Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 4

Polecane posty

Gość gośćówa
to prymitywny sługus a nie sędzia

Gość gość
Sędzia ktory stwierdził, że budowa dróg i mostów to kwestia oceny, a nie faktów, na pewno nie cierpi na ojkofobię :-D i ma szansę na zastąpienie Przyłębskiej :P;)

Gość szczyl
Uzasadnienie wyroku sędziego dot. kłamstw MM p o w a l a !!!!

Gość gość
i to wg ciebie ma byc 'dobra zmiana'? > A za kogo ty mnie masz ? :classic_cool: Jedyna dobra zmiana nastąpi za ok. 5 lat jak ulica rozniesie rządzące towarzycho. Ale najpierw muszą ludzie przegrać X spraw w sadach z pisowcami i gospodarka musi się zbliżyć do greckiej sprzed paru lat. Swoje dołoży kolejny kryzys.

Gość gość
Szczyt kreatywnej retoryki i elokwencji, stójka na rzęsach w wydaniu sądu. Brawo. Krótko mówiąc widzimy jak reforma wygląda w praktyce i tu uwaga: każdego z nas może to spotkać. Ja bym chciał by w pierwszej kolejności spotkało to zwolenników PIS jak będą sądzić się o miedzę ze swoim sąsiadem i jak sędzia wiedząc, że sąsiad jest z PISu, sprawie ukręci łba.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Bruno Shatyn dziś Co niektórzy nie kumają, że robią jeszcze większa reklamę dla tego filmu Zupełnie jak za komuny. Komuchy tez robiły taka robotę.. v A co da reklama jesli film i tak nie bedzie dostepny ?

Gość gość
Na "Kler" trzeba i wato iść chociażby dlatego, że po prawej stronie jest hałas, zgrzyty, bluzgi, kwik, szlochy, zawodzenie oraz opluwanie ... a to świadczy o tym, że film ma swoja wymowę i staje się tematem do ciekawej dyskusji na temat pazernego i obłudnego polskiego kk Ludzie na film pójdą chociażby z przekory tak jak z przekory co roku bity jest rekord WOŚP

Gość gorszy sort
Już w osiemnastym wieku Krasicki widział fałsz i obłude kk i dał temu wyraz w utworze monachomachia, no cóź nic się w tej mierze nie zmieniło.

Gość gość
film kler kolejny temat zastepczy dla idiotow podniecajacych sie byle czym

Gość gorszy sort
Do 21:19 a co oglądałeś ten film bo jak nie to się zamknij

Gość gość
nie ogladalem ale chetnie zobacze bez zbednej podniety tak jak ty to robisz przed botoksem vegi tez tak sie srales w majtki??

Gość gość
kiedys do kin wchodzil u nas taki film ksiadz podobna byla sraczka ale ty pewnie nie pamietasz bo byles jeszcze 2cm siusiak wtedy ale zapytaj rodzicow moze pamietaja

Zuzanna Amelia æ dziś Bruno Shatyn dziś Co niektórzy nie kumają, że robią jeszcze większa reklamę dla tego filmu Zupełnie jak za komuny. Komuchy tez robiły taka robotę.. v A co da reklama jesli film i tak nie bedzie dostepny ? x x BVedzie. Normalnych włascieli kin jest dużo.

Gość gorszy sort
Do 21:26 Ty akurat wiesz co mnie podnieca a co nie wulgarny prostaku.

Gość gość
wiem ze cie podnieca robienie szumu przed kolejnym jakims tam zwyklym filmidlem widac masz wiele obowiazkow w zyciu skoro tracisz czas i energie na takie problemy

Gość gość
zaraz nakreca film o slusarzach oszukujacych tez bedziesz szczekal ze kazdy to oszust ?/ o kierowcach autobusow tez bedziesz sie sral ????

Radny Ełku Wojciech Kwiatkowski złożył wniosek, by w samorządowym kinie w ogóle nie wyświetlano "Kleru". x - Jest to krytyka duchowieństwa, a ja jestem członkiem Kościoła katolickiego i nie życzę sobie, żeby taki film pokazywano w samorządowym kinie -  argumentował wniosek Wojciech Kwiatkowski z Klubu Radnych Dobro Wspólne. - Jesteśmy miastem, które ma obywatela honorowego papieża Jana Pawła II, który nazywał Kościół Katolicki swoją matką. Jeśli jesteśmy tutaj katolikami (…) nie opluwa się własnej matki - dodał. x x :D:D:D

Gość Carpe  diem
gość wczoraj film kler kolejny temat zastepczy dla idiotow podniecajacych sie byle czym x Ejjjj pisowski trollu daruj sobie te durne teksty. A żebyś "lepiej" się poczuł to polecam: Saramonowicz ujawnia: "byłem molestowany przez księdza". Wymienia go z imienia i nazwiska https://natemat.pl/250171,saramonowicz-pisze-ze-byl-molestowany-przez-ksiedza-na-marymoncie

Gość Carpe  diem
"Kler" jest jak "Ojciec chrzestny" o Kościele. Fascynuje i przeraża, a Jacek Braciak stworzył potwora [O "Klerze" nie dało się nie słyszeć - cztery twarze aktorów z plakatu prześladują nas na niemal każdym kroku, a kolejne skandale tylko zachęcają do kupna biletu. Film Wojtka Smarzowskiego podzielił Polaków na długo przed premierą. ] (...) [W błędzie są konserwatyści, nazywający go "antypolskim" - jest wręcz przeciwnie. Osoby, które zarzucają Smarzowskiemu, że nakręcił kolejny taki sam film - też mają sporo racji. Film nie zaskakuje, ale po prostu wstyd go nie obejrzeć.]

