Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W 21 wieku nie ma szans na trwały związek do końca życia

Polecane posty

Gość gość

Nie znam absolutnie ani jednej dziewczyny , która chociaż raz nie była by porzucona, zdradzona , oszukana , co się dzieje z tymi ludzmi? Kiedyś takie przypadki to były jednostki teraz większość społeczeństwa to takie egoistyczne zwierzęta , że jak pojawi się tylko lepszy , lepsza to nie patrzą na nic tylko lecą jak mucha do gowffna

Gość gość
Ludzie zawsze tacy byli tylko nie mieli możliwości.

Gość gość
jakie to prawdziwe moja mam w wieku 21 lat juz miała córke a w wieku 30 czwórkę dzieci i nie było mowy o rozwodach i bo jak tak mozna niby c*****e ale teraz jest jeszcze gorzej

Gość gość
Ale to nie chodzi o to , kiedyś ludzie jednak trochę bardziej się liczyli z drugim człowiekiem , ja pamiętam jak było jeszcze z 15 lat temu, normalnych ludzi było 60 % kanalji 40 , teraz normalnych ludzi jest z 10 % a reszta same roszczeniowe egoistyczne rozpuszczence

Gość gość
Nawet patrząc na związki to coś się porobiło z ludźmi , kiedyś kobiety nie miały bóg wie jakich wymagań a faceci o kobiety z wklasnej woli dbali , a teraz kobiety wymagania z kosmosu a faceci wcale o kobiety nie dbają , dla nich kupienie kobiecie prezentu czy zabranie na wycieczkę na swój koszt to jakieś straszne rzeczy , powiedzmy sobie jedna i drugą stroną jednakowo nawalila

Gość gość
Mam wrażenie że teraz i kobiety i facec***atrzą tylko na to żeby " ciągnąć do siebie " każdy chce tylko brać a nikt nie chce się starać

Gość gość
to jest problem wiadomo a chodzi o to że nie kupują prezentów itp bo czuja ze to zwiazki na chwile w większości przypadków nie kazdym ale tak to działa

Gość gość
Kobiety teraz są wyuzdane , nie skromne , męskie, a facec***issdowaci bez honoru , pozbawieni męskich cech takich jak umiejętność dbania o kobietę i jej chronienia , Polacy jako naród bardzo się popsuli

Gość gość
Ogólnie ludzie są dziwni i niepoważni.

Gość gość
Przecież o to chodzi w miłości zeby chcieć dla tej drugiej strony jak najlepiej a nie tylko patrzeć jak najwięcej wyrwać dla siebie , i nie tylko kobiety takie są bo mężczyźni w znakomitej większości też

Gość gość
To wina sprawdzania przed ślubem

Gość gość
zawsze powinno sie sprawdzać przed ślubem, a co jak sie okaże że nie bierze do buzi?

Gość gość
To wina kobiet bo nie trzymaja cnoty do ślubu i dają d**y po kilku miesiącach.

Gość gość
"męskich cech takich jak umiejętność dbania o kobietę i jej chronienia" - to nie sa meskie cechy, tylko babskie OCZEKIWANIA. a oczekiwania, jak juz ktos wspomnial, sa olewane przez obie plcie, bo po co sie starac jesli szansa, ze nie ma sie do czynienia z jakas zenska lub meska kanalia jest bardzo mala?

Gość gość
Do buzi to biora k****y normalna nigdy nie weźmie członka do buzi.

Gość gość
16:45 to są męskie cechy ale u bezplciowych ciotek 21 wieku zanikają , kiedyś staniecie w obronie kobiety było normą , teraz facet by się za kobieta schował dlatego właśnie nazywany jest delikatnie " facetem" bo mężczyzn już dawno nie ma

Gość gość
to sa jedynie oczekiwania. w przyrodzie dba sie o mlode. i broni sie mlodych, roztaczajac nad nimi opieke, nawet jak jedno z rodzicow mialoby pasc to mlode sa najwazniejsze. jedynie samice homo sapiens maja sie za wieczne dzieci potrzebujace ojcowskiej opieki niezaleznie od wieku, z coraz rzadszymi wyjatkami. wiec OCZEKIWANIA. a twoje widzimisie - czemu ma je ktos brac pod uwage, skoro jestes takim egoistycznym dzieckiem myslacym o sobie? "kiedys" norma bylo wnoszenie przez babe posagu, "kiedys" norma bylo ze baba albo w domu siedziala albo w robocie mezczyznie pomagala a nie sapala skrzywiona i wymagala, "kiedys" to baba faktycznie umiala o dom zadbac i znala swoje w nim oraz rodzinie miejsce, a jesli chciala sie z niego wylamac to byla jej fizjonomia obijana i wszystko wracalo do normy. rozpuscilyscie sie jak bicz dziadowski, to sie z wami mezczyznom ani cackac ani uzerac coraz czesciej nie chce i efekty sa takie jakie sa.

