Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnajestem

Niby ciaza a brak jej

Polecane posty

Gość gość
958 to lada chwila będzie pęcherzyk na usg i serduszko. Jak pęknie tysiak możesz już coś zobaczyć na usg

Gość gość
Szybko poszłam do lekarza niecaly tydzień po planowanym okresie ale były mocne kreski i beta 4000 było widać pęcherzyk, poszłam tak szybko bo w poprzedniej ciąży serce nie bilo i byla miesiąc starsza niż myślałam , jak coś było nie tak najlepiej jak najwcześniej iść na wizytę, po 2 tyg. było serce

Gość gość
Bardzo sie cuesze i chcialabym aby wszystko bylo ok bo staralismy sie z mezem dlugo...:-/

Gość gość
on się pocił, faja miękła ale się nie poddawaliśmy i będzie 500zł :)

Gość gość
Ja bym zrobiła test, a jak będzie pozytywny to za tydzień do lekarza.

Gość gość
17.44 Zrobiła, betę

Gość gość
Powinno już być widać na usg. Albo się pojawiło albo pozamaciczna.

Gość gość
Fakt :) no to jeszcze raz do lekarza, ale do innego. U mnie było widać w 6tc dopiero, ale kto wie...

Gość gość
Dziewczyny a czy Was tez tak pobolewal brzuch? Noze raczej podbrzusze....? I czasem kloje w jajniku??

Gość gość
Autorko, i co u Ciebie? Byłaś u lekarza?

Gość gość
Dziewczyny tak byla jest wszystko ok jest pecherzyk zaczynamy 7tydzien.... Nudnosci i wymioty witajcie :-)

Gość gość
No i super. Tylko pęcherzyk był widoczny? A zarodek ?

Gość gość
Zarodek tez byl:-)

Gość gość
A no to wszystko jasne. Spokojnej ciąży życzę i bezproblemowego rozwiązania. :)

Gość gość
ale ktoś tam oierdole napisał na gorze, ja mialam bete 500 i mialam widoczną ciąże.... to nie prawda ze widac ja tylko od 1000-1500. co za kretynizm,

Gość gość
SmutnaOna, to Ty napisałaś, że ciąża jest? :) Jeśli to Ty, to pewnie ten nick już do Ciebie nie pasuje, ale chciałam się upewnić. :) Gratulacje.

Gość gość
Do 12 tygodnia mozna jeszcze poronic bardzo latwo

Gość gość
Tak to smutnaOna jest ciaza... I sa okropne mdłości... Co wam pomagalo? Imbir odpada... Od dzis proboje migdaly. Banan to tylko na chwile.. :-/

Gość gość
Ja pół ciąży wymiotowalam i złe się czułam. Nic nie pomagalo. Ostatnio wyczytałam ze może pomóc woda z odrobiną soli himalajskiej pita po trochu maleńkimi łyczkami. Teraz jestem w 6tc i czekam tylko na te mdłości :O jeśli się pojawia to zamierzam pić te wodę z solą

Gość gość
SmutnaOna, co tam mdłości :) Ważne, że jest Dzidziuś! Mi pomagało kwaśne... Piłam wodę z wyciśniętym sokiem z cytryny i jadłam surowego ananasa (ale potem się okazało, że nie bardzo można, więc skonsultuj się z lekarzem jak coś, u mnie nic się nie stało), galaretkę z malinami albo truskawki. Dbaj o siebie :)

Gość gość
Dziewczyny dostalam dzis lekkie krwawienie... Raczej brazowe plamienie co to moze znaczyc?

Gość gość
mowilam ci ze mozesz poronic

Gość gość
Moze masz za malo progesteronu. Idz do lekarza moze zapisze tobie duphaston

Gość gość
hehehe widze ze polki nie potrafia bez duphastonu w ciazy byc

Gość gość
gość dziś A ty pojechałaś myć gary do jakiegoś kraju z hoojową słuzbą zdrowia i już polką nie jesteś bo jakiś brudas cie dyma? To może i dobrze, ze nie przyznajesz sie pochodzenia

Gość gość
gość dziś nie trafilas lalka , ale niech ci bedzie :) bo widze ze bardzo cie dotknela moja wypowiedz , czuli panna duphastonowa jestes :) co do sluzby zdrowia to sie zdecydujcie w tej Polsce czy jest ona swietna czy tragiczna , bo raz tak raz siak gdaczecie :)

Gość gość
ja nawet w ciąży idiotko nie byłam ale padam ze smiechu jak słysze takich nieuków i fizoli, którzy jadą robić karierę do UK na zmywak i podniecają się jak to u "nas" jest dobrze i mamy taką fajną publiczną służbę zdrowia, która leczy nas na wszystko paracetamolem.

Gość gość
gość dziś nigdy nie bylam w UK idiotko :) padam ze smiechu z takich idiotek , ktore mysla ze wszyscy polacy to fizole i wszyscy mieszkaja w UK :)

Gość gość
Nie rozumiem co komus przeszkadza ze na duphastonie ktos jest. O ile mozna pomoc ciazy to dlaczego nie. Ja w ciazy bylam w irlandii I leczyli mnie ich sposobami czyli wcale. Z masywnymi krwawieniami kazali do pracy chodzic a do szpitala mialam przychodzic tylko zobaczyc czy dziecko jeszcze zyje I czy nie mam za niskiej hemoglobiny. Poronilam w 14 tyg. Dziecko bylo zdrowe.

Gość gość
Dziewczyny nie kłócić sie.. Pomozcie bo zwariuje.... Moja pani doktor dopiero jutro bedzie dostępna:-/:-(