Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachowania w klubach

Polecane posty

Gość gość
fajnie:) sama?

Gość gość
z tego jak piszesz wnioskuję, że jesteś fajną osobą Mógłbym Cię polubić:)

Gość gość
Chyba jakaś obciagara łatwa wiadomo, ze faceci takie lubią

Gość gość
Jeśli mnie próbujesz poderwać to nic z tego, jestem tylko dla męża. A że o******* to chyba oczywiste:) tylko mężowi, tak dla jasności.

Gość gość
nie próbuję, chciałbym po prostu trochę popisać, bo jestem w podobnym wieku ( no kilka lat młodszy):) Napiszesz jak podam maila?:)

Gość gość
Nie chodze po klubach ani dyskotekach i nigdy nie chodzilam. Raz na studiach byłam w klubie z koleżanką ale to było wieki temu. Nie cierpie hałasu, głośnej muzyki i smrodu petow, rechotania i głośnych rozmów. Ale fakt ze ludzie są coraz bardziej wyuzdani i wulgarni. Kobiety ubiór prostytutek. Kiedyś jednak było inaczej. W ogóle jest coraz. Kobiety same się coraz bardziej uprzedmiotawiaja, wulgarny ubiór, makijaż i operacje plastyczne.

Gość gość
z tym wulgarnym ubiorem kobiet to problem jest wszędzie, bo nawet na uroczystości typu ślub komunia chrzciny potrafią się odstawić z dekoltami i gołymi plecami. Jeżeli poza tym to mają odkryte tauaże, co teraz jest nagminne to wygląda to bardzo niesmacznie.

Gość gość
13:49: to jak popiszesz? nie będę próbował Cię poderwać, obiecuję:)

Gość gość
Na kafeterii większość to kobiece i męskie mameje, które nigdy nie były nawet w klubie, więc o czym temat.

Gość gość
Dnia 17.09.2018 o 16:00, Gość gość napisał:

Kobiety ubiór prostytutek. Kobiety same się coraz bardziej uprzedmiotawiaja, wulgarny ubiór, makijaż i operacje plastyczne.

Dnia 17.09.2018 o 16:05, Gość gość napisał:

z tym wulgarnym ubiorem kobiet to problem jest wszędzie, bo nawet na uroczystości typu ślub komunia chrzciny potrafią się odstawić z dekoltami i gołymi plecami.

Dokładnie. 

Kiedyś to były balety. Chodziło się rozerwać wytanczyc nasmiac. A teraz imrwza = zabawa w prostytutki i alfonsow. Żenua. 

Gość terminal

świat schodzi na psy, coraz gorzej od roku 2000, świat upada, ludzie coraz bardziej porąbani