Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Emotikon123

Zazdrość wsteczna...

Polecane posty

Gość Emotikon123

Muszę sie wygadać no i potrzebuje Waszej opinii... Poznałem świetna dziewczynę, jest naprawdę super! Po kilku miesiącach sie zaręczyliśmy. Dla mnie cis niesamowitego, bo nigdy bym sie nie spodziewał po sobie takiego ruchu i to potak krótkim czasie. Po jakimś czasie dojechała mnie tzw. zazdrość wsteczna - zazdrość o jej byłych partnerów. W moim przypadku nie jest to nawet zazdrość, bo nie czuje sie ani gorszy od nich, ani nie chce sie porównywać, napinać etc. Nie mamy po 12 lat a po 30 kilka, i mam świadomość ze ona dziewica nie była. To jasne! Ja tez nie. Trudno znieść mi jednak myśl, ze przede mną chodziła do łóżka z kimś innym. Dojeżdżają mnie jakieś dziwne projekcie co robiła z nimi w łożku. To samo przychodzi i niszczy mnie! Trafia mnie, ze planowała przyszłość z innymi, kochała innego, płakała po rozstaniach... Ja tez to przeżywałem w przeszłości, bo miałem swoje życie i paradoksalnie to doświadczenie życiowe pozwala nam docenić siebie wzajemnie i nie popełnić błędów. Jak sie pozbyć tego stanu?!? To jest stan destrukcyjny i dla mnie i dla zwiazku. Dzięki bogu ona nie ma takich stanów...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować