Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrainki są ładniejsze bardziej kobiece mają lepsze charaktery od was polek

Polecane posty

Gość gość

Ukrainki są ładniejsze bardziej kobiece mają lepsze charaktery od was polek

Gość gość
Ale was nie chca, polskich czerwonomordych adonisów ze zgniłymi szczękami :D Tak samo jak Polki - one też jak maja wybór, to kopia was w te wasze polskie obwisłe doopska :D

Gość gość
Kurwa Pimpek skończ już! zanudzasz na śmierć a póxniej pytasz kto chciał się zabić.

Gość gość
14:10 co tam jęczysz pojemniku na nasienie dla zasiłkowców z trzeciego świata?

Gość gość
A Ukraińcy są lepsi od utytych Polaków. Spotkałam już dużo Ukraińców i często młodych facetów przed 25 r.ż, każdy przystojny, wysoki, umięśniony Polacy? Pożal się Boże. Wymagają pięknej 10/10 z figurą 10/10 a sami mają do zaoferowania tylko c***ja wielkości poniżej przeciętnej.

Gość gość
14:21 to ile tych polskich fiutów widziałaś że tak uogólniasz? To twoja praca czy może widzisz ludziom przez ubrania?

Gość gość
Autorze mówiłeś to już swojej matce?

Gość gość
14.28 Już je*ać te wasze przyrodzenia, gorzej z wyglądem zewnętrznym. To jest ważne, a wy myślicie, że penis to najważniejsza rzecz i będziemy uwielbiać was za samo jego posiadanie.

Gość gość
polki katolickie mają busz między nogami a Ukrainki mają seksowne paseczki na wzgórku łojowych i inne zadbane seksowne fryzurki.

Gość gość
kwik sfrustrowanych pasztetowyh polek. co za piekna komedia:D

Gość gość
Przecież Ukrainki są mega przeciętne.

Gość gość
przecietne - czyli ladniejsze od brzydkich polek

Gość gość
Kto miał do czynienia zarówno z polkami jak i Ukrainkami ten wie, które lepsze. Tylko ci faceci, którzy mieli same polki nie wiedzą co tracą.

Gość gość
Otóż to! Młodzi Ukraińcy i Rosjanie maja włosy na głowie (Polacy nie maja), pełniejsze usta, ładne kształty twarzy, często widoczne kości policzkowe, szczupli i wysocy 185-195 cm zazwyczaj

Gość gość
No niestety, Polscy mężczyźni myślą nadal, ze fiut jest istotny. Nie jest! K***s nie jest ważny! Jak facet jest ciacho to może mieć małego, bo w seksie liczy się pociąg a orgazm u kobiet wychodzi z głowy. A polscy mężczyźni w ogóle nie są seksowni.

Gość gość
Ja uważam, ze są przeciętne. Maja bardzo małe usta, nosy tez jakieś dziwne, bez wyrazu, zazwyczaj bez cycków. Takie normalne, przeciętne, bez żadnego szału.

Gość gość
Ja mam kolezanki z ukrainy :) one normalnie smieja sie z polakow, ze brzydkie to to takie :) wola ładnych Szwedow, Norwegow, Niemcow itp.

Gość gość
14:59 haha "orgazm wychodzi z glowy"dobre oj niektóre to i brzytkie i głupie.

Gość gość
Tylko ja nie jestem Polką, frajerze polaczkowy

Gość gość
Polki o mnie snia a ja na nie pluje Hahaha

Gość gość
Polacy są przystojniejsi od Norwegów, Ruskich, Ukraińców i innych :D wiec coś wam trollowanie nie wychodzi

Gość gość
15:04 Akurat związki Ukrainek i Polaków są coraz bardziej zauważalne.(nie na odwrót)Mam kolegów którzy sa w związkach z Ukrainkami nawet w rodzinie mam brata ktory jest z Ukrainka.Wiem jak Ukrainki reagują na Polaków uwierz mi że bardzo pozytywnie.Kiedyś ogladalem jakiś wywiad z Ukrainka która powiedziała że jak przyjechala to nie mogła sie nadziwić że mamy tylu przystojnych mężczyzn.

Gość gość
Hahahahaha przystojnych mężczyzn? No jak kręcą ją krótkowłose bezustne karki to być może Hahaha w Polsce miała tylu przystojniaków.

Gość gość
15:12] popłakałam sie ze smiechu :D ludzie, nie moge Haha

Gość gość
15:14 Pisze co ona powiedziała.A co do mężczyzn jak zyjesz w pcimiu dolnym to może rzeczywiście masz większość takich facetow co piszesz.Ja mieszkam w Warszawie i nie widze jakiejś dużej różnicy pomiedzy np.Berlinem a Warszawą.

Gość gość
Jestem z Wrocławia. Nie widuje facetów o urodzie modeli. W Berlinie tez jakiś mega fajnych nie widziałam tylko więcej zadbanych co nie oznacza, ze przystojni.

Gość gość
Polacy są coraz bardziej zadbani i przystojni a polki na odwrót takie młode nieuczesane pulpety coraz bardziej

Gość gość
Przykro mi kochane panie ale panowie coraz częściej wychwalaja panie ze wschodu.A panie ze wschodu bardzo chętnie wiązą sie z panani z facetami z Polski.Nawet liczba małżeństw rosnie bardzo szybko.To są fakty a nie przekonanie zapyzialej,zakompleksionej Polki.

Gość gość
15:21 Bo nie ma miasta chodzących modeli.