Gość gość
carpe diem cwelu na mocz nie obrazaj mnie od pisowskich troli bo to ze z toba sie nie zgadzam to nie znaczy ze popieram obecna wladze we wszystkim co robi

Gość gość
wy k***a wszyscy byliscie molestowani przez ksiezy s******lona spedalona swoloczo bez zadnych na to dowodow byle jezorem poszczekac bo teraz taka moda jak tam w tym hollywod co te szmaty p*****i swiecily i oskrazyly chlpow o molestowanie tfu wy lewacka j****a zarazo mam nadzieje ze bedzie sie do was strzelac albo publicznie was chlostac wy k***y

Gość gość
gość dziś x Jeżeli chesz rozmawiac to prosze po Polsku bo takiego języka jak twój nie rozumiem, nie moja bajka ;):P

Gość Carpe  diem
Bruno Shatyn dziś Radny Ełku Wojciech Kwiatkowski złożył wniosek, by w samorządowym kinie w ogóle nie wyświetlano "Kleru". x Kołtuństwo u nas ciągle na fali. ciekawe co by zrobił radny Kwiatkowski, jakby ksiądz molestował jego dzieci?

Gość gość
Co budujące to kler (nie mam tutaj na myśli filmu!) w Polsce będzie miał takie poparcie jak PiS 30-35 % a nie 95 % :-D

Gość gość
tak czy siak trzeba aparatczykom pisowskim + pisowskim trollom podziękować za reklamę filmu "KLER"

Gość gość
A ciebie ksiadz tez molestowal?

Gość gość
A ciebie ksiadz tez molestowal lewacki pedale?

- Jesteśmy obecnie na etapie prac z prawnikami, jeśli chodzi o instrumenty prawa polskiego. Złożyliśmy w Polsce wnioski o wykreślenie Ludmyły z systemu SIS. Złożyliśmy wnioski dotyczące dostępu do informacji. Nie otrzymaliśmy do tej pory odpowiedzi. Nie wiemy też, jaki jest stan faktyczny, który jest przyczyną, dla której Ludmyła w systemie SIS się znalazła. Wszystko zostało utajnione – powiedział Kramek. x Jak dodał, "sytuacja jest kafkowska". - Nie jesteśmy w stanie ani my, ani nasi prawnicy odnieść się do rzeczywistych zarzutów, jeśli takowe są, które jak rozumiem Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego powinna mieć odnośnie naszej działalności. Paradoks polega na tym, że w Polsce nie mamy żadnego konfliktu z prawem. Żadne zarzuty nie zostały nam postawione. Dotyczy to zarówno mnie, jak i mojej żony, jak i samej fundacji – zaznaczył. x - Wygraliśmy już dwukrotnie postępowanie sądowe z ministerstwem spraw zagranicznych, z ministrem Waszczykowskim, z ministrem Czaputowiczem. Sąd już prawomocnie odrzucił wniosek ministra o przejęcie kontroli nad fundacją. Ministrowie próbowali wprowadzić swojego komisarza, zastępując nasz zarząd. To się nie udało – powiedział Kramek. x Jak dodał, "europosłowie PiS Ryszard Czarnecki, Ryszard Legutko i Kosma Złotowski również próbowali nas pozbawić akredytacji w Parlamencie Europejskim". - Również KE te wnioski odrzuciła – zaznaczył. x Calość: https://is.gd/sCog1h x x Verhofstadt wzywa Timmermansa do pilnej interwencji ws. Kozłowskiej: Rządowi polskiemu nie można ufać x Taki mamy "dorobek" dzięki pisiowym oszołomom...:O

Morawiecki uprawia kłamliwą propagandę. Trzeba patrzeć na prawdziwe dane. W finansach publicznych mamy jedną z najgorszych sytuacji w Unii Europejskiej – należymy do najgorszej piątki, jesteśmy na piątym miejscu od końca – mówił w Radiu ZET o budżecie na rok 2019 prof. Leszek Balcerowicz. x Zdaniem byłego ministra finansów, Polska nie jest odpowiedzialnie rządzona, gdyż "żyjemy kosztem przyszłości". - Mamy końcówkę boomu i w kraju odpowiedzialnie rządzonym mielibyśmy nadwyżkę, a mamy jeden z największych deficytów. To tak, jakby liczyć, że co roku będzie się wygrywać los na loterii. A tak nie jest – zauważył szef Forum Obywatelskiego Rozwoju na antenie Radia ZET. x Prof. Leszek Balcerowicz twierdzi, że w Polsce nadal będą rosły podatki i albo trzeba będzie ciąć wydatki, albo coraz wolniej będziemy doganiać Zachód, aż wreszcie przestaniemy go doganiać. x Całość: https://is.gd/1dtG3a