Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desp

Jestem przegrywem

Polecane posty

Gość Desp

Nie wiem od czego zacząć więc myślę że, opowiem wam historię z przeżytych ostatnich 2 miesięcy. Około 2 miesiące temu, poznałem dziewczyn przez Internet ,dobrze się z nią dogadywalem , ps.teraz nie wymieniamy już prawie wcale wiadomości . W tym samym czasie przez kolegę ,poznałem pewną dziewczynę . Podobno strasznie się jej spodobalem, sama do mnie tak powiedziała jak poszliśmy razem na imprezę. Po imprezie odniosłem wrażenie że, straciła mną zainteresowanie kilka razy do niej próbowałem pisać Ale mnie olala . Nie chciałem wiec jej meczyc i przestałem do niej pisac, czekając na jej odpowiedź , ktora mogla wogole nie nadejsc .Po upływie miesiaca traf chciał że zagadalem do pewnej dziewczyny co było dla mnie mega wyzwaniem gdyż, jestem strasznie wstydliwy o nr nie podała mi go , ale po około 3 dniach dostałem od niej zaproszenie na Facebooku. zaczęliśmy że sobą pisać czułem jak bym znał ja od dziecka zaproponowałem jej spotkanie ona mi na to odpisała że, nie może bo ma chlopaka napisałem jej że dla.mnie to bez znaczenia i że coś do niej czuje ona ciągle że mną pisała że bardzo mnie lubi że ja pociągami Ale się że mną nie spotka i chce żebyśmy zostali przyjaciółmi wymieniłem z nią dalej sporo wiadomości Ale ostatnio przestała mi odpisywać sry Ale nie chce mi się już nawet pisać chyba czas kończyć żywot aaa dodam jeszcze że nigdy nie bylem z kobietą jestem coraz starszy szybko się zakochuje natomiast odkochać się tak szybko nie potrafię i nie chce mi się już żyć jak ktoś dotrfal do końca to napisałem cały ten tekst tylko dlatego że musiałem się z kimś podzielić tym co czuje A przyjaciół też brak jak i talentów moje życie jest do bani czasem chętnie bym je skończył

Gość Desp
Dlaczego one patrzą na rozmiar siusiaka a nie ma moją romantyczną wyobraźnię :( poszedłbym na tory ale się boję bo jestem taka cipka i na zawsze zostanę śmieciem.

Gość gość
To ty chociaż zagadałeś, ja od 3 lat odkąd skończyłem szkołę nie zamieniłem z dziewczyną w podobnym wieku słowa. Oprócz pracy i jakiś urzędów, sklepów... Tak jestem prawiczkiem i też mi się moja sytuacja nie podoba.

Gość gość
dziś Nie będe pytał o rozmiar ale powiedz czy uprawiałeś seks z dziewczyna albo chociaż widziały cię te dziewczyny nago?

nie widziały mnie nago bo od zawsze moją małą glistę ukrywam przed ludźmi.

Gość gość
To dlaczego uważasz że patrzą one na siusiaka jak nawet go nie widziały

Gość gość
Druga wiadomość wysłał jakiś troll i nie widziały mnie nago

Gość gość
Jakiś troll się wj***l jak coś ja ta pierwsza wiadomość napisałem Ale kończę temat

Gość gość
rozumiem a całowałeś się w ogóle kiedyś z dziewczyną?

Gość gość
jesteś przegrywem jak wiekszość na tym forum

Gość gość
Tak calowalem Ale to bez znaczenia bo jak się przed kobieta otworzysz to ma na ciebie wyj****e A dopóki myśli że może ciebie nie zdobyć to biega jak głupia za Tobą wali mnie to już nigdy już nikomu prawdy nie powiem

Gość gość
I dobrze, np ja już układam w głowie sobie historie na temat nie bycia prawikiem. Połączę to w całość z moimi pisaniami z kobietami i będzie ok. Pamiętajcie mówimy to, co chcą usłyszeć kobiety.