Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego, gdy pytam Cię czy możemy poważnie porozmawiać o wszystkim odpowiadasz, że nie jesteś gotów? Jak długo mam na ciebie czekać? Ciężko mi, nie wiem co myśleć, a tak bardzo cie kocham.

Gość gość
Pewnie się wykręca i szuka wymówki. Po co ci ten facet? Jak nie ten to inny. Tego kwiatu pół światu. Nie mam racji?

Gość gość
do kogo to ?

Gość gość
Ciężko zapomnieć o kimś kogo kochało się całym sercem najbardziej na świecie. O kims komu byliśmy w stanie poświęcić wszystko.

Gość gość
14:07 Czasem nie ma innej możliwości niż zapomnieć i ułożyć sobie życie na nowo.

Gość gość
ale dlaczego ? można też pójść drogą wyjaśnienia sobie! skoro są rozwody i szczęśliwe małżeństwa te drugie małżeństwa, to znaczy, że można też się porozumieć nawet po czasie skoro jedna strona pragnie, to warto zawsze wyjaśnić. WIęż nie skalana zdradą i kłamstwem nie do wybaczenia zawsze warta jest kreowania w formę miłości. Zdrada jest kłamstwem nie do wybaczenia. K

Gość gość
Ta więź nie była skalana zdrada i klamstwem. Po prostu zabrakło w pewnym momencie szczerej rozmowy. Gotowa na nią jestem, tylko dlaczego on ciągle mówi ze nie jest gotów? Czasem przychodzą myśli, że nie jest gotów bo chce zapomnieć. To wtedy boli najbardziej.