Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje nudne życie

Polecane posty

Gość gość

tak naprawdę to nie ma sensu doszukiwać się nawet powodu, dla którego tu piszę, natomiast chciałabym podzielić się z wami tym, jak bardzo przerażająco smutne i nudne jest moje życie - a więc, nie robię nic innego, prócz uczelni-oglądania filmików i memów z śmiesznymi kotkami-spania i grania w gry komputerowe oraz nie mam też znajomych ani nigdy nie miałam chłopaka. bajkowe życie :(

Gość gośćff
Nie cieszy się Pani, że jest Pani dziewicą ?

Gość gość4242
Autorko tematu rozumiem, że jesteś studentką. Nie masz ani jednego klienta na seks?

Gość gość
jestem tak niedoświadczona w relacjach damsko-męskich, że chyba pozostanie mi bycie nieskalaną aż po kres mych dni :(

Gość gość
a ile masz lat jezeli mozna wiedziec?

Gość Człowiek nikt
Jestem prawie taki sam tylko już rok po studiach. Miałem dziś konsultację w sprawie mojej "kariery". Kobieta powiedziała mi tylko bym był cierpliwy to w końcu ktoś mnie przyjmie do pracy/staż. Tyle że ja jestem cierpliwy i trwa to już trwa 14 miesięcy.

Gość gość
mam 22 lata

Gość gość
Autorko tematu pamiętaj, że masz kogoś, kto Ciebie nigdy nie opuści. To Twoja c*ipka. Chyba czasem się masturbujesz palcem po c*ipce.

Gość gość
mam niespełna dwadzieścia lat. up, na czym konkretnie polega twój problem ze znalezieniem pracy?

Gość gość
co studiujesz?

Gość gość
Człowiek nikt mam nadzieję, że Twój wpis nie oznacza Twojej propozycji dla mnie na seks. Ja Ciebie wcale nie znam.

Gość gość
a właśnie, że tego nie robię :( nie każdy czerpie przyjemność z bliższych zbliżeń z ręką w roli głównej... czekam na tego jedynego.

Gość Człowiek nikt
Chciałem zostać striptizerem ale nie wyszło bo mam zbyt małego. Wiesz o co chodzi?

Gość gość
studiuję bibliotekoznawstwo, po studiach planuję pracować w bibliotece bo kocham książki

Gość gość
a nie masz jakiś znajomych z czasow szkoły z którymi mogłabyś się spotkać?

Gość fkjsfksj
21:01, coś tu się nie zgadza = najpierw piszesz że zawsze pozostaniesz nieskalana a tteraz piszesz że czekasz na jedynego; fajne prowo, dostaniesz 9/10

Gość gość
o rany, bardzo chciałam studiować bibliotekoznawstwo, ale zdecydowałam się jednak na filologię polską.

Gość gość
pozostanę, jak moje życie nie zmieni formy - co tu trudnego do rozszyfrowania?

Gość gość
nie mam znajomych z czasów szkoły bo miałam cały czas guwernantkę która uczyła mnie w domu

Gość Człowiek nikt
Jak lubisz gry to polecam Ci darmową grę "Emily is Away". W tej grze rozmawiamy ze znajomą przez komunikator wyglądający jak stare gadu gadu. Grając w tą grę czułem się jakbym znowu miał te 17 lat i rozmawiał z ex mojego najlepszego kumpla z liceum. Nie miałem wtedy najlepszego życia towarzyskiego, ale te króciutkie chwile, kiedy to mogłem powymieniać parę zdań z osobą z którą dzieliło się podobne zainteresowania dawało dużo radości. Dopada mnie już jesienna melancholia.

Gość gość
ja z liceum chciałaby mieć :) ale nie miałam, nie miałam też znajomych, nawet w klasie, dlatego odpada. nie mam się z kim spotkać.

Gość Człowiek nikt
Nie chcę z nikim uprawiać seksu. Każdy jest lepszy ode mnie. Proszę mnie traktować jak osobę aseksualną

Gość gość
jakbym czytala o sobie gdy mialam 22 lata... teraz mam 25, jest troche lepiej, tzn sila rzeczy poznalam jakichs znajomych na tych studiach i znalazlam paru przyjaciol, ale nadal jestem troche odludkiem i nigdy nie mialam chlopaka, byly jedynie propozycje, ktore odrzucilam, bo czulam ze mezczyzna jest niepowazny (np. ze strony zonatego mezczyzny lub nachalnego natreta ktory wydzwanial i wypytywal gdzie mieszkam, balam sie go). Wiem, ze wina jest we mnie oczywiscie, strasznie sie izoluje od ludzi i jestem przewaznie zasmucona, nie lubie za duzo gadac. Chcialabym sie jakos zmienic, bylam na terapii, ale chyba za duzo to nie dalo :D chcialabym wyjsc z tego impasu, nie wiem co by sie musialo stac zebym sie zmienila, moj dzien jest ostatnio podobny, z tym ze poszukuje pracy i tyle...

Gość gość
up, utożsamiam się, naprawdę. ja w sumie obawiam się również zakończenia studiów, bo jestem niereformowalna, jeśli chodzi o podjęcie pracy :( boję się ludzi... a co do mężczyzn to chociaż nigdy nie miałam chłopaka, oczywiście kilku się przez moje życie przewinęło, ale raczej bardziej mnie zniechęcili do siebie niż zachęcili.

Gość gość
szczerze mowiac to tez byl jeden fajny chlopak, ale wstydzilam sie swojego zycia, ze tyle w domu siedze, nic mi sie nie chce, wiec go unikalam :/ bo by mnie poznal i zobaczyl, ze nic fajnego ze mna nie przezyje i by sie irytowal, pouczal itp. ja sie czuje jak dzieciak ehhh

Gość gość
a u mnie za każdym razem kończyło się tym, że nie zgadzałam się na współżycie i od razu wszystko się zmieniało... z jednej strony mam wiele artystycznych pasji, kocham książki etc., ale i mnie byłoby wstyd, gdyby chłopak był ekstrawertykiem...

Gość gość
napisze Wam prawde, seks to bardzo nudna sprawa, można o wiele ciekawiej spędzić czas niż rozkładając nogi i wpuszczać między nogi męską rurke autorka

Gość gość
to ja akurat jestem bardzo ciekawa seksu, nie przezylam i chce to kiedys zaznac, ale ciezko mi do tego dopuscic, bo musze jednak kochac zeby to zrobic, a zeby dac sie kochac to trzeba zaryzykowac. Ja jestem tchorzliwa.

Gość gość
moglabym ewentualnie z podobnym no-lajfem do mnie, ale zebysmy sie nie sciagali w dol i probowali rozwijac jednak :/ na obecna chwile nie jestem z siebie zadowolona...

Gość gość
'napisze Wam prawde, seks to bardzo nudna sprawa, można o wiele ciekawiej spędzić czas niż rozkładając nogi i wpuszczać między nogi męską rurke autorka' słaby podszyw! wcale tak nie uważam, ale chciałabym jednak współżyć po ślubie...