Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego białe kobiety nie lecą za bardzo na Chińczyków i innych żółtych?

Polecane posty

Gość gość

Pełno jest związków typu biała z białym, albo jakimś ciemnym, ale z żółtymi to niewiele. Ciapaty prawie zawsze ma powodzenie u białej, ale jakiś Wietnamczyk już nie. Dlaczego tak jest?

Gość gość
mi sie podobaja ^^

Gość gość
Boją sie żółtaczki:-D :-P

Gość gość
ktos ma konstruktywną odpowiedz czy same bachory tu siedza?

Gość gość
Bo są niscy? Która laska by chciała niższego od niej. No i urodą też raczej nie grzeszą, małe skośne oczy są raczej mało atrakcyjne (nawet widać po tutorialach makijażowych, że wszystkie żółte laski sobie podklejają powieki)

Gość gość
są niscy i drobni, nieurodziwi, a tacy np. chińczycy dodatkowo śmierdzą

Gość gość
Murzyni bardziej śmierdzą

Gość gość
A gdzie tam niscy, w Korei pełno wysokich i bardzo przystojnych. Odpal jakąkolwiek koreańską dramę to oszalejesz na ich punkcie. ;)

Gość gość
23:03 nie śmierdzą, bo się nie pocą tak jak biali. :D

Gość gość
Mi tam się Chińczycy podobają.

Gość gość
prawda. oni mają cośtam w genotypie odpowiedzialne za to, że praktycznie w ogóle się nie pocą (zapomnialam jak sie to fachowo nazywa). niestety spocony knur to w japonii tylko bialas. :(

Gość gość
A ja lubię zapach potu mojego faceta, wącham go pod pachami jak mi pozwoli :)

Gość gość
Może to przez ich żarcie, ale przeżywam dramat, kiedy w samolocie siedzi niedaleko mnie jakiś Kitajec.

Gość gość
23:09 nie każda z nas jest zboczoną fetyszystką na smrody spod pachy. :D pewnie latem w tramwaju jadąc z żulami masz raj. :D ja tam wolę niespoconych, pachnących japończyków. :)

Gość gość
gość dziś A gdzie tam niscy, w Korei pełno wysokich i bardzo przystojnych. Odpal jakąkolwiek koreańską dramę to oszalejesz na ich punkcie. oczko.gif x Niektórzy na pewno są wysocy, tak jak istnieją wysocy Chińczycy czy Japończycy. Ale gdyby nie operacje plastyczne, zarówno mężczyźni, jak i kobiety z Korei Południowej wyglądaliby tak samo jak ich rodacy z północy :D

Gość gość
23:12 ale ja mówię tylko o moim chłopaku a nie jakichś starych smrodach. Jakby mój facet w ogóle się nie pocił to by było conajmniej dziwne.

Gość gość
23:14 Akurat ich rodacy z północy też wyglądają bardzo dobrze. ;) Koreańczycy z południa bardzo dbają o siebie, ale jeśli chodzi o pielęgnacje, modny strój. Przecietny koreańczyk i koreanka nie robi operacji, a mimo to wyglądają jak milion dolców. ;)

Gość gość
23:16 on też śmierdzi, a ty lubisz wdychać smród spod pachy. jestes fetyszystką i tyle.

Gość gość
Jak dla mnie to oni wyglądają jak pedały z filmów dla nastolatek a nie prawdziwi faceci

Gość gość
23:19 No bo prawdziwy facet to Janusz z piwnym brzuchem, zaniedbaną cerą i smrodem spod pachy, w bylejakim podkoszulku i łysiejącą głową. :D Oni naprawdę wyglądają świetnie i męsko i nie tracą szybko włosów tak jak u nas. Popatrz chociażby na dziennikarza Koreańczyka z kanału Asian Boss na youtube, jest mega męski. ;)

Gość gość
Wiedziałam że wyskoczysz z argumentem o januszach, jakby nie było niczego pomiędzy skrajnościami. Nie podobają mi się faceci o bladej cerze, z długą ułożoną grzywką jak u Justina Biebera i skośnymi oczami. To nie jest męski wygląd.

Gość gość
Mirek Fajfus dziś Bzdura, dalej wierz w te mity, powodzenia. :D Ja od zawsze lecę na wygląd, wolałabym mieszkać pod mostem z przystojnym, niż w willi z basenem z brzydalem. :P

Gość gość
23:31 Bo sama wyskakujesz ze skrajnościami. Jakby każdy Koreańczyk miał taką fryzurę czy styl, a to nieprawda, bo dotyczy to w dużej mierze niektórych zespołów k-popowych, których członkowie sami są nastolatkami, więc jak mają się ubierać? Jak dziadkowie? :D Ci starsi są mega męscy, ze strojami i fryzurami odpowiednimi do wieku. A nie jak u nas stare dziady ubierają się w ciuchy nastoletnich synów i ścinają włosy a'la piłkarz, no beka. :D

Gość gość
Akurat Koreańczycy z południa wręcz masowo poprawiają urodę. Wykonywane są przede wszystkim zabiegi korekty górnych powiek i nosa.

Gość gość
Mlodzi chlopcy szczegolnie z lepszych domow bywaja sliczni i sa w miare czysci. Niestety pozostali z higiena sa na bakier, nie tyle pot tylko to co jedza plus jakis kompletny brak higieny jamy ustnej. Baaardzo nieprzyjemne.

Gość gość
No a skąd niby wiesz jak Koreanczycy wyglądają? Bo naoglądałaś się kanałów na yt i na tej podstawie wyrażasz opinie o całym nagrodzie. Pewnie jak ktoś obejrzy kanał polskiego jutubera to również może sobie wyrobić jakaś opinie ale to ma niewiele wspólnego z prawdą. Obie w tej chwili generalizujemy.

Gość gość
A co do Polaków i "Januszy" to też nie można uogólniać, obecne pokolenie ubiera się coraz lepiej, wystarczy spojrzeć na kolesi pracujących w IT, to już nie są janusze z piwskiem tylko normalnie wyglądający faceci.

Gość gość
23:42 Widziałam wielu w realu stąd wiem jak wyglądają. ;) Przecież nie będę Ci tu wklejać linków do ich profilów na FB, albo zdjęć, bo to by było nadużycie. :P

Gość gość
23:44 Ta z fryzurami a'la piłkarz, upierdzielone boki i zostawiony smutny plac włosów na środku. :D

Gość gość
23:40 A u nas nie? :D Operacje popularne u nas są gorsze, pełno lasek chodzi ze sztucznymi cycami i tylkami, obowiazkowo korekta nosa, a napompowane wary to już standard. :P Tam przynajmniej jest jakaś równość, a nie jak w PL Janusz przychodzi do programu ze swoją żoną, bo chce żeby ta miała cyce jak Doda, chociaż sam wygląda jak menel. :P