Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bernadetka90

Prezent dla teściowej

Polecane posty

Gość Bernadetka90

Drogie mamusie wiem ze jestescie niezawodne:) Mam mały dylemat otóż moja teściowa obchodzi 50 urodziny i chcielibysmy jej podarować prezent z tej okazji.:) lubi książki i wino dlatego damy jej coś do czytania i półeczkę na wino. I teraz pytanko, czy takei półki nadają się na prezent? którą z nich wybrać?dzięki:) https://www.pienknie.pl/kolekcja/produkty

Gość gość
Piękna reklama i pięknie natrętny spam

Gość magnoliao
Moja mama ma za niedługo urodzinki ma 50 lat i chciałabym jej kupić coś naprawdę dobrego na zmarszczki bo ma ich sporo. Macie coś sprawdzonego albo wasze mamy mają? Bo teraz na rynku jest masa tych kremów :/ i ciężko się zdecydować który krem wybrać, bo myślałam że krem przeciwstarzeniowy Calluna Medica będzie dobrym wyborem. Co radzicie ?

Gość gość
Badziewie straszne ta reklamowana półeczka, trzeba być bardzo naiwnym aby myśleć, że na takim czymś można się dorobić.Tesciowa obraziłby się za taki " prezent", i słusznie!

Gość gość
Kup jej dżem z muchomorów.

Gość gość
Krem na zmarchy to bardzo niestosowny prezent, zwłaszcza na okrągłą rocznicę urodzin.

Gość gość
Dobry toster, radio budzik, radio przenośne,coś trwałego i coś z czego będzie się kobita cieszyc, kremy, półeczki to durny pomysł i niestosowny.

Gość gość
Fajnie masz, moja tesciowka pwoiedziala mi kiedy przynioslam jej prezent na imieniny , ze ona imienin nie obchodzi.