Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytałam w książce dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy

Polecane posty

Gość gość
Chyba tylko u ludzi którzy mają ciśnienie w gaciach na te szopke bo normalnym ludziom różnicy to nie robi. Jeśli ktoś spuszcza powietrze po i robi z siebie oblecha którym był tak naprawdę przed udawaniem to po co się później dziwi że ma takie gowniane pozycie?

Gość gość
to lepiej mieszkać bez pierścionka? czy w ogóle ślubu nie brać skoro i tak i tak niedobrze :D

Gość gość
Chcesz życie zmarnować -wyjdź za mąż/ożeń się.

Gość gość
Skoro ślub nic nie zmienia to o jakim marnowaniu życia mowa?

Gość gość
to co, gdy facet mnie zapyta czy z nim zamieszkam to powiedzieć mu: zamieszkać z tobą po zaręczynach? czułabym się trochę tak jakbym na nim wymusiła zareczyny

Gość gość
Chyba nie dojrzałas do związku ani małżeństwa tym bardziej bo pytania masz jak gowniara.

Gość gość
czemu niby? chyba pytania są słuszne skoro istnieją kobiety które mieszkają z facetami latami i facet nie chce się z nimi ożenić a potem poznale inna i żeni się szybko po roku

Gość gość
Ja tam wole miec kochanki, a tym ktore maja tysiac wymagan w zamian za rozlozenie nog raz na jakis czas odrazu dziekuje na wstepie. Seks powinien byc przyjemnoscia dla obojga a nie jak polowa tepych dzid tu pisze, ze da dopiero po slubie i robi z tego karte przetargowa. Nie wiem po co niby sie wiazac na cale zycie z kims kto nawet nie lubi seksu, co mnie z taka kobieta laczy? Wspolnych zainteresowan i tematow do rozmow mam wiecej z kolegami niz kobietami, a glownym spoiwem zwiazku powinna byc milosc, ktorej mezczyzna raczej i tak nie doswiadczy w dzisiejszych czasach. Dlatego polecam kazdemu zwiazki bez zobowiazan i nie badzcie glupi.

Gość gość
Powiedział stary kawaler, który pierwsza babę do seksu złapał po 50 w dodatku paszczura robiącego co on zechce, bo bogaty i slawny jest.

Gość gość
gość dziś powiedzial random ktory nic o mnie nie wie i wymysla p*****ly niezgodne z rzeczywistoscia.

Gość gość
czemu niezgodne z rzeczywistoscia? pewnie zgodne z jej/jego rzeczywistoscia, a skoro tylko taka zna, to o niej pisze. niczyja wina nie jest, ze jest tak zalosna:D

Gość gość
Czy kobieta powinna podpytywać faceta o zaręczyny, czekać cierpliwie czy zostawić faceta żeby nie marnować czasu i życia? bo może inny nie będzie miał problemu z deklaracjami?

Gość gość
15:24 ja pierd. znowu Ty?? Ile tych samych pytań jeszcze zadasz?? lepiej pytac i liczyc na szczeroscc niż sie potem zdziwic

Gość gość8
kobiety! traktujecie siebie jak towar, ktory sie facetowi daje lub nie daje. chcecie byc kupione przez pierscionek i slubny glejt. zero samodecydowania. I i nie, nie zgadzam sie z ta idiotyczna ksiazka. facet jest po to, zeby byl moim przyjacielem, nie jakims psem na smyczy, ktory ma mnie zapewnic, ze dal sie omotac, czy tam jak wolicie "rozkochac".

Gość gość
No kur... medal Pani wyżej, chociaż jedna tutaj rozumie na czym polega związek.

Gość gość
zadałam proste pytanie i nadal nie mam odpowiedzi

Gość gość
gość wczoraj żeby nie mieszkać z facetem dopóki nie dostanie się pierścionka i nie będzie wyznaczonej daty ślubu co o tym myślicie? X Nic odkrywczego kazdy ksiadz tobie takie kazanie moze dac wystarczy pojsc do kosbiola chociaz raz ale przeciez to jest niezgodne z feminizmem i sypianiem z kim popadnie, ktore feminizm promuje.

