

Solidnej jakości okna to podstawa. Nasze pochodzą od poznańskiego Waspal www.waspal.pl i jesteśmy z nich zadowoleni, dobrze wybraliśmy. Cenowo wyszło nas to bardzo ok a okna mają bardzo dobre parametry wytrzymałościowe i termiczne. Plus też za estetyczne wykonanie.

Gość gość

Zgadzam się z innymi, że okna PCV bardzo dobrze się sprawdzają, są praktyczniejsze niż drewniane, nie ma z nimi większych problemów a co ważne także bardzo dobrze wyglądają. Z tego co wiem to wiodącą marką w tym zakresie jest firma vitopolska.com. Więc jak ktoś planuje okna PCV to warto zobaczyć do tej oferty co się tam znajduje i jakie okna robią.

Gość maksim

Bardzo dobre sa okna aluminiowe, bardzo wytrzymałe, trwałe, nie odkształcają się pod wpływem temperatur, według mnie sa lepsze niż okna pvc. Dlatego zdecydowaliśmy się na okna aluminiowe, nasze kupowaliśmy od www.plastixal.pl/ To dobry producent okien aluminiowych, mają rozsądne ceny.

Gość adam
Dnia 27.02.2019 o 09:17, Gość baddd napisał:

Też mogę ich polecić. Montowali mi drzwi zewnętrzne Martom i jestem bardzo zadowolony. Szybko, czysto i w naprawdę konkurencyjnej cenie.

Gość Polaawa

drzwi zamawiajcie w firmie Kris Drzwi. Znają się na stolarce, pracują z dobrym gatunkowo drewnem, realizują zamówienia indywidualne. Terminowa dostawa, sprawny montaż i niewygórowane ceny.

Gość gość

Zobacz sobie okna vitopolska.com/. Mają swoją linię produktów, z tego co wiem to zbierają pochlebne recenzje więc faktycznie może to będzie dobry wybór jeśli chodzi o okna.

Gość Mirellak

Jeśli chodzi o okna to moim zdaniem http://www.sprzedazy.pl/okna-z-modnymi-plisami/ nie ma lepszego producenta, wszystko na czas.

Ja mogę polecić firmę Awilux z Leszna. Okna kupiłam w Zielonej Górze przy Moniuszki 5. Posiadają dobrą obsługę i wysokiej jakości okna na systemach Schuco, a to znana światowa marka słynąca z solidnych rozwiązań. Zakup okien to wydatek na lata, więc sugerowałam się głównie współczynnikiem przenikania ciepła, a zależało mi na oknach zgodnych z wymaganiami na 2021 rok, ale też na ich trwałości i bezawaryjności. Jestem zadowolona z wyboru, okna są ciepłe i sprawują się bez zarzutu.