Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dowiedzieć się czy ma się do czynienia z facetem który chce się kiedyś ożeni

Polecane posty

Gość gość

Juz na pierwszym randkach pytać faceta czy chciałby kiedyś mieć żone i dzieci i być z facetem który nie porusza takich tematów, nawet samemu ich nie poruszać tak jak radzi książka "dlaczego mężczyźni poślubiła zołzy" bo to facet powinien podjąć ten temat a co jeśli po latach dowiemy się ze ten facet nie myślał wcale o ożenku i dzieciach?

Gość gość
A po co ci ślub z facetem zrób to problem potem masz nie lepiej być singielką i poznawać fajnych przystojnych facetów na przygody ja tak robię

Gość gość
Temat obok, nie byc z takim facetem, nie oddac sie az do pierscionka i planow slubu. Nie mieszkac z narzeczonym.

Gość gość
ale nie da się od razu zgadnąć jakie facet ma podejście, pytac jak zdesperowana na pierwszej randce?

Gość gość
Nawet jeśli facet udzieli ci odpowiedzi zgodnej z twoją wizja to naprawdę jesteś aż tak naiwna że sądzisz iż zdania nie zmieni w ciągu związku i że ta odpowiedź go wiąże? Proszę cię.

Gość gość
Ale on może mieć plany żeby kiedyś się ożenić ale nie będzie chciał może zrobić tego z Tobą. A tego na pierwszej randce raczej nie będzie wiedział. Jak już jest się w związku to chyba warto wiedzieć czy ktoś planuje kiedyś dzieci a nie po kilku latach obudzić się z ręką w nocniku.

Gość gość
a co jeśli facet nie porusza takich tematów? mam pytać jak zdesperowana baba? Czy wymienić faceta na takiego który będzie dojrzały i sam będzie chciał rozmawiać na te tematy?

Gość gość
Jaka zdesperowana? Masz prawo wiedzieć czy macie takie same plany na przyszłość skoro jesteś z kimś w związku. Chyba że zamierzasz pytać na pierwszej randce to tak, będzie to głupie.

Gość gość
Ale nie sądzisz że jeśli faceta nie interesują takie tematy to nie myśli o tych rzeczach i jest niedojrzały?

Gość gość
Myślę że żadnego faceta tak naprawdę nie interesują takie tematy. Sorry ale taka prawda. To jedynie kobiety marza o jakichś slubach sukniach i innym gownie. Zapominają że małżeństwo to niestety coś więcej niż pokazanie się na ślubie i robienie z ksiezniczke. To tylko jeden dzień a później co? Gunwo.

Gość gość
Zależy ile macie lat? Mój aktualny mąż na początku twierdził, że się nie ożeni, tylko mieliśmy wtedy po 19 lat.

Gość gość
"To jedynie kobiety marza o jakichś slubach sukniach i innym gownie. " X My jedynie chcieliśmy zalegalizować zwiazek: zaczęłam od załatwiania podroży (nie byliśmy na wakacjach, więc to były też nasze wakacje), potem zarezerwowaliśmy termin ślubu i restauracje na obiad + późną kolację (akutat był termin na dzień przed wyjazdem), wypożyczyłam drugą sukienkę, którą przymierzyłam (zresztą byliśmy razem, więc podobno to przynosi pecha) i tyle załatwiania. A wszystko załatwialiśmy na 3 miesiące przed ślubem.

Gość gość8
slub powinien byc wspolna decyzja podjeta w trakcie wspolnego planowania przyszlosci. zeby z kims planowac przyszlosc, trzeba go najpierw troche poznac i metoda dlugich, szczerych, powaznych rozmow zorientowac sie, czy macie podobne wizje na przyszlosc. po co ci wiedziec, czy facet chce cie poslubic, jak jeszcze nie znacie sie nawet na tyle dobrze, zeby moc otwarcie rozmawiac o sprawach zwiazanych z przyszloscia?

Gość gość
16:58 Z tego co zauważyłam to właśnie takie małżeństwa są najtrwalsze a nie te z szopki ślubnej planowanej 2 lata do przodu.

Gość gość
po nico ale dobrze jest wiedziec czy facet na WOGOLE w zyciowych planach legalizacje zwiazku, dzieci itd

Gość gość
po nico ale dobrze jest wiedziec czy facet na WOGOLE w zyciowych planach legalizacje zwiazku, dzieci itd Mnie kiedys jeden powiedzial, że on absolutnie dzieci nie znosi i mial nie bedzie, a co do malzenstwa to moze za jakies 10 lat jak juz ustawi sie zawodowo. takze nie doszlismy nawet do miejsca w ktortm chcialabym wiedziec jakia ma byc moja rola w jego zyciu, bo uznalam ze to nie jest dla mnie material na partnera

Gość marawstala
Na poczatku to chyba raczej patrzysz czy jest fajny... po prostu gadasz na wiele tematow : ) i poznajesz czlowieka...

Gość gość
Normalnie musisz go podpusic. Mi jeden powiedzial ze kiedys chcialby miec dzieci, a jak go za jezyk pociagnelam, to wyszlo na to ze zwodzil laske 7 lat i nie chcial.

Gość gość
Dziecko z takimi kobietami jak wy piszące o tych oświadczynach to rzeczywiście zły pomysł i mnie wcale nie dziwi tak naprawdę że faceci od was spierdalaja.

Gość NÓW____________
Dowiesz się, jak sam zacznie o tym mówić. Jak jest zakochany, to zacznie szybko, jak nie, to się nie doczekasz.

Gość gość
Głupie same siksy tutaj :o

Gość gość
Ten temat to miód na moje serce zielona.

Gość marawstala
Rozwin myśl : )

Gość gość
tylko idiota chciałby brać ślub z kobietą która miała 10 i więcej partnerów seksualnych i Niedźwiedź dzieci to interes dla idiotów