Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który kolor podpowiedzcie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dziewczyny mam pytanie czy podobają Wam się te buty bo mi szalenie i jestem na nie zdecydowana, tylko nie wiem jaki kolor wybrać są niebieskie, zielone, czarne,i takie jakby oliwkowy-khaki i chyba coś z brazu-rudosci. Powiem szczerze że tych dwóch ostatnich kolorów nie biorę pod uwagę. Dziękuję za sugestie. https://cozabuty.pl/product-pol-12973-Botki-Nessi-82706.html?gclid=EAIaIQobChMIwYrmr92-3QIVD5maCh3G2g_FEAEYASABEgJ6i_D_BwE

Gość gość
A co Ty nie masz własnego rozumu tylko innych musisz się pytać o wybór koloru butów? Wybierz tę które Ci się podobają najbardziej.Ale tak szczerze moim zdaniem fajne są khaki i bordowe.

Gość gość
Przejzyj swoje kurtki i plaszcze oraz torebki i wtedy zadecyduj. Czarny jest chyba najbardziej elegancki i najlatwiejszy w utrzymaniu czystosci. Na jasnym zamszu na zalamaniach bedzie sie gromadzil kurz.

Gość gość
A co Ty nie masz własnego rozumu tylko innych musisz się pytać o wybór koloru butów Ale jesteś zgorzkniala jesteś wspolczuje. Czarne moim zdaniem.

Gość gość
Właśnie myślałam o czarnym bo to taki klasyczny kolor chociaż niebieskie b mi się podobają, mam do wyboru tylko te kolory które napisałam jasne i bordowe nie, po prostu mam okazję kupić te kolory które wymieniłam w moim rozmiarze o 100 zł mniej.

Gość gość
Bordowe bym wybrała. Lub czarne ;-)

Gość gość
Ja nosze prawie sam dzins ,więc ja akurat dla siebie bym wyrała ten niebieski. Ja tylko nosze,niebieski,granat,grafit

Gość gość
Ja bym wybrała ta zgniata zielen, te pierwsze, ale niebieskie też są ładne

Gość gość
nie podobają bo są niepraktyczne... ciut deszczu i w nich nie wyjdziesz

Gość gość
Skracaja nogi, no chyba że masz tak długie, że nie dadzą rady.

Gość gość
Straszne te buty. :O Żaden kolor, okropne. :(

Gość gość
Czarne nie mimo ze praktyczne. Buty straca swoj urok.

Gość gość
Nie muszą być praktyczne,kto powiedział że trzeba nosić praktyczne ubranie ,kiedy pada można ubrać coś innego no chyba że ktoś musi bo ma mało forsy i nie może sobie pozwolić tylko stawia na prostotę i praktyczność.Zielone są fajne mam podobne nie mam długich nóg zbytnio one nie skracają nóg wcale bo nie są przylegle do łydki odpowiednie spodnie wąskie i super.