Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

Cześć, chciałem prosić Was o poradę. Pracuję chwilowo na produkcji, obsługuję skomplikowaną maszynę, której są 3 egzemplarze w naszej firmie. Obok pracuje pewna dziewczyna. Zaintrygowała mnie swoją osobowością i od pewnego czasu złapałem się na tym, że ciągle o niej myślę. Mam problem, ponieważ pracujemy dosłownie metr od siebie a przez 8 godzin rozmawiamy może 5-10 minut? Nie potrafię rozpocząć rozmowy, ponieważ nie wiem o czym mógłbym zagadać oprócz pracy (to oklepane) tym bardziej, że od 3 miesięcy jak mówię prawie nie rozmawiamy. Nie wiem jak mam zacząć rozwijać naszą znajomość, proszę, powiedzcie co zrobilibyście na moim miejscu i co może pomyśleć/poczuć ta dziewczyna. Poza tym mam zamiar niedługo odejść z firmy i zająć się pracą w swoim zawodzie, więc czas ma znaczenie. PS. Dodatkowym problem jest to, że ów koleżanka jest naprawdę śliczną osobą, a ja sam zdecydowanie nie grzeszę urodą (jest to zdecydowanie obiektywne). Jestem zadbany, dobrze się ubieram, natomiast z wiekiem przybywa mi brzucha i ohydnej drugiej brody, choć aktywnie z tym walczę. Dziewczyna fascynuje się siatkówką, w którą sama grała, także możecie sobie wyobrazić jej figurę.

Gość gość
Pytaj co u niej slychac, o zainteresowania, wybierzcie sie razem zagrac w siatke, jak sie czuje, kupuj jej soczek, daj owoca, pijcie razem kawe, wymirncie sie pogladami na rozne tematy, porozmawiajcie o sztuce, obrazach, podrozach, ciekawostkach ze swiata etc.

Gość gość
Wyobraź sobie, że jej rzadka kupa przykrywa rozbryzgiem stechla, zarybiona c***. To Ci przejdzie przyjacielu :)

Gość gość
Nie masz szans, gdybyś miaka dalaby Ci znać.

Gość gość
Chyba "owa koleżanka", przecież to aż w oczy kłuje. Jak nie umiesz używać tej konstrukcji, to pisz po prostu "ta koleżanka", będzie prościej i poprawnie. A nawiązując do tematu - jeśli przez 3 miesiące się zastanawiasz, jak zagadać, to daj sobie spokój, poćwicz najpierw kontaktu z ludźmi w neutralnych warunkach.

Gość gość
Jak by moj chlopak mnie trzy miesiace podrywal i nic konkretnego nie mowil to ja w tym czasie juz minimum z trzema bym w lozku byla i nie czekala na jego hu/j/a

Gość gość
Ciaparajda nie facet

Gość gość
Jak ona nie daje ci żadnych oznak zainteresowanie, nie zagaduje, to odpuść.