Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kanakama

Pilnie potrzebuję pieniędzy.

Polecane posty

Gość Kanakama

Witam mam 33 lata. Znalazłam się w bardzo kiepskiej sytuacji finansowej. Całe życie miałam pod górkę. Jak już wychodziłam na prostą to zawsze coś się znowu działo że musiałam szukać pomocy i brać chwilówki. W chwili obecnej jakoś je spłacam ale brakuje mi na podstawowe rzeczy. Mam dwójkę dzieci. Córka ma 2 latka. Nie mogę liczyć na wsparcie rodziny. Do 20 września muszę zapłacić kaucję za mieszkanie bo inaczej wyląduje z dziećmi na ulicy. Do tego za chwilę kolejne opłaty za czynsz. Bardzo proszę ludzi o dobrym sercu o pomoc.

Gość gość
Osz k.... Powodzenia zycze!

Gość gość
Dostajesz 500 + , alimenty i inne zapomogi i jeszcze masz długi ? Jesteś nieodpowiedzialna . Idź do kościoła, caritasu, mopsu i tam proś o pomoc i k***a zmądrzejesz oslico bo spotka cię krzywda . Poza tym zacznij pracować !

Gość gość
O i to jest cała pomoc na jaką możesz autorko liczyć na Kafeterii...

Gość gość
przyjdź na rondo de Gaulle ok. godz. 16 będę stał koło kwiaciarni o nazwie Frezja będę miał w rękach gazetę Tina to ci dam 5 tys zł to jak będziesz?

Gość gość
Nawet jak ci ktoś pomoże to zaraz znowu nabierzesz chwilowek, znam ten typ. Jesteś nieodpowiednia zakładając rodzinę w tak patologicznych warunkach, a gdzie tatusie tych dzieci? Wiesz w ogóle kto to? Nie dam ani grosza na takie coś. Chcesz kasę to do roboty.

Gość gość
Nawet jak ci ktoś pomoże to zaraz znowu nabierzesz chwilowek, znam ten typ. Jesteś nieodpowiednia zakładając rodzinę w tak patologicznych warunkach, a gdzie tatusie tych dzieci? Wiesz w ogóle kto to? Nie dam ani grosza na takie coś. Chcesz kasę to do roboty.

Gość revers
Jeśli kogoś stać żeby pożyczyć np 4 tys i oddać w miesiąc czy dwa to super sprawa. Ja niestety nie dam rady i wybrał bym pożyczkę w banku Raiffeisen, bo jest nieoprocentowana z możliwością spłaty przez 2 lata. Pożyczając 4 koła trzeba oddać 4120 więc idealny układ jak dla mnie.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie sposobu na szybkie zdobycie pieniędzy to skontaktujcie się ze sprawdzonym lombardem. Takim lombardem jest http://www.lombard777.pl/ Możecie tam zastawić różnego rodzaju przedmioty I szybko zdobyć pieniądze.

Gość Kim Morse

Szukasz pożyczek biznesowych, pożyczek osobistych, pożyczek mieszkaniowych, samochodów
Pożyczki, pożyczki studenckie, pożyczki konsolidacyjne, pożyczki niezabezpieczone, pożyczki z kapitałem biznesowym itp. Lub odmówiono Ci pożyczki z banku lub instytucji finansowej Z co najmniej jednego powodu jesteś we właściwym miejscu, aby spłacić swoje rozwiązanie kredytowe !
Pożyczki o niskich stopach procentowych i przystępnych cenach
2% stawki
Zainteresowany? Skontaktuj się z nami, aby śledzić operacje kredytowe i Przelew w ciągu 48 godzin. E-mail: helpdesk@xtradeoption.com
tak
Napisz do nas @ (Code360optionsloancompany@gmail.com). Aby uzyskać więcej informacji o nas, odwiedź nasz adres internetowy: https://xtradeoption.com/

Dziękuję Ci,

Gość Ździch

Ja też pilnie potrzebuję na amarenę bo mię kurrwa suszy

Gość Monia

Widziałam, że tu jest kilka takich wątków i wszyscy mówią , żeby patrzeć przez Sprint Casha, sama z ciekawości sprawdziłam i dobrze to wygląda więc zerknij sobie tam, może akurat znajdziesz coś dla siebie

Gość Nina

Potwierdzam, teściowa korzystała z ich strony i była zadowlona, a jak ona jest zadowolona to znaczy, że musi być super!

Gość Paweł

Sprint Cash jest porządny, to prawda, czytelny, łatwy w obsłudze, wszytsko tam jest jasne, wiadomo, lepiej nie brać pożyczek ale jak ktoś musi to warto tam patrzeć

Jacy tutaj wredne malpiszony. Skąd u was jest złośliwość. Chcecie być na miejscu zadłużonych bez pracy tego chcecie. Ludzie karma dopadnie tych co sami mają lepiej. Uważajcie może odwracać się przeciwko wam wy będziecie klepać biedę. Lepiej nie odzywajcie się.