Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanko z którą mam jechać do Petersburga

Polecane posty

Gość gość
Hahaha a link wkleiłam :D poszło bez inaczej spróbuje

Gość gość
Zdjęcie 9

Gość gość
Ale mi się Kafe tnie

Gość gość
Haha na tym lepiej wyszedł :D

Gość gość
Mnie też się tnie, tyko kafe, wszystkie inne strony chodzą bez zarzutu, a kafeteria się tnie już od jakiegoś czasu :O

Gość gość
I jakieś spamy i nieprawidłowe treści wyskakują mi :O Wyrzeźbiony jest jakby nas dorwał na tym trojkącie taki „młody byk” to uuu Trzeba byłoby dzwonić po trzecia od ruska :D

Gość gość
Trzeba się zapytać tej agresywnej czy się do nas przyłączy? :D

Gość gość
Napisałaś ismaelowi co chce w zamian?

Gość gość
Uzbiera może już na miejscu na autobusik Tam są takie śmieszne autobusik widziałam :D do Saranska

Gość gość
Za wizę jej zwróci za bilecik do Petersburga też, a do saranska już sobie tam zarobi :D

Gość gość
Na razie go nie ma. Co do Norwega to pisze, ze jest niedostępny od +7 dni. Ten co mnie wyzywał nie pisze już. Myslisz, ze ten nasz i ten Ilya czy jak mu tam są szczerzy?

Gość gość
Myślę, że ten nasz nie, a ilya nie wiem nie wygląda na jakiegoś oszusta, ale Anatolij też wyglądał normalnie, a okazał się oszustem

Gość gość
A w sumie jakbyś my naprawdę pojechały to co nam może zrobić? Ja czytałam, ze to miasto to takie zachodnie już jest

Gość gość
A jak nas zamknie w tym mieszkaniu w tym wieżowcu to co zrobisz?

Gość gość
Albo zabierze nam paszporty? Ty masz paszport? Bo jak nie to jeszcze będzie musiał Ci za to płacić :D

Gość gość
Nie mam. Ja niedawno dowód wyrobiłam, bo rok szlam do urzędu :D Ja to nie chce od niego jakiś rzeczy itp. Ale na wycieczkę z chęcią pojadę tym bardziej z Tobą. Z kobieta zawsze raźniej niż z samym chłopem. To bez paszportu nie wrócimy do PL? Sam dowód nie może być? Zawsze mozemy uciec od niego jak wybadamy sytuacje i zobaczymy, ze coś jest nie tak. Ale..od milicji wole trzymać się z daleka.

Gość gość
Nie wiem chyba wrocic do swojego kraju będziemy mogly, ale żeby pojechać do Rosji musisz mieć paszport. Wyrobienie paszportu to 140 zł. Czeka się około miesiąc ja miałam po dwóch tygodniach.

Gość gość
Na wizę tez podobno do dwóch tygodni czytałam właśnie o tym. Jak nie wyjedziemy to znajdziemy sobie ruskow :D będą nas utrzymywać

Gość gość
A jak on nas będzie przetrzymywal i nie wypuści z mieszkania? :D Ciekawa jestem co odpisze na pytanie czego chce w zamian? :D

Gość gość
Spróbuj jeszcze raz wkleić screena z tą rozmową, że zwróci nam za wizy i że będzie nas utrzymywał :D może teraz się uda :D

Gość gość
A pisałaś mu, że koleżanka jest starsza? :D Ciekawe po co mu dwie? :D

Gość gość
Dobra ja już nie mogę pisać odezwę się około 21.

Gość gość
Ja pierdole! Tu nie można dodawać odpowiedzi

Gość gość
Ja idę biegać to spotkamy się tu po 21 :D w ogóle nie mogectu wejść :O

Gość gość
Próbuje nawet przed chwila posta wysłałam i widze, ze go nie ma Masz może mail bądź gg? :D Przetrzymywać to wątpię, bo ja nie lubię siedzieć sama. Zreszta nas jest dwie a on podobno jest jeden

Gość gość
Ja pieprze! Dopiero teraz weszłam, próbowałam i nie mogłam. A masz może gg? Bo tu to ciężko to wszystko wchodzi. Tak, on wie. Napisał, ze lubi starsze zreszta oni jakoś szczególnie na wiek uwagi nie zwracają z tego co zauważyłam. Aaa, i jeszcze muszę Ci coś napisać...ja go poznałam na polskim ERODATE Ale mam tam normalne zdjęcia w ubraniu i tam ludzie niekoniecznie szukają seksu itp. Poznałam tam np. Jedna dziewczyne z która się jakiś czas kolegowałam, ale do Krakowa wyjechała. Ja idę pobiegać. To o 21 tutaj się zgadamy :D

Gość gość
Boże co tu się dzieje To po 21 moze nam się uda pogadać Jeszcze muszę Ci napisać, ze ja go poznałam na erodate :D ale tam niekoniecznie ludzie szukają tylko seksu. Plus ja mam tam normalne zdjęcia. Kiedyś poznałam tam fajna i mega sympatyczna dziewczyne :D