Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja myszko

Polecane posty

Gość gość
Jestem romantykiem dzikim w łóżku

Gość gość
To masz żołędzia zjedz.

Gość gość
Uwielbiam Cię kocurku

Gość gość
To jak ja kocurek to Ty kotka

Gość myszka Twoja
Dzień dobry. Już nie śpię. Jeśli Twoja literka to M, to pasuje. Napisz czy moja pasuje. Będę czekać. K.

Gość gość 5
Wiecie co Wam powiem? Powiem Wam, że autor tematu jak i piszący tutaj anonimowo jak bardzo to tęsknią i kochają mają wielki problem ze sobą. Mają kompleks niedowartościowania. Kompleks niższości, zarazem lęki, które są wynikiem choroby psychicznej. Stawiam Wam taką diagnozę mimo, iż nie jestem lekarzem.Problem bardzo poważny, żyjąc iluzją, wydaje im się, że się tym bawią pisząc o tym, wyrządzają sobie jeszcze większą krzywdę. Pogłębiają chorobę. Nie oceniam Was, chcę Wam pomóc, uświadomić problem. Zacznijcie z tym problemem żyć inaczej wyjdźcie do ludzi i poznajcie kogoś w rzeczywistości lub tego kogo kochacie powiedzcie mu prosto w oczy. Walczcie ze swoimi lękami i otaczajcie się ludźmi. A jak to nie pomoże to do lekarza. Pozdrawiam Wszystkich zagubionych emocjonalnie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Gość gość
Nie przyszło Ci do głowy że niektórzy specjalnie piszą takie rzeczy dla jaj bądź z nudów? To po prostu zabawa w pisanie. Chociaż jest tu kilka osób które naprawdę są chore.

Gość gość
Są osoby, które szukają porady lub opinii.

Gość gość
He he wydaje mi się ze mam bardziej kompleks wyższości, 0 chorób psychicznych i nie pisze dla jaj.

Gość gość 5
Gościu z godz.10:33 masz problem z czytaniem i logicznym myśleniem, wyraźnie jest napisane, że iluzja takiej zabawy czy nudów to też choroba i nie radzenie sobie z własnym światem wewnętrznym. Czy Wam ludziom żyjącym w XXI w. brak wyobraźni w zakładaniu tematów, przyciągających na forum społeczeństwo, naprawdę macie taki wąski zakres myślenia?

Gość gość
10:58 my raczej z tych co myślą "kto szuka ten znajdzie"

Gość gość 5
Hahaha ...moja myszko, mój kocurku, tęsknię za Tobą Skarbie, Kocham Cię, nie ma Cię, Jestem tutaj i czekam na Ciebie....idioc****atologia XXIw.

Gość gość
Oj tam oj tam nie denerwuj się tak na nas , jesteśmy niegrozni. Jest tyle innych tematów zapraszam do tych innych a do takich nie wchodź i tyle.

Gość gość
Tak. Jesteście tepi i chorzy psychicznie proszę pana. Ile się należy?

Gość gość
1 zł za takie porady.

Gość gość
Zapomniałam dopisac że i biedni 😭

Gość gość 5
Hej "mądrala" 11:04 gdzie mam wchodzić to wybieram osobiście. Wybieram forum : Życie uczuciowe, lecz jak widać w/g Ciebie jest tylko jedno uczucie człowieka tylko miłość. Jesteś tak wąski umysłowo i nie znasz innych uczuć? Mnie natomiast interesuje człowiek i jego wszystkie uczucia i tego szukam tu na forum, lecz widać nie dorośliście jeszcze do zakładania poważniejszych tematów.

Gość gość
Teraz prawdopodobnie wzbudziles w myszkach wszystkich i szczurzycach cała gamę uczuć i to bynajmniej nie tych miłosnych. Możesz zatem przystąpić do części empirycznej swych badań nad człowiekiem. Czekamy na wnioski.

Gość gość
To posłuchaj swojej rady i wyjdź do ludzi a nie tu siedzisz postaw na interakcje z żywym okazem do badań.

Gość gość
Nie bądź złośliwa, czasem lubię tu zajrzeć z ciekawości jakie głupoty wypisujecie, lecz rzadko. Tym razem zauważam, że wpadacie w coraz większe zacofanie, nic do przodu. Przemyślcie to bo widzę, że piszecie sami ze sobą.

Gość gość
O nie, a może masz rację może za myszkę podaje się ten koleś od stóp Honoraty lub ten od wierszy dla E. To by było dopiero straszne.

Gość gość
Oczywiście że to on. To jeden i ten sam. W zależności od okoliczności jest kimś innym. W ogóle gdzie jest autystyk od 00752 nicość bamboo?

Gość gość
Mnie się wydaje że to gość 5 jest psychiczny o czym świadczy zdenerwowanie z powodu jakiegoś tematu na kafe buhahah, człowiek nie ma większych problemów

Gość gość 5
Psychicznej osobie zawsze się coś wydaje. Żyje w nierealnym świecie. Wyczuwa uczucia np.zdenerwowania tam gdzie ich nie ma lub, że coś się nie podoba tam, gdzie są opinie niezgodne z poglądem osoby chorej.Jako czytelnik mam prawo wyrażać swoją opinię o zakładanych tematach.