Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek dopochwowy w zaawansowanej ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jak to możliwe, że coś takiego jest w pełni legalne? Co, jeśli w trakcie dojdzie do poronienia bądź przedwczesnego porodu? Kto za to odpowiada? Czy serio ludzie nie mają już żadnych hamulców moralnych, iż nawet ni ciąża ni ryzyko porodu nie stanowi przeszkody w ******iu się jak zwierzęta? x https://zapodaj.net/images/5374f732b47b1.gif zapodaj.net/images/c0938f299ab67.gif zapodaj.net/images/77cfd93fe57cc.gif

Gość gość
Nie to forum, Fronda będzie dla ciebie odpowiedniejsza.

Gość gość
Wszystko zależy od samopoczucia kobiety. Wiadomo, że nie wszystkie pozycje da radę no i delikatnie a nie ostro. Seks w ciąży - jak najbardziej da radę

Gość gość
To idealnie pokazuje, że ludzie to chodzące odchody! :o

Gość gość
normalnie, przecież płód znajduje się w macicy a nie pochwie :O

Jeśli ciąża nie jest zagrożona i nie ma żadnych przeciwwskazań, to jak najbardziej można odbyć stosunek w ciąży. Trzeba tylko pamiętać o określonych warunkach, by nie uciskać brzuszka, by seks był delikatny i dość płytki.

Gość gość
Ja sie kochałam rano a wieczorem rodziliśmy z mężem a już było dwa tygodnie po terminie. Bardziej ryzykowne jest badanie u ginekologa cipki bo często dochodzi do groźnych zakażeń. Mnie poraz pierwszy w życiu w trzecim miesiącu pani ginekolog stwierdziła ciążę i dopiero do pochwy zaglądano na porodówce rozwarcie. Ważne było osluchiwanie przez męża tetna płodu dziecka. Mąż pilnuje zawsze sterylnosci przy każdym badaniu cipki i wspierał porody.