Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachowania w klubach

Polecane posty

Gość gość

Zauważyliście, że zachowanie ludzi w klubach stało się coraz bardziej wyuzdane ( zwłaszcza w tańcu)? To co jeszcze 10-20 lat temu by nie przeszło teraz jest traktowane jako normę. Uważacie, że takie publiczne zachowania są ok?

Gość gość
Lol nie chodze do klubów - nie moje klimaty, ale już mnie zaciekawił ten temat :D co tam sie takiego dzieje? Obrobienie pały na sali to normalka?

Gość gość
bardziej chodzi mi o te wyuzdane formy tańca, które się tam praktykuje.

Gość gość
Ja tez nie chodzę, bo tam to sama patologia chodzi. Kobiety obciagaja po wc, szukają klientów, faceci ida się napić i porOchac

Gość gość
Już tam nie bywam, nie kręci mnie to, to było dobre 15 lat temu, teraz mam męża i dzieci i nie pasuje już do tego nacpanego towarzystwa.

Gość gość
no bez przesady, aż tak źle nie jest, chociaż takie typy oczywiście też się zdarzają.

Gość gość
serio nikt nie chadza po klubach?

Gość gość
Co to z różnica w klubie,na imprezie,czy na wakacjach.To co kiedyś uchodziło za wyuzdane dziś już jest normą.Choć pamiętam jak wychodziłem w wiek dorosły po 2000 roku to co się nieraz dzialo przypominalo"mocny film erotyczny z fabuła"wiec czy tak dużo się zmieniło?

Gość gość
możesz wymienić jakieś przykłady tego, co kiedyś uchodziło za wyuzdane, a dziś jest Twoim zdaniem normą?

Gość gość
Np.zachowanie podczas tanca dzis widze jak pary na pakiecie malo co ze sobą nie kopulują(na nikim to nie robi wrażenia) a wczesniej tu był wiekszy dystans.To że czasami kobiety zapraszaja na noc facetow jest coraz częstsze niż bylo to wczesniej.

Gość gość
chodzi ci o takie tańczenie, gdy dziewczyna jest tyłem do faceta i ostro wkręca się w niego tyłem?

Gość gość
Ha..a co to za pytania?jesteś kobietą czy mężczyzna?

Gość gość
kobietą

Gość gość
Jak napewno kobietą(co nie wiadomo)to z ciebie niezła erotomanka;)

Gość gość
Chyba sie spłoszyłas wiec odpowiem ci na pytanie taniec z" tym" wkrecaniem sie w partnera to pikus to raczej już kiedyś bylo normą.Raczej jak panna wkłada reke za spodnie partnera to teraz czesto się zdarza.

Gość gość
Dlaczego kobiety to takie k***y?

Gość gość
Ja chodzę dosyć często i to.....z mężem. I tak wkładam mu rękę za spodnie, i robimy takie rzeczy że rzeczywiście może to wyglądać prowokująco. Ale wali nas to. Idziemy tam aby pofolgowac swojej seksualności. I jest z***biscie.

Gość gość
kiedyś taki taniec na pewno nie był normą, takie zachowanie obserwuje się dopiero od kilku lat na taką skalę.

Gość gość
13:15: napiszesz cos więcej, jakie to rzeczy?:) serio to po co przy wszystkich wkładasz mu rękę do spodni, nie lepiej zachować takie coś dla siebie?

Gość gość
Ale dlaczego miałabym się z tym jakoś kryć? Mąż mnie podnieca I nie zamierzam tego ukrywać. Poza tym w klubach jest pewna atmosfera, jesteśmy na lekkim rauszu, dużo "ładnych i seksownych " osób dookoła i to nakręca. Trochę dziwnie byłoby w domu się upić, wystroic, tańczyć w przedpokoju i wkładać rękę mężowi za spodnie. :))

Gość gość
ok, więc co jeszcze robicie? jak nie chcesz pisać tu, to mogę dać priva.

Gość gość
13:20 Z takich lasek każdy ma beke. Pewnie bujasz się po spelunach.

Gość gość
Poza dosyć wyzywajacym tańcem nic aż tak wyuzdanego nie robimy. Raz był sex w toalecie ale nie pasuje nam to. Jesteśmy chyba zbyt wielkimi estetami. Często też tanczymy z obcymi partnerami, tez wyuzfanie ale bez macania:).

Gość gość
a jak tańczysz z obcymi facetami wyuzdanie?:) co w ogóle rozumiesz przez wyuzdany taniec?

Gość gość
Czy ja wiem czy po spelunach. Bywamy w różnych klubach w Warszawie, poza tym bliżej nam już do 40 i mamy głęboko gdzieś co inni sobie myślą. Aleeee.....z ciekawych rzeczy to muszę powiedzieć że pod koniec wakacji widziałam parę starsza od nas. Przynajmniej po stroju i zachowaniu tak sądzę, i to jak oni pięknie wyglądali, jak zmysłowo tańczyli.....chciałabym tak się starzec.

Gość gość
napiszesz jaki to jest ten taniec w Twoim wykonaniu?

Gość gość
Co rozumiem przez wyzudany taniec. Sama nie Wiem, ja poprostu tancze. I niech facet ma zagwostke czy mam majtki czy nie:) A już jak odbijaja mi się pod spódnicą paski od podtrzymywania pończoch to chyba w ogóle szaleją.

Gość gość
czyli nie potrafisz napisać? tańczyłaś kiedyś w klubie na stoliku albo na barze?

Gość gość
Na barze nie, na stoliku tak. Jest z resztą taka restauracja grecką w Warszawie gdzie taniec na stole jest stałym elementem wieczoru. I tam tanczylam i to kilka razy. :)