Gość gość
Wścieklizna macicy typowej księżniczki, której żopa pęka bo jednak nikt nie chce mośc***annoe (lekkich obyczajów) usługiwać xD

Gość gość
I bardzo dobrze łobuzy robią. Mnie kobiety odtracaly bo byłem tym dobrym. Traktowalem je jak coś wspaniałego a teraz są dla mnie gownem który musi się sam utrzymać

Gość gość
Oj to prawda. Nie ma szans.

Gość gość
Mam znajomą która jest ze swoim obecnym mężem od 14. (!) roku życia. Dzisiaj mają prawie 30 lat i są 2-3 lata po ślubie. Ale fakt że ona to taki typowy "chachar" a facet trochę doopowaty, może nawet bał się od niej odejść i dlatego tak wyszło :)

Gość gość
Trzynasty ty jesteś debilem i dlatego każda cię odrzuca. Zresztą przecież ty nigdy na randce nie byłeś więc po co kłamiesz mitomanie? W dodatku do kuzynki waliles gruche co jest totalna patologia.

Gość gość
17:21 posag nie był dla faceta debilu tylko dla kobiety w razie śmierci męża , doucz się a dopiero szczekaj

Gość gość
Nie licz na normalne odpowiedzi od kafwteryjnych nieudaczników , im bliżej do robactwa niż mężczyzn

Gość gość
wczoraj Trzynasty ty jesteś debilem i dlatego każda cię odrzuca. X To one są dziwne i głupie. X Zresztą przecież ty nigdy na randce nie byłeś więc po co kłamiesz mitomanie? X Byłem kilka razy. X W dodatku do kuzynki waliles gruche co jest totalna patologia. X Ładniejsza niż 90% dziewczyn.

Gość gość
Samiec w naturze takze broni samicy bo tylko samica mogla dochowac mlode przy życiu , smiertelne walki o terytorium były także dla samic , także najpierw się weź amebo za książki później komentuj

Gość gość
Ja jestem bardzo inteligentny i mądry

Gość gość
dziś Samiec w naturze takze broni samicy bo tylko samica mogla dochowac mlode przy życiu , smiertelne walki o terytorium były także dla samic , także najpierw się weź amebo za książki później komentuj X Chuj mnie to obchodzi. Kobieta to nie święta krowa ma z********ac i 50% wszystkie rzeczy ogarniać.

Gość gość
09:04 wow. swietnie. - "smiertelne walki o terytorium były także dla samic" - czyli tylko samice homo sapiens cofnely sie w rozwoju i postanowily masowo zostac pasozytami nic nie robiacymi, a oczekujacymi spelniania zachcianek:D i ty sie, owsiku mentalny, dziwisz, ze takimi jak ty indywiduami, ktore sie degraduja i deewoluja na wlasne zyczenie, malo kto interesuje? druga sprawa: smiertelne walki:D no to bylo dobre:D na smierc i zycie to potrafia jednak walczyc tylko ludzie, w swiecie zwierzat, a odnosisz sie wlasciwie tylko do swiata lowcow, (np tygrysy, bo na pewno nie zwierzeta stadne) jesli nastepuje smierc przy terytorialnych starciach, w 95% byla niefortunnym(albo i szczesliwym, zalezy z ktorej strony na to patrzec) wypadkiem i nastepowala w jakis czas po skonczonej walce. zabic na miejscu potrafia tylko naczelne. DOEDUKUJ sie, bo zwierzeta lowne i nie zyjace w stadzie to nadal nie pasozyty jak wiekszosc bab. a skoro juz bierzesz szeroko pojety przyklad z przyrody, zapraszam do glebszego poznania struktury, hierarchi i zachowan stada wilkow. gdzie samica przywodcy stada aktywnie staje razem z partnerem do walki, jesli znajdzie sie basior chetny do walki o te pozycje - jako jeden z przykladow. DO NAUKI, idiotko, zebys przestala glupoty rozpowszechniac.

Gość gość
Feminizm jest w wiekszosci temu winien. Rozpad rodziny to byl ich podstawowy cel. Szwecja to kraj ludzi samotnych gdzie rodzina to cos niewyobrazalnego jak u nas g****.