Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna z Internetu

Polecane posty

Gość gość

Cześć, chciałabym się podzielić swoimi myślami na temat mężczyzny,którego poznałam 3 tygodnie temu na portalu internetowym. Bardzo dobrze prowadziło nam się konserwację,mieliśmy wspólne tematy i ten sam cel-znaleźć partnera do związku.Przyznał mi się,że ma dziecko z poprzedniego związku jednak mieszka ono z mamą i zarówno z nim jak i z nią ma dobry kontakt.Oświadczył tez,ze chciałby w przyszłości założyć swoją rodzinę. Pomyslalam,ze chętnie nawiąże z nim znajomość tym bardziej że już na początku wydał mi się ciepłym i konkretnym mężczyzną. Zaznaczę,ze oboje jestesmy w wieku 35 lat. Spotkaliśmy się po tygodniu,ale niestety tylko jeden raz.Milo nam się rozmawiało.Jest po 6 letnim związku,ale nie z matką swojego dziecka.Oznajmił mi,że nie każda kobieta toleruje go jako mężczyznę z dzieckiem i na ogół kobiety są bardzo wymagające,ale przymknęłam na to oko.Po spotkaniu uśmiechnął się i mnie skomplementował. Na drugi dzień nie odezwał się.Natomiast na trzeci dzień ja napisałam do niego i otrzymałam odpowiedź ze zobaczymy jak będzie.Pozostałam w niepewności do czasu gdy po 3 dniach oznajmił,ze nagle odezwała się do niego kobieta którą poznał kilka miesięcy temu,a która kilka tygodni wcześniej  odeszla od niego.Powiedzial mi,że postanowił dać jej szansę jak też to ze nie bedzie mowil mi już z jakiego powodu go zostawiła. Wszystko stało się tak nagle,a nie ukrywam że zrobiłam sobie nadzieję bo ten mężczyzna spodobał mi się jako osoba-inteligentny,ciepły.Takie było moje wrażenie,a każdy przecież jakieś ma pomimo krótkiego kontaktu. Wiem,ze spotkałam się z nim tylko jeden raz, ale bardzo zapadł mi w pamięć i ciągle o nim mysle być może dlatego że mam już te swoje lata a on ładnie mówił mi o rodzinie zwłaszcza że ja o niej marzę. Źle się poczułam z tego względu że założył konto na portalu po tym jak ta kobieta go zostawiła z myślą że wszystko zostało zakończone jak sam twierdził i właśnie w tym czasie zaczepił mnie w internecie bo chciał kogoś znaleźć i padło na mnie.Dlaczego mężczyzna adoruje kobietę twierdząc że jest wartosciowa i dobra a następnie nagle zmienia swoje postępowanie?Skąd się biorą takie nagle zmiany?

Gość gość
Ile jeszcze razy założysz ten temat? Nie podpasowałaś mu, weź to w końcu na klate. Podczas pisania było widocznie w miarę ok a spotkanie na żywo zweryfikowało to na minus. Każdy może nie chcieć się dalej spotkać i każdy ma prawo zmienić zdanie.

Gość gość
przed tym jak poznałam mojego męża w internecie byłam na wielu nieciekawych randkach i jakoś nie biadoliłam

Gość gość
Na żywo mu nie podpasowalas, to się zdarza. Ciesz się, że to bylo tylko jedne spotkanie, a nie roczny związek. NIE NARZUCAJ się mu, bo on cie nie chce jako partnerki.