Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on sie tak zachowuje w stosunku do mnie?

Polecane posty

Gość gość

Widze jak rozmawia ze znajomymi a jak ze mna.Przy nich rozmawia na luzie, nawet w zartach sie wyzywają, przy mnie jest jakis cichszy, nawet jak mowie o sobie to nie reaguje na to jakos zywo tylko tak o... albo w ogole nic nie mowi i nie drazy tematu albo zdawkowo skomentuje, ale kulturalnie Nie da sie z nim pogadac, wlasciwie rozmowa wyglada tak ze o cos pyta ja odpowiadam i w druga strone ale zadnego tematu nie pociagnie, nie zazartuje, raz probowal ale mu nie wyszedl zart, przemilczałam to We wszystkim sie ze mna zgadza choc to facet aktywny z wlasnym zdaniem, daje sie namowic na najgorsze rzeczy Z czego to wynika i co zrobic zeby to zmienic? Przypomne ze to chlopak energiczny z wlasnym zdaniem ale przy mnie tylko taki dziwny

Gość gość
Głupiutka jesteś....

Gość gość
Nie lubi Cie dkatego

Gość gość
Oswiec mnie wiec

Gość gość
Tez tak mysle ze nie lubi, ale on mowi ze lubi wiec juz nie wiem...pytanie brzmialo jak to zmienic?

Gość gość
Ja miałam podobnie dużo razy po prostu nie polubili mnie i tyle. Nie zmienisz tego zreszta po co? Nie raz już tak jest, ze od początku z kimś nie załapiemy i nic tego nie zmieni.

Gość gość
Idiotki.... koleś po prostu boi się, że przez swoje głupie zachowanie może Ciebie do siebie zrazić, że powie coś nie tak, o jedno słowo za dużo... i wszystko zepsuje.

Gość gość
Otóż nie. Jak facetom kobieta się podoba to jest taki śmiały, żartuje, zaczyna rozmowę a jak jest cichy i odpowiada na odjeb się to znaczy, ze jej nie lubi

Gość gość
No tak, bo k.... wszyscy są tacy sami. Każdy lubi blondynki, duże piersi i BMW. Mam nadzieję, że sarkazm jest oczywisty i nie muszę tłumaczyć nikomu co mam na myśli. Kobiety są tak mądre w swoich stwierdzeniach, że aż głupie.