Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża.

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 26 lat, mąż 30 lat. Jako małżeństwo - 2 miesiące. Prawdopodobnie z podróży poslubnej wróciliśmy w trójkę. Jestem załamana. Mąż robi karierę, pracuje do późna w nieokreślonych godzinach, ja dopiero co dostałam awans. I dziecko, które miało być dopiero za 4-5lat. Pytam się jak? Zabezpieczyliśmy się. Mój mąż chyba jeszcze nie dorósł do roli ojca. Mam tylko nadzieję, że testy mylą się.

Gość gość
Jak to jak:o 26 lat inie wiesz? 11 latki na przyrodzie sie o tym ucza. Dla przypomnienia: gdy plemnik napotka komorke jajowa...bla bla bla.

Gość gość
Wiem jak doszło do zapłodnienia. Spokojnie;). Tylko była gumka. Chyba raz nas poniosło i było bez. Jeden jedyny raz.

Gość gość
I wystatczy jeden jedyny malutki plemniczek, ktorego nawet nie widac golym okiem i jedna malusienka komoreczka jajowa, ktora zyje jedynie 24 h od zejscia ! Patrz! Cud!

Gość gość
Heh też wiem skąd się biorą dzieci, ale wcześniej z mężem jak się staraliśmy, to nie wychodziło, a nagle jeden mały bzyk i jest ciąża. Cieszę się, tylko że przechodzę ją okropnie

Gość gość
Wiecie ja wszystko rozumiem, ale kurde... dlaczego teraz ? Nie planowaliśmy dzieci aktualnie. Musimy zmienić całe życie. Mój mąż nawet jeszcze nie wie.

Gość gość
Masz 26 lat to idealny wiek! Za 10 lat bedziesz dziekowac losowi! 36 lat, dziecko juz odchowane, nadal pelni zycia, a tak bys sie dopiero w pieluchach babrala

Gość gość
No właśnie na tej zasadzie działa większość wpadek...

Gość gość
Mąż nie ma czasu na wychowanie dziecka. Mieliśmy oszczędzić ile się da, nie tracąc przy tym życia ( weekendy,urlop min.2 razy do roku, restauracje). Rok temu kupiliśmy mieszkanie i jakby to powiedzieć mało mamy na koncie. Mąż jeszcze nie dojrzał do roli ojca. Dzieci lubią go, on uwielbia dzieci znajomych od razu zabawia ich. Dla swoich dzieci trzeba mieć czas, którego on nie ma. A ja ? Dopiero co awans,zaraz macierzyński.

Gość gość
Jak Cie cenia w pracy to poczekaja

Gość gość
Poczekają, nie poczekają. Tego nie wiem. Życie zmieni się.

Gość gość
Zawsze można usunąć co za problem

Gość gość
Jest problem. Nigdy nie potrafiłabym usunąć.

Gość gość
Dziewczyno, ile razy będziesz zakładac ten temat?

Gość gość
Ty jesteś w tej ciąży ? potwierdzone czy gdybasz, zeby tu zaistnieć z nowym tysięcznym tematem o ciąży ?