Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda mi go, ale inaczej nie moge

Polecane posty

A gdzie ja napisałam, że on się na coś nie zgodził? Pisałam czego ja nie lubię a nie on.

Taaa jasne, a ty jak zwykle wyjątkowy nawet jako leń. Wiem, ze czasem to na o czy p robisz, a on nigdy, więc nie pochlebiaj sobie:D.

A co tu brak siostry ma do rzeczy? To, że on ma też nic nie oznacza.

Topicki ci się pomyliły.Ja robię tylko dla siebie i po sobie.On nie jest konserwatystą i nikogo nie wykorzystuje. Dobra, idź robić to co lubisz najbardziej, bo rano nikt za ciebie niczego nie zrobi.🖐️

Gość mi~
Nie za duży wysiłek jak na ciebie, a może wiatr ci pomógł:D?

Gość Iibed
nie, gdy machałem to nie wiało, ale później pomógł mi zasnąć bo wyłaczył internet :classic_cool:

Gość gość
Witam. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. I.. tyle Bez wkładu własnego, bez zobowiązań. Dla osób mających dostęp do internetu. Polska firma, wypłacalność gwarantowana (dane o wypłacalności z 22.09.2018) Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość mi~
Masz internet na wiatr:D? Powinien częściej wiać w takim razie. 2 posty na pomarańczowo ci wysłało, bo w profilu ich nie widać, ale licznik dodaje.Dziwne.

Aaaa już wiem. Jeden pewnie wysłałeś z tel. a drugi z kompa:D.

Gość Iibed
nie, jeden i drugi z kompa ale na tym forum teraz ciagle wylogowuje, kiedys na jednej sesji pisalem i tydzien teraz potrafi co minute cache wyczyscic. tak mam na wiatr :classic_cool: bywa ze nadajniki szwankuja a ja kazdy internet mam bezprzewodowy, burza na to dobrze nie wplywa. przestalo wiać więc trzeba wyjsc z domu i zrobic zakupy :classic_cool:

Bałeś się, że cię przewróci:D?Szkoda, że auta nie masz na wiatr.Nie musiałbyś czekać aż ustanie, żeby z domu wyjść. Co to będzie jak będzie wiało np. tydzień:D?

Gość Iibed
nie wg kafeterii jestem gruby jak antałek(to taka beczka podobno) więc wiatr mnie nie przewróci, nie ma szans. zrobie zapasy i nie bede sie ruszal co za problem :classic_cool:.jestem ciepłolubny :D

Najważniejsze, że pokazałeś" kafeterii" na co cię stać. Od kiedy ty jesteś ciepłolubny:D? Pamiętam jak zawsze jęczałeś już przy 25 st., że za gorąco, a optymalna dla ciebie to 20st.

Gość Iibed
nie wiem o co chodzi to pewnei jakas aluzja ale nie kumam, moze dlatego ze zmeczony jestem. jak mozesz to rozwin. no 20-25 to przeciez cieplo. tak nie przepadam za upałami >30 stopni ale za tem. <20 tez nie :D (((🖐️)))

Jak wypoczniesz to może zakumasz :D.Chociaż myślę, że udajesz głupka:D. Skoro 20-25 st. dla ciebie to ciepło to jesteś ciepłolubny inaczej:D. 🖐️))))))))))))))))) leć się obsunąć.

Gość Iibed
nie zakumam, musisz wyjasnic co ma moja świnia do popisywania się bo tak rozumiem to twoje zdanie.

Gość mi~
Nie zrozumiesz, ale rozumiesz, dobre:D? Twoja? (myślałam, że kradziona), dostałeś czy sam wyhodowałeś? Do żadnego świństwa nikt mnie nie zmusi.Nie moje klimaty. Już nawet o wietrze nie można napisać, żebyś nie miał skojarzeń?

Gość Iibed
tak nie rozumiem. domyślałm się ze to aluzja ale nie wiem do czego. nie, nie wyhodowalem ale nie ukradlem sadzilem ze czepiasz sie awatara wiec swinia w avatarze byla moja w sensie moje zdjecie,niekradzione. nie wiem o jakich świństwach piszesz, cholera pisz jakoś jasniej. mój post jest jednozdaniowy a ty wyjezdzasz z jakims swinstwem ze nikt cie nie zmusi no kurde jakby nie analizowac to nie mam pojecia o czym ty piszesz :O pisz jasno! jak do debila :D

No to rozumiesz czy się domyślasz:D? To ty jasno nie piszesz. Twój post jednozdaniowy, ale jakże treściwy:D. No chyba już jaśniej nie można:P. Odniosłam się do tego twojego"musisz"i to była metafora. Kurde, żeby aż tak się wczuć w rolę, żeby takie zdjęcie zrobić?

Kude :O i pomysleć , ze napisałam tylko o wietrze, a ty tak to roztrząsasz. Nie chodzi o słowo 'musisz " tylko o wyjaśnienia, więc ani prośbą ani grożbą nic ze mnie nie wyciągniesz i swoje przemyślenia wolę zostawić dla siebie.

Gość gość
Czytam i też Was nie rozumiem :)

A i thx za ten wysiłek i rzekome tortury:O. I to jak na mnie też. 🖐️

Gość Iibed
więc ani prośbą ani grożbą nic ze mnie nie wyciągniesz>>>no jakby na to nie patrzeć to zabrzmiało jakbym cie torturować miał zamiar, a przynajmniej jakbys miala uzasadnione podejrzenie zeby sie ich obawiac :classic_cool:

Ty jak coś wymyślisz:D.Dawałam ci kilka razy do zrozumienia dość jasno, że mnie to nie interesuje, więc nie chcę tego ciągnąć.Gdybym coś napisala to i tak wiem co byś odpisał. Załóż czapkę:P.

Gość mi~
A co ma piernik do wiatraka:D? Ja tylko o wietrze pisałam:P. Właśnie NIE trzeba ciągnąć. No, o to mi chodziło, ze ja bym pisała jedno, a ty co innego.Przecież to oczywiste, a ja nie mam siły się kłócić. Taaa juz się rozpędzam wyjaśniać szczególnie osobie czytającej:D. Nie rozumie, ale czyta:O. O tej czapce już wolę nie kontynuować:D.

Gość Iibed
przecież się nie kłocimy. jak sie mozna klocic nie wiedzac o co a ja nie wiem o czym piszesz :D chcialem zebys wyjasnila mnie a nie komus tam wiec wszystko jedno czy ktos zrozumie czy nie, wazne zebym ja zrozumial :classic_cool: ew wytlumacz gosciowi a gosc moze mnie wytlumaczy :D cos mi nie dzialalo forum pewnie juz spisz wiec 🖐️

Nie kłocimy się, ale byśmy się kłocili gdybym zaczęła odpisywać na twoje pytania:D.O to mi chodzilo:P. Mnie nie wszystko jedno kto zrozumie. Też mi forum nie działało. pa