Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego białe kobiety nie lecą za bardzo na Chińczyków i innych żółtych?

Polecane posty

Gość gość
Koreanczycy ze wszystkich nacji azjatyckich sa najbardziej atrakcyjni. Mezczyzni sa nierzadko dobrze zbudowani wysocy i barczysci, czasem o pieknych rysach twarzy. Wsrod Chinczykow to juz bardziej trafil lub spudlowal, bardziej jednak spudlowal.

Gość gość
tak, operacje u nas sa bardziej "krwawe", tam to czesto jakis krotki zabieg w znieczuleniu bez usypiania, a u nas powazne i niebezpieczne operacje. nawet azjatycki cukier o tym pisała.

Gość gość
00:12 Chinki bardzo zachwycają się urodą Koreańczyków, niektóre nawet piszczą jak jakiegoś widzą na ulicy. ;)

Gość gość
Tak, ta nacja ma w sobie to "coś". ;) Nawet północni, którzy nie robią sobie żadnych zabiegów, bo ich na to nie stać, często wyglądają jak milion dolców. Dla mnie to fenomen, bo Korea Północna to bardzo biedny kraj, ludzi nie stać na podstawowe produkty, a pomimo tego potrafią wyglądać dobrze. Mają dobre geny.

Gość gość
Chinki jednak najbardziej piszcza na widok Europejczykow, to ich, gimnazjalistek marzenie. A juz europejski blondyn o niebieskich oczach, to dla nich nieziszczalne prawie marzenie ) Cos jak dla nas smagly brunet, tylko bardziej ;-)

Gość gość
gość dziś Bo wycięcie nadmiaru skóry na górnych powiekach czy wypełniacz, żeby powiększyć płaski nos to w sumie drobne interwencje. Usuwanie garba na nosie u Europejczyka to już wyższa szkoła jazdy i poważna ingerencja w ciało. A cycków Koreanki chyba nie powiększają, bo tam panuje kult chudej sylwetki.

Gość gość
Co kto lubi, ale mnie się skośne oczy i płaskie nosy nie podobają. Większość Azjatów jest do tego niskiego wzrostu. W ogóle mam chyba nietypowy gust jak na Polkę, bo Włosi czy Hiszpanie też mi się nie podobają. Wolę Nordyków i nawet mam jednego w domu.

Gość gość
Wydaje mi sie ze biale kobiety nie sa az tak atrakcyjne dla Chinczyka. Sa duze, maja wyraziste nosy i duze stopy. Wiele mlodych Chinek w porownaniu to malenkie porcelanowe laleczki przy ktorych ci niewielcy faceci moga sie czuc dosc macho. Przy Europejce juz nie tak bardzo. Dochodzi tez posluszenstwo wobec rodzicow, a dla nich tylko Chinka wchodzi w rachube. Ogolnie Azjaci bardzo sobie szanuja swoja kulture i wobec bialych sa troche uprzedzeni.

Gość agowa
wystarczy ze wy faceci ogladacie p****le i marza wam sie azjatki :) my kobiety ogladajac p****le marzymy o czarnej pałce:) i taka jest miedzy nami roznica haha

Gość gość
co to są p****le bo nie kumam??

Gość gość
Biale kobiety chca byc ponizane a biali i zolci nie ponizaja kobiet. Wsrod bialych powodzenie maja panowie pokroju Trynkiewicza.

Gość gość
mów sobie co chcesz, dla mnie delikatna uroda+ skośne oczy Koreańczyków czynią ich aseksualnymi i tyle

Gość gość
Koreańczycy i Japończycy są przystojni ale nie pociągają mnie kompletnie. Mają zwykle ładną, świetlistą skórę :) Czarne pałki nie podobają mi się ani trochę, nie marzę o takich a wręcz trzymam się z daleka. Mój typ to włosy blond lub ciemny blond ew. jasny brąz i jasne oczy, mogą być zielone lub niebieskie :) Raz poznałam mężczyznę, który miał włosy i oczy tak ciemne, że prawie czarne ale skórę białą jak mleko, też ciekawy typ urody.