Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to co powiedział to był jakiś żart czy jak to interpretować?

Polecane posty

Gość gość

Moja mama jakiś czas temu wyszła za mąż, jednak mój ojczym z nami nie mieszka z racji swojego zawodu i pojawia się w domu rzadko. Zawsze miał trochę zboczone żarciki, ale były takie niewinne i przy wszystkich, więc myślałam,ze to ewidentnie są żarty. Aż do wczoraj. Siedziałam z nim sobie przy stole, mama akurat wyszła do ogrodu i powiedział takie coś : " no to musisz kiedyś przyjechać do mnie do mojego miasta, ale sama", a ja się zaśmiałam, na co on " poważnie, matka się o niczym nie dowie".... Znowu się zaśmiałam nerwowo i jakoś zmieniłam temat, po czym wróciła mama, więc temat się uciął. Oczywiście ojczym mi się nie podoba i nie zamierzam go uwodzić w zaden sposob, szczegolnie, ze mam 25 lat, a on z ponad 60, wiec to stary dziad, ale zszokowal mnie troche, czy to byl waszym zdaniem tylko glupi zart? Bo nie wiem co o tym myslec... Co jest niepokojace to troche babiarz, ale nie sadziłam nigdy żeby sie odwazyl startowac do mnie, kiedy jest z moja mama... Co o tym myslicie?

Gość gość
stary zbok, wziął Twoją matkę a teraz myśli, że za jej córeczkę się weźmie. Tfu.

Gość gość
Ty nie wiesz, ile twój ojczym ma lat?

Gość gość
Wiem, ale co to za roznica czy ma np. 62, czy 65 dla tematu?