Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

Jedziemy na wycieczke

Polecane posty

Gość gość
Mylisz się Kapitanie!!!!!

No w sumie muszę się nauczyć. Bo się oduczyłem. Ale tak, tak wiem, to się odbije na zdrowiu. Mam taki zamiar, że się nauczę :D

Ale jeszcze nie wyszedłem z wanny :D Mam zasnąć w wannie? Chociaż się nie zsune bo za duży jestem :P

No widzisz. A ja nawet jak nie mam nic do roboty to śpię max do 5 :D Stary już jestem, starsi ludzie tak mają :D

Neeee Jutro jadę na południowy zachód :D :D no oczywiście że Białystok. Na inne stoki nie jeżdżę:D

No wiesz że ta jego łajbą jest z drewna. Boi się że nie okiełzna tego zywiolu- znaczy dziecka :D

Gość Gżybiarka
Przepraszam państwa? Nie przeszkadzajcie. Jesteśmy z Kjs zajęci :P Pokazujemy Sobie różne sztuczki magiczki Chcę ostrzec jeszcze raz Proszę nie przeszkadzać w działaniach ;) Bo dzidziuś będzie płakał :(

Hmmmm Gzybiarko weź kapitana na rybki a nie na grzybki. Chociaż chalucynki dają ci sporą przewagę :D

Gość Smof
Ja tylko na chwile tak w kwestii dzidziusia Mam nadzieje ze szczepiony? bo wiesz rozne teraz sie potrafia chorobska przypetac, a to wscieklizna, a to afrykanski pomor...no czegos tam, a to nosacizna itd itp tak tylko niesmialo pytam

Gość Nosacizna
Nic nie czuję :(

Gość gość
marys masz dziecko?:-o

Gość gość
Maryyyś wczoraj No nie wiem.... Wstaje, patrze na zegar, rzucam bluzgiem, ogarniam się na nitro - myjka program pierwszy, bez woskowania ; ) oczko.gif Potem lewy pas i gaz i... w biurze jestem po 10! oczko.gifoczko.gif X Ogarnięcie jak u faceta ho ho:D

Gość gość
Maryyyś wczoraj No nie wiem.... Wstaje, patrze na zegar, rzucam bluzgiem, ogarniam się na nitro - myjka program pierwszy, bez woskowania ; ) oczko.gif Potem lewy pas i gaz i... w biurze jestem po 10! oczko.gifoczko.gif X Ogarnięcie jak u faceta ho ho:D