Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabrzanka

Dobry adwokat Śląsk najlepiej okolice Katowic.

Polecane posty

Gość Zabrzanka

Witam Szukam adwokata od spraw rodzinnych, ktory nie zedrze ze mnie milionów. Chodzi o konsultacje w sprawie podniesienia alimentow na syna oraz ewentualne pelnomocnictwo na rozprawie jezeli oczywiście skladanie pozwu bedzie mialo sens i nie wpłynie na moją niekorzyść tj. obniżenie alimentow. Szukam kogoś konkretnego z głową na karku, ktory wyłoży kawę na ławę i powie, ze mam sobie odpuścić zamiast cisnąć mnie do sadu po to tylko zeby zarobić.

Gość gość
Haaaaaallllloooooooooooooo

Gość gość
Katarzyna Olszewska

Gość gość
Autorko skąd obawy, ze jeszcze Ci mogą alimenty obniżyć? Skoro dziecko jak wnioskuje urosło, wzrosly jego potrzeby to jak sąd moze obnizyc alimenty kobiecie wnioskujacej o podwyżkę?

Gość gość
Oj powodow jest cała lista... 1. Ojciec dziecka ma przeszło 40 tys. długów wobec córki o ktorej ja dowiedzialam się kiedy nasz syn mial juz pół roku :o to bylo bardzo skomplikowane, nie bede sie rozpisywac 2. Umowę ma o pracę na pół etatu podpisaną z czego komornik zabiera mu 480 zł czyli gdzieś połowę. Zarabia kolo 4000, ale jak mu to udowodnie? :o 3. Miesiąc temu ożenił się a za 3 tygodnie urodzi mu sie kolejne dziecko 4. Jego żona ma tez dziecko z poprzedniego związku 5. Ona nie zarabia, ma tylko alimenty i 500 plus na swojego syna. No teraz jej dojdzie 500 na drugie i kosiniakowe. 6. Zyja w wynajętym mieszkaniu wiec koszty spore

Gość gość
To jak ma spore koszty to niech idzie na cały etat pracować. Nie liczą się jego zarobki a możliwość zarobkowania i potrzeby dziecka.

Gość gość
17:05 Tez bylam tego zdania. Z resztą sąd na pierwszej rozprawie 5 lat temu to wlasnie mu powiedział. Wówczas eks mial rzekomo prace dorywcze. Z tym, ze wtedy podpisaliśmy ugodę. Ja chciałam 600 (we wniosku) on mówił, że 500. Sad go wypytywal czemu itd i powiedzial mu między innymi, ze facet w jego wieku moze dużo pracowac i dobrze zarabiac a jak usłyszał, ze jest budowlancem to mu powiedzial, ze 3000 zl to jest minimum jakie spokojnie zarobi netto. Teraz były bedzie na pewno stawiał opór...

Gość gość
Adwokat to sprawa kluczowa podczas spray w sądzie. Ja polecam ta kancelarię http://adwokat-lodz.eu/. Dzięki współpracy z nimi uniknełam niesłusznej kary.