Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszy mnie to że wg kafeterianek jedynym rozwodem na problemy jest rozwód

Polecane posty

Gość gość

To jest jakieś nienormalne. "Mąż poszedł na imprezę firmową a ja siedzę w domu bo nie chciałam iść" - rozwiedź się; "Mąż spotkał się po pracy z kumplami " - rozwiedź się; "Mąż siedzi do późna w pracy" - ROZWÓD!; " Mąż stracił pracę" - rozwiedź się; "Mąż dostał mieszkanie przed ślubem" - zmuś go szantażem aby przepisał na ciebie połowę a potem się rozwiedź; "Jestem znudzona w związku" - rozwiedź się, itd... Czy wy tylko rozwodzić się potraficie? Nie umiecie rozmawiać, iść do terapeuty, walczyć o związki? Przeciez z jakiegoś powodu zwiazałyście sie z kimś...

Gość gość
Masz dużo racji w tym co piszesz. Ale to faceci najcześciej sobie układają świat tak, zeby im było jak najlepiej, wiec dlaczego kobieta ma byc wieczna altruistka? Wciaz jesteśmy do tylu i facetowi wciaz mozna wiecej. To kobieta musi zostać w domu z dzieckiem i nikt jej o zdanie nie pyta. Takze moze zamiast rozwodowu doradziłabym zimny kubeł wody na łeb faceta i wyrównanie, czyli chodźmy na imprezy, chodźmy na drinka po pracy, jeździjmy na wypadu bez rodziny. To jest tak - faceci robia wiele, bo kobiety wiele wybaczają, za wiele. Takze kobiety - porzućcie wyrzuty sumienia:)

Gość gość
z własnego doświadczenia muszą coś napisać