Gość gość
cos ci sie pomylilo. feminizm nie promuje sypiania z kim popadnie, tylko z kim sie uzna za stosowne, o ile w ogole sie uzna.

Gość gość
z kim popadnie to chca sie zenic te zolzy, co to tak niecierpliwie czekaja na pierscionek:P z kim popadnie, byle dal pierscionek i sie zdeklarowal, ze bedzie ru/chal tylko ja, a nie szukal innej.

Gość gość
gość8 dziś WOW ! Nie mozesz byc kobieta a jesli jestes to masz chlopaka czy wolna bo jak wolna to chcialbym sie umowic.

Gość gość
gość dziś Wrecz przeciwnie to feminizm wprowadzil do Polski rewolucje seksualna, przez ktora mamy masowa rozwiazlosc wsrod kobiet skutkiem czego porzadni mezczyzni nie podchodza do kobiet a ci rownie rozwiazli co kobiety maja co chwila inna. Gdyby nie feminizm, kobiety nie narzekalyby dzis na trudnosc w znalezieniu mezczyzny do zwiazku a macie za to tylko seks lecz bez milosci. Feminizm nie ma samych plusow i sa tez minusy.

Gość gość8
17:08 jestem kobieta, ale juz leciwa, stad moze widze wszystko z lepszej perspektywy... a tobie zycze, zebys znalazl dziewczyne, ktora bedzie dla ciebie przyjaciolka, nie zolza sprzedajaca sie za pierscionek. a prezentami wymieniajcie sie z milosci, nie z kalkulacji, jak te tu o pierscionkach.

Gość gość
Feministki nie widzialy nic przeciwko g*****m w Kolonii 2015/2016, promuja aborcje na zyczenie przeciwnie do tego czego chcialy sufrazystki, ktore byly pro life; robia agresywne i wulgarne marsze z macicami w tle, marsze szmat w Warszawie. Takie sa feministki.

Gość gość
17:14 Zjedz snickersa, bo zaczynasz gwiazdorzyć.

Gość gość
seks to podstawowa potrzeba człowieka nie wolno jej wypierać

Gość gość
gość wczoraj najgłupsza wypowiedź.Książka nie jest katolicka, a skoro ci ciężko rozkochać i dajesz na lewo i prawo, jako doświadczona kobieta musisz być rozjechana jak koleina po traktorze.Sparciała pi/pa

Gość gość
gość dziś Ja tam wole miec kochanki, a tym ktore maja tysiac wymagan w zamian za rozlozenie nog raz na jakis czas odrazu dziekuje na wstepie. Seks powinien byc przyjemnoscia dla obojga a nie jak polowa tepych dzid tu pisze, ze da dopiero po slubie i robi z tego karte przetargowa. Nie wiem po co niby sie wiazac na cale zycie z kims kto nawet nie lubi seksu, co mnie z taka kobieta laczy? Wspolnych zainteresowan i tematow do rozmow mam wiecej z kolegami niz kobietami, a glownym spoiwem zwiazku powinna byc milosc, ktorej mezczyzna raczej i tak nie doswiadczy w dzisiejszych czasach. Dlatego polecam kazdemu zwiazki bez zobowiazan i nie badzcie glup x nie bądźcie głupie, dajcie adonisowi z samonazwania. xxWspolnych zainteresowan i tematow do rozmow mam wiecej z kolegami niz kobietami, a glownym spoiwem zwiazku powinna byc milosc .Musisz byc kompletnym kretynem , który nie widzi braku logiki w tym co pisze. xx Bzykaj kolegów, chyba tryb logiczny oparty na twoich wypowiedziach jest jasny. IDŹ spać z kolegami, bo kobiety to ty nie potrzebujesz do związku, tylko do bzykania.

Gość gość
podnosze bo ciekawe