Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj syn ma 11 lat i zaczal dojrzewac chyba za wczesnie

Polecane posty

Gość gość

Tak mi sie wydaje maz mowi ze zaczal dojrzewac jako 14 latek, ja jako 13 latka.Jestem tym troche przerazona .Ile lat mieli wasi synowie jak weszli w ten trudny wiek

Gość gość
A po czym to wnioskujesz???

Gość gość
W jedzeniu tyle chemii to co sie dziwisz? Dalej karm parowkami, kurczakami... Uwazam,ze 13 lat to wczesnie.

Gość gość
Mój miał tyle samo co twój. Pojawiło się u niego owłosienie intymne. Potem pod pachami. Silnie owłosione zaczął mieć nogi i bardzo szybko rósł. Przez to ma rozstępy na plecach. W wieku 12-lat przeszedł mutacje. Teraz ma 15-lat, już przystopowal, ma 185, nr buta 45, a jego koledzy d opero niektórzy wchodzą w wiek dojrzewania.

Gość gość
Zaczal dojrzewac nie bede wdawac sie w szczegoly moze trzeba mu zbadac hormony.Zawsze wygladal na starszego i tak tez wyglada.

Gość gość
Mozna jakosc przystopowac to dojrzewanie to jeszcze dziecko.Boje sie ze za wczesne dojrzewnie źle na niego wplynie.Parowek wcale nie jada,kurczaka tez rzadko.

Gość gość
Na mojego syna źle nie wpłynęło. Teraz przystopowalo. Tylko psychicznie i emocjonalnie wciąż dojrzewa, fizycznie już ok.

Gość gość
Syn zminil sie pod wzgledem charakteru czesto pyskuje , czeste zmiany charakteru.Wczesniej super chlopak teraz doszly jeszcze zmiany fizyczne. Mialam nadzieje ze ten trudny moment nie dopadnie nas tak szybko.

Gość gość
A w sumie to o co ci biega? Dzieciak dojrzewa. Jeden wcześniej drugi później, ale to naturalne.

Gość gość
Mój kuzyn i mój brat chowali się na czekoladowych płatkach i danonkach. Wpierniczali to codziennie. Kuzyn ma 2m wzrostu, a brat 190. A naprawdę tak wysokich nie ma u nas w rodzinie. Nie każdy wie,że np. danonki tak chętnie kupowane małym dzieciom są zalecane przez producenta dla dzieci powyżej trzeciego roku życia. I tak nieświadomie pakuje się w niemowlaki taką ilość wapnia i innych cudów..