Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda mi go, ale inaczej nie moge

Polecane posty

Gość gość
Obleśne te "wyznania". Gdyby autorka nie była wredna i podła, a zwyczajnie uczciwa, wówczas powiedziałaby temu facetowi, to co tutaj napisała i on sam wybrałby, czy być dla niej śmieciem-zabawką, czy samemu zrezygnować z tego układu.

Gość gość
No to ja miałem szczęście. Gdy poznałem moją żonę byłem studentem. Byłem goły i wesoły. Bez pracy, auta i mieszkania. Mieszkałem z siostrą i rodzicami w małym mieszkanku. Moja paetnerka na to nie patrzyła. Ona była lepiej ustawiona. Pracowała. Mieszkała z rodzicami w dużym mieszkaniu. Mieli samochód i do tego domek na wsi. Po ślubie zamieszkałem u niej czyli z jej rodzicami. Przez kilka miesięcy byłem na zasiłku dla bezrobotnych. Zaczynałem wszystko od zera. Na szczęście po kilku miesiącach znalazłem pracę z godnym przychodem. Gdybym był bezrodotnym przez lata i tym samym na utrzrmaniu żony ona mogłaby żałować, że się ze mną związała.

Gość gość
Skad masz takie dane? Dla was każda która pisze prawdę jest pasztetem z automatu. Prędzej ty nim jesteś. I do tego gołym. Przeczytaj swój ostatni tekst. Widzisz jaki z ciebie hipokryta? Haha.

Gość gość
Aha :D hahah

Gość błękitnaa
Daj sobie spokój 😴

Gość gość
Libed za te wszystkie bzdury dopadnie Cię kiedyś karma i zakochasz się w pazernym pasztecie.

Gość gość
Tak tepe sa niektore wpisy ze brak slow. Jemu juz dalam do zrozumienia, ze nic z tego. A nawet w sumie powiedzialam wprost, ale ten dalej sie napala na zwiazek. Jak bedzie trzeba to powiem mu dobitnie dlaczego go nie chce. Najwyzej napusci na mnie kolegow i oberwe. Ze szczeroscia akurat nie mam problemu, a wiekszosc uwaza to za wredote.

Gość gość
Nie o to chodzi by mnie ktos utrzymywal ale zeby zarabial tyle co ja lub wiecej i ciagnal mnie w gore a nie w dol.Jakby mi zalezalo desperacko na zwiazku to moze bym poszla na ten uklad i sciagnela siebie na dno. Ale jestem jak z powyzszego opisu mloda, zgrabna blondynka z duzym biustem i ladna twarza. On tez jest przystojny,ale jakby byl przecietny to podejrzewam ze nie spojrzalabym na niego,jeszcze tego by brakowalo. Nie ma sie o co burzyc kobieta daje z siebie wiecej niz facet i dla normalnego mezczyzny to normalne. Jak ktos nie prezentuje soba nic i w dodatku jest chamem to postrzega to jak libed

Gość gość
Libed ale Ty glupiutki jesteś a może taki nieszczęśliwy.

Gość gość
Libed nie jestem autorką, kasa to nie wszystko ale widać że jej nie masz i Cię to boli. Nie musi.

Gość gość
Jesli ja jestem prosta to ty kim jestes? cierpisz na uposledzenie umyslowe? Powaznie pytam. Nie wiem po co pytasz skoro i tak sie nie dostaniesz tam gdzie ja. Ciezko sie domyslic, ze pracuje na kierowniczym stanowisku?

Gość mi~
Po ostatnim wpisie widać, że to provo albo spotykasz się z bandziorem skoro dopuszczasz myśl, że Cię każe pobić więc sama jesteś jakaś szemrana.

Gość gość
SZCZEROŚĆ na anonimowym forum - mętne wyznania i egzaltacja swoim umiłowaniem pieniądza (nazywane rozsądkiem) - zwyczajna pustota, prymitywizm, krętactwo I bezdenne prostactwo oraz głupota.

~~bed 🖐️ Bez pomyłki to co zawsze. Sorry, że szyfrem, ale sam wiesz dlaczego.

Gość gość
Oj Libed pudło, nikt mnie nie utrzymuje :) Inni ludzie mnie nie interesują ani młode blondynki ani starsze brunetki, każdy niech sobie układa życie jak mu pasuje i jak czuję. Byle by dwójce ludzi taki układ odpowiadał. A to co Ty masz innym do powiedzenia w taki arogancki sposób zachowaj dla swojego związku. Tak myślę.

Gość gość
Czy różnisz się od autorki? Krytykujesz ją sam plugawo kalkulując kogo oplaca się i warto sponsorować, a kogo i dlaczego nie.

Iibed dziś nie wiem dlaczego i musialem dwa razy przeczytac ale sie domyslilem smiech.gif chyba przebywanie 2h na tym forum powoduje stepienie myslenia smiech.gif dzieki Z Uff. Raczej na pewno.

Gość gość
Dobra lecę. Autorko rób to co uważasz. Powodzenia.

Wiem.Umiem szyfrem pisać tylko ty nie zawsze umiesz odczytać dlatego dziś dość czytelnie było:D.

Nieprawda, ja zawsze piszę bardzo zrozumiale, a dodałam to słowo w wiadomym celu.

Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE! To twoja domena:D. Nie bez powodu miałam kiedyś nick pewnej agentury:D.

Nie. To ty uzurpowałeś sobie prawo do racji nawet tych których nie masz:D. Ja jak nie mam to zawsze się przyznaje albo się nie wypowiadam w temacie na którym się nie znam.Ty wiesz zawsze wszystko nawet jak nie wiesz:D. Dobrze wiesz, że gdybym napisała to co kiedyś to byłoby wiesz co.Sam do tego doprowadziłeś i prosiłeś bym pewnych rzeczy nie pisała, więc nie pisz bzdur mądralo.

Nie, nigdy nie przyznajesz i zawsze się upierasz. Taa jasne taki mądrala czegoś nie rozumie.Udawaj dalej. Dobra, widzę, że już zasypiasz jak zwykle, więc nie przynudzam.

Widzę, że nie zrozumiałeś aluzji, bo nie miałam na myśli wysyłania postów.

Napisane było wprost i czytelnie, więc jak zwykle odwracasz kota.

Aaaa i moje spostrzeżenia nie mają tu nic do rzeczy, bo co jak co, ale czytać umiem.

Nie mieszaj wyobraźni z faktami.Skąd u ciebie ta hipokryzja?

Dobrze wiesz jakie, więc przestań w to brnąć. Spadam, bo brat mnie zdenerwował prawie jak ty i muszę zrobić coś czego najbardziej na świecie nienawidzę:O. Na razie 🖐️ P.S. Może ty wiesz o co chodzi z tym kretem to pózniej doczytam, bo nikt nie chce wyjaśnić.Ludzie coś napiszą i tyle ich widzieli, ale to specyfika tego forum.

Gość mi~
Aha, sądziłam, że to jakaś modyfikacja tego powiedzenia.

Nie, nie na p.Na o też nie:D.Nigdy się nikim nie wysługiwałam, a on w myśl swojej zasady, żeby każdy robił to co umie najlepiej nigdy by się nikomu nie dał wykorzystać, ale thx za poprawę humoru, bo aż się uśmiechnęłam jak to przeczytałam.Zresztą on jest bardziej leniwy od ciebie:D.Pisałam ci o tym całkiem niedawno na mailu.Dodam tylko, ze to twoja ulubiona czynność:D.