Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co musi spełniać facet aby kobieta go chciała do związku

Polecane posty

Gość gość
Czy wy nie rozumiecie że ludzi są miliardy i każdy ma inne wymagania?

Gość gość
Sprawdzając kandydata na partnera trzeba przyjrzeć się trzem rzeczom: 1. Jak traktuje podwładnych /osoby stojące niżej w hierarchi, np. kelnera obsługującego w restauracji 2. Jak traktuje swoich rodziców, w szczególności matkę 3. Jak traktuje swoich wrogów Dziękuję za uwagę :)

Gość NÓW_______________
Musi być po studiach dziennych, musi mieć powyżej 180 cm wzrostu, musi mieć ładne oczy, miły głos, dobrą dykcję, musi być kulturalny, troskliwy, empatyczny, powinien mieć dobry gust, musi być odważny i nastawiony na rywalizację. Powinien mieć własną działalność. Powinien wybudować (nie sam) ładny dom z ogrodem. Jeśli by nie spełniał tych moich wymagań to wolę być sama.

Gość gość
Now ty to spadaj pustaku. Nic sobą nie reprezentujesz.

Gość NÓW____________
a rodziców powinien traktować tak, jak oni sobie na to zapracowali i zresztą wszystkich ludzi. Ważne żeby mężczyzna miał GODNOŚĆ.

Gość lonelyman
NÓW_______________ dziś Musi być po studiach dziennych, musi mieć powyżej 180 cm wzrostu, musi mieć ładne oczy, miły głos, dobrą dykcję, musi być kulturalny, troskliwy, empatyczny, powinien mieć dobry gust, musi być odważny i nastawiony na rywalizację. Powinien mieć własną działalność. Powinien wybudować (nie sam) ładny dom z ogrodem. Jeśli by nie spełniał tych moich wymagań to wolę być sama. X Czy pani jest dziś pod humorkiem ?. Pewnie obaliła pani jakiegoś wojaczka albo leszka i udaje pani ze jest taka figo fago.

Gość gość
Ta pani po tym zimnym lechu za pomniala o jednym ze musi miec ponad 18cm dlugosci jak bedzie mial 180cm wysokosci

Gość gość
Inteligentny Bystry Podobać mi się fizycznie Czuć, że jestem dla niego wyjątkowa i ważna.

Gość gość
zacytuje, ze ludzi są miliardy i każdy ma inne wymagania moje wymagania sa takie: - musi mi sie fizycznie podobac - musi lubic podobne rzeczy, zeby bylo o czym gadac - dobrze jakby nie planowal slubu i dzieci, nie przedstawial mnie rodzicom bo ja nie chce takich zobowiazan na razie :P tzn zeby nie mial spiny i cieszyl sie chwila. - tolerancyjny, otwarty, nie oceniajacy ludzi innych od siebie ze od razu